Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Pewnie to jego osobiste widzimisię, przynajmniej tak to wygląda z tego co dziewczyny piszą obie zapisały my się w dobrym terminie i to jest najważniejsze kiedy to u Ciebie wypada w jakim dniu ? U mnie 19 Czerwca
Ale ja 1.5 tyg. wcześniej krew pobieram do PAPPA i 19.06 po USG zestawią mi wyniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 18:21
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluję serduszek dziewczynki
Aga, czekamy z niecierpliwością i na Bałwankowe
u mnie po porannym słabym samopoczuciu wyszło jednak słoneczko i już na koniec dnia pracy zupełnie szczęście wyszło na pyszczek może rano jakoś za dużo myśli tłukło się po głowie, może pokłosie jakiegoś głupiego snu którego w ogóle nie pamiętam
Zastanawiam się co by tu zjeść...bo mam na cos ochotę, ale ni cholery nie wiem na co.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane , gratuluje wszystkim!!! Same wspaniałe wieści, to jest szczęśliwy wątek
Czekamy jeszcze na Ciebie Agniecha.
Ja dzis padłam ofiara ciążowego napadu głodu. W ciągu kilku h zjadłam po kawałku chyba wszystkiego co było w zasięgu ręki i od 1,5h zdycham- mięta juz czeka. A cały dzień był bez mdłości. Ale po takim mixie nic dziwnego ze tak sie czuje
No nic, to sie zdarzyło 1 raz i mam nauczkę- na takie napady pic dużo wody o trochę oszukiwać żołądek. -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny nie widać zarodka lalarz kazał pobrać krew na kolejną bete i bedzie do mnie dzwonił z kobsultacją
Agus... na razie nie trać nadziei. Moja znajoma była w podobnym terminie i nic nie było widać, poszła potem dopiero w 11 tyg i synuś juz fikał. Liczę ze u Ciebie będzie podobnie...
-
Agniechaaaa wrote:Ja tego nie przeżyje
Mama-Ali może mieć rację, jeszcze nie wszystko stracone.
<przytulam> -
nick nieaktualny