Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
K01 wrote:Dzięki Helka za i odp. Pogadamy z mężem ja skanera jestem i dla mnie 100 na badanie to dużo :p najwyżej się wytrzymam i zapytam gin czy to konieczne bo ona pewnie myślała że to mam w pakiecie
A to trzeba to CMV robić na igg i igm czy wystarczy jedno z nich?
http://ciaza.mp.pl/przebiegciazy/63118,zakazenie-wirusem-cytomegalii-w-ciazyWg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
BlackCatNorL wrote:Ja na USG idę w 11 + 1 a krew pobiąrą w 9+4 A dlaczego wc13byyg Ci gin kazał?
BlackCatNorL lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny!!!! Ja już po! Serduszko dalej pięknie bije i maleństwo ma już 1,89 cm ❤❤❤❤❤ Boże jak się ciesze! Wszystko wporzadku. Karta ciąży założona. Następna wizyta za 4 tygodnie. Aaaaaaaa jak ja wytrzymam
emi2016, jagodowa91, madzia8lenka, Agniechaaaa, Nadin, ana167, pietruszkanatki, kate88:), Mama-Ali, helagazela, BlackCatNorL, Agness12, Morwa, Andzia87, emerald_m, agulineczka, be_aduska, Krokodylica, Mona_Lisa, Gosiak, Raven lubią tę wiadomość
-
Marzycielka111192 wrote:Dziewczyny!!!! Ja już po! Serduszko dalej pięknie bije i maleństwo ma już 1,89 cm ❤❤❤❤❤ Boże jak się ciesze! Wszystko wporzadku. Karta ciąży założona. Następna wizyta za 4 tygodnie. Aaaaaaaa jak ja wytrzymamWg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
Marzycielka111192 wrote:Dziewczyny!!!! Ja już po! Serduszko dalej pięknie bije i maleństwo ma już 1,89 cm ❤❤❤❤❤ Boże jak się ciesze! Wszystko wporzadku. Karta ciąży założona. Następna wizyta za 4 tygodnie. Aaaaaaaa jak ja wytrzymam
Ojej, jakie duże dziecko gratulacje
-
Marzycielka111192 wrote:Dziewczyny!!!! Ja już po! Serduszko dalej pięknie bije i maleństwo ma już 1,89 cm ❤❤❤❤❤ Boże jak się ciesze! Wszystko wporzadku. Karta ciąży założona. Następna wizyta za 4 tygodnie. Aaaaaaaa jak ja wytrzymam
Emerald też extra☆gwazdka, emerald_m lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-
Agniechaaaa wrote:Dalej czekam ... zaraz tu płakać zacznę z tych nerwow
Ja chodzę do kliniki macierzyństwo do dr Mirosława Sz.
zawsze w takich sytuacjach zaczynałam czytać rozłożone w poczekalni gazety, żeby oderwać myśli do czegoś innego. Ale już niedługo i będziesz płakać ze szczęścia.
A my czekamy z Tobą, nie jesteś sama
-
nick nieaktualny