Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszka, myślałam, że tak późno nie może się zacząć przygoda z porcelaną
Cudownie się czyta o serduszkach i o małych ludkachOby więcej takich info!
Ja miałam pierwsze cc ze względu na dystocję szyjkową i nadciśnienie. Chciałabym drugie urodzić naturalnie, ale czuję, że nic z tego, no zobaczymy.
Proszę o kciuki za jutrzejszą wizytę. Ja miałam owulację w okolicach 35 dc, więc na żaden termin z OM się nie zgodzęmają mi termin z USG wyliczyć i tyle. Aczkolwiek ja również mam złe przeczucia. To będzie 6+2 mniej więcej, więc raczej serduszka nie usłyszę.
Pozdrawiam rocznik 93Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93? 92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
ana167 wrote:oj ja dzis po wizycie tez taka średnia radość. Bo lekarka mowila cos o robieniu nifty ze względu na wiek i ciaze po ivf.. No to mam kolejny stres..ja chcę juz II trymestr..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
agulineczka wrote:Serduszko naszego bąbelka nie bije
Mam zabieg w srode, przed nim ostatnie usg potwierdzajace..
Musze sie z Wami pozegnac dziewczyny. Tak bardzo mi zle...
Nie wiem co napisać,powiedzieć... Tak mi przykroKochana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle mi się dzisiaj kiepsko spało.... kładłam się spać z bólem brzucha i tak mordowało mnie całą noc
mdłości na przemian z takim ćmieniem w podbrzuszu.. nad ranem mdłości przeszły to i nospę mogłam wziąć... uff
Wszystkim wizytującym życzę tylko dobrych wieści i pięknych serduszek
Miłego dnia wszystkim -
Ruda_ann wrote:Ale mi się dzisiaj kiepsko spało.... kładłam się spać z bólem brzucha i tak mordowało mnie całą noc
mdłości na przemian z takim ćmieniem w podbrzuszu.. nad ranem mdłości przeszły to i nospę mogłam wziąć... uff
Wszystkim wizytującym życzę tylko dobrych wieści i pięknych serduszek
Miłego dnia wszystkim
To chyba jakaś epidemia. Mnie też dół brzucha bolał, usnęłam chyba przed trzeciąale ja się wczoraj przejadłam w pracy swoimi imieninowymi sałatkami. Ale zastanawiam się czy się jutro na wizytę nie próbować wcisnąć, żeby się upewnić, że te bóle to tylko niestrawność. Tak dla pewności
Powodzenia dziś na wizytach
-
nick nieaktualnyMagdalenna wrote:To chyba jakaś epidemia. Mnie też dół brzucha bolał, usnęłam chyba przed trzecią
ale ja się wczoraj przejadłam w pracy swoimi imieninowymi sałatkami. Ale zastanawiam się czy się jutro na wizytę nie próbować wcisnąć, żeby się upewnić, że te bóle to tylko niestrawność. Tak dla pewności
Powodzenia dziś na wizytach
No ja się własnie niczym nie przejadłam, bo cały dzień mnie mdłości męczyły.. nawet nie mogłam myśleć o jedzeniu bo aż mi ciarki po plecach przechodziły. Zobaczymy jak będzie dzisiaj... mam nadzieję że będzie lepiejczego i Tobie życzę