Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry ... wieczór w zasadzie
jakie piękne Dzidziole
Nadin- fajnie że tak wcześnie dostałaś fotkę 3Dboski bobasek
Morwa mądrego to aż miło posłuchać/poczytaćteż życzę nam wszystkim żebyśmy bez stresów zbędnych , tak jak i Ty kibicowały naszym Maluszkom i miały w nie więcej wiary... bez tego nic się nie uda!
Ja po porannej dyskusji o mdłościach przy myciu zębów i moich mądrościach o zmianie pastywłaśnie musiałam dzisiaj myć zęby 2x bo niestety ale "zemsta ciążowa" za te mądrości była mało sympatyczna... już nie zdążylam przed pracą Wam przyznać racji, że niestety zmiana pasty nie pomaga na dlugo
Ja dzisiaj też kupiłam pierwszego arbuzai leży jeszcze póki co bo nie chce mi się nawet wstawać... padam po dzisiejszym gorącym dniu.. jeszcze podróż autobusem w korkach
bleh...
Ale teraz już przyjemnie w domkutakże jest lepiej
natki89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja to zawsze sobie musze jakiegos stresa narobic... dzis pierwszy raz od x lat ogladnelam m jak milosc z nudow i tam oczywiscie byla dziewczyna w ciazy, byla w 13 tyg. miala robione badanie przeziornosci karkowej i okazalo sie ze dziecko ma wzrodzona wade przepukliny przeponowej i ja cala w stresie juz[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Girl25 wrote:ja to zawsze sobie musze jakiegos stresa narobic... dzis pierwszy raz od x lat ogladnelam m jak milosc z nudow i tam oczywiscie byla dziewczyna w ciazy, byla w 13 tyg. miala robione badanie przeziornosci karkowej i okazalo sie ze dziecko ma wzrodzona wade przepukliny przeponowej i ja cala w stresie juz
Ja czytałam dzisiaj artykuł o babce, która przy usg połówkowym dowiedziała się, że jej córka ma wodogłowie i zrośnięty przełyk. Straszne to było, ale nie możemy brać tego do siebie, że nam się coś podobnego przytrafi.
Mi mówili, że Olek będzie miał zespół downa i nie ma. Jest zdrowy.
Tyle jest nas tu po przejściach i mocno wierzę, że każda z nas urodzi ślicznego i w 100% zdrowego dzidziusia. Niech się tak stanie!Ruda_ann, Krokodylica lubią tę wiadomość