Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje wszystkich świetnych informacji dziewczyny! Oby tak dobrze wszystko było, aż do rozwiązania pozytywnie zazdroszcze Wam tych wszystkich serduszek i widoku dzieciaczków'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
☆gwazdka wrote:Dziewczyny dzisiaj byłam na zakupach, trochę mnie poniosło i wiecie jak sa te wózki nie sądziłam że tyle nakupowalam. Mam stracha że za ciężkie niosłam. Kurczę. Narazie nic mnie nie boli ale może coś się stać?
Na pewno nic się nie stanie ale lepiej następnym razem unikaj dźwigania
Ja teraz na większe zakupy zabieram ze sobą Tz... A sama jeżdżę tylko na mniejsze zakupy -
Agniechaaaa wrote:2
Miałam zacytować a nie polubić to jeszcze chwilkę posiedzisz :* ale będzie dobrze. Później wstawiaj zdjęcie Bałwanka
A ja dopatrzyłam się z listy że na 6 czerwca jest nas już 5 dziewczyn.emi2016 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie odnośnie prenatalnych. Jak będę w 11t+6d według ostatnie miesiączki to będzie ok ? Dodam ,że według usg dziedzic jest o 3 dni starszy na chwilę obecną. Chciałam się zapisac na później na inny termin ,ale terminy mają napięte i teraz zastanawiam się czy dobrze zrobiłam..
-
Morwa wrote:Dziewczyny mam pytanie odnośnie prenatalnych. Jak będę w 11t+6d według ostatnie miesiączki to będzie ok ? Dodam ,że według usg dziedzic jest o 3 dni starszy na chwilę obecną. Chciałam się zapisac na później na inny termin ,ale terminy mają napięte i teraz zastanawiam się czy dobrze zrobiłam..
A dlaczego niby nie? Wydaje mi się, że dobrzeMorwa lubi tę wiadomość
-
Lovilovi wrote:A dlaczego niby nie? Wydaje mi się, że dobrze