Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Pewnie to jego osobiste widzimisię, przynajmniej tak to wygląda z tego co dziewczyny piszą
obie zapisały my się w dobrym terminie i to jest najważniejsze
kiedy to u Ciebie wypada w jakim dniu ? U mnie 19 Czerwca
Ale ja 1.5 tyg. wcześniej krew pobieram do PAPPA i 19.06 po USG zestawią mi wyniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 18:21
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluję serduszek dziewczynki
Aga, czekamy z niecierpliwością i na Bałwankowe
u mnie po porannym słabym samopoczuciu wyszło jednak słoneczkoi już na koniec dnia pracy zupełnie szczęście wyszło na pyszczek
może rano jakoś za dużo myśli tłukło się po głowie, może pokłosie jakiegoś głupiego snu którego w ogóle nie pamiętam
Zastanawiam się co by tu zjeść...bo mam na cos ochotę, ale ni cholery nie wiem na co.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane , gratuluje wszystkim!!! Same wspaniałe wieści, to jest szczęśliwy wątek
Czekamy jeszcze na Ciebie Agniecha.
Ja dzis padłam ofiara ciążowego napadu głodu. W ciągu kilku h zjadłam po kawałku chyba wszystkiego co było w zasięgu ręki i od 1,5h zdycham- mięta juz czeka. A cały dzień był bez mdłości. Ale po takim mixie nic dziwnego ze tak sie czuje
No nic, to sie zdarzyło 1 raz i mam nauczkę- na takie napady pic dużo wody o trochę oszukiwać żołądek. -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny nie widać zarodka
lalarz kazał pobrać krew na kolejną bete i bedzie do mnie dzwonił z kobsultacją
Agus... na razie nie trać nadziei. Moja znajoma była w podobnym terminie i nic nie było widać, poszła potem dopiero w 11 tyg i synuś juz fikał. Liczę ze u Ciebie będzie podobnie...
-
Agniechaaaa wrote:Ja tego nie przeżyje
ale spróbuj być dobrej myśli, zbadać bete tak jak kazał lekarz i czekaj.
Mama-Ali może mieć rację, jeszcze nie wszystko stracone.
<przytulam> -
nick nieaktualny