Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mnie połamało.....
Czuję się gorzej jak stara babciaboli mnie kość ogonowa/guziczna. Jak siedzę albo na niej leżę (bezpośrednio na plecach). Jak leżę na boku to jest ok. Mam wrażenie ze coś mi tam zgrzyta, przeskakuje. Najgorzej jest jak muszę zmienić pożycie np z siedzącej na stojąca. Normalnie tragedia. Jak mogę sobie pomóc ?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bardzo mi przykro przekazywać takie wieści, ale muszę... nasza Fasolka zatrzymała się w rozwoju na 7 tygodniu. Nie było dziś tętna...widziałam Kropeczkę na usg, dorosła do 10mm, ale już nie żyła...
Okropnie mi żal...okropna pustka...
Opuszczam Was i proszę skasujcie mnie ze "Styczniówek 2018" -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ale mnie połamało.....
Czuję się gorzej jak stara babciaboli mnie kość ogonowa/guziczna. Jak siedzę albo na niej leżę (bezpośrednio na plecach). Jak leżę na boku to jest ok. Mam wrażenie ze coś mi tam zgrzyta, przeskakuje. Najgorzej jest jak muszę zmienić pożycie np z siedzącej na stojąca. Normalnie tragedia. Jak mogę sobie pomóc ?
Mnie boli kość ogonowa jak siedzę na czymś twardym, bo mam "kościstą dupę"i np. jak robię brzuszki na podłodze to muszę mieć coś miękkiego pod tyłkiem, bo inaczej boli... ale niestety poza ostrożnością i ewentualnie poduszką pod pośladkami to chyba specjalnie nie ma na to rady
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sansivieria wrote:Dziewczyny bardzo mi przykro przekazywać takie wieści, ale muszę... nasza Fasolka zatrzymała się w rozwoju na 7 tygodniu. Nie było dziś tętna...widziałam Kropeczkę na usg, dorosła do 10mm, ale już nie żyła...
Opuszczam Was i proszę skasujcie mnie ze "Styczniówek 2018"
Bardzo przykro.. -
Sansivieria wrote:Dziewczyny bardzo mi przykro przekazywać takie wieści, ale muszę... nasza Fasolka zatrzymała się w rozwoju na 7 tygodniu. Nie było dziś tętna...widziałam Kropeczkę na usg, dorosła do 10mm, ale już nie żyła...
Opuszczam Was i proszę skasujcie mnie ze "Styczniówek 2018"trzymaj się jakoś tam..
-
Ruda_ann wrote:Ale upadłaś czy coś? Czy tak samo z siebie zaczęło boleć?
Mnie boli kość ogonowa jak siedzę na czymś twardym, bo mam "kościstą dupę"i np. jak robię brzuszki na podłodze to muszę mieć coś miękkiego pod tyłkiem, bo inaczej boli... ale niestety poza ostrożnością i ewentualnie poduszką pod pośladkami to chyba specjalnie nie ma na to rady
tak myślę że to od tego, bo nic innego mnie nie boli.
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Siedziałam dzisiaj w aucie dość długo w nogami na masce rozdzielczej. Głupia ja! w taki sposób wietrzyłam sobie nogi i teraz mam za swoje
tak myślę że to od tego, bo nic innego mnie nie boli.
)...
Spróbuj okładów ciepłych - może pomoże -
Opuszczam Was i proszę skasujcie mnie ze "Styczniówek 2018"
Sansivieria wiem przez co teraz przechodzisz... Przezywam dokładnie to samo. Wczoraj mialam usg. Nasz bąbelek zatrzymal sie dokladnie na 7+3 i mial 1,23cmW najgorszych snach nie wyobrażałam sobie tego bolu... Jutro mam zabieg.
Musimy to przetrwac po swojemu. Ja juz wylalam morze łez, jutra sobie nie wyobrazam. Postaram sie jednak podniesc i zawalczyc jeszcze raz o szczęście.
Raven bardzo proszę usun mnie całkowicie z listy.
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Morwa wrote:Ja czekam aż tez doczekam się takich fajnych zdjęć jak u Melevis
zobaczycie wtedy dalsze moje interpelacje tylko już mojego Gumisia.
P.s swojego czasu lubiłam interpretować wykresy na ovu i domalować do nich zabawne rysunki :p jak jakiś znajdę w pamięci mojego tableta to wam wrzucę :p
Edit : juz mam :p
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Opuszczam Was i proszę skasujcie mnie ze "Styczniówek 2018"2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mogę jeszcze dołączyć ?jeżeli wszystko pójdzie po naszej myśli zostanę mamą po raz drugi w styczniu 2018.Termin wg Om 26 sty . Strasznie mi przykro z powodu waszych strat, przechodzilam juz przez ten koszmar dwukrotnie,wiem jak to boli..
Krokodylica, wronka lubią tę wiadomość
Meridess -
Meridess wrote:Mogę jeszcze dołączyć ?jeżeli wszystko pójdzie po naszej myśli zostanę mamą po raz drugi w styczniu 2018.Termin wg Om 26 sty . Strasznie mi przykro z powodu waszych strat, przechodzilam juz przez ten koszmar dwukrotnie,wiem jak to boli..
-
s1985 wrote:Kochana wspieram, coś czuję że i ja jutro się pożegnam...
helagazela, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Nie mów tak bo Ci nakopiemy w 4 litery ! Nie dziel skóry na niedźwiedziu, nie wywołuj wilka z lasu. Nie kracz! Pożyjemy zobaczymy. My życzymy Ci jak najlepiej i liczymy ,że tak właśnie będzie , bo będzie dobrze koniec kropka2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Morwa wrote:Witaj :* w którym obecnie jesteś tygodniu? Kiedy miałaś OM ?Meridess
-
s1985 wrote:Ja też życzę sobie jak najlepiej i wam ale boję się nóg rozkładać
a tak na serio to to ,że się obawiasz jest normalne , ja też się boję, ale musimy jakoś dać radę , my i nasze dziecina którą jutro masz wizytę ?
BlackCatNorL, Ruda_ann, aria40, helagazela, be_aduska, Andzia87, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Meridess wrote:Om mialam 21 kwietnia i wychodzi mi obecnie 5 tydz 4 dzień.Mialam juz 2 wizyty, na ostatniej bylo widac sam pęcherzyk ciążowy.Dolaczam do grona stresujących się wizyta.Moja 6 czerwca
link do niej znajdziesz na pierwszej stronie w pierwszym poście
P.s ja mam wizytę dzień przed Tobą :p wiele dziewczyn wizytują 6 Czerwca a ja chyba jako jedna 5 Czerwca :p