Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
emi2016 wrote:Mam podobne myśli
Tym bardziej, że nie widziałam jeszcze zarodka i serduszka
emi2016 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Morwa &&
Morwa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
U nas dzisiaj wolne więc od 9tej leniuchuje pod kocykiem przed telewizorem
trzymam kciuki za wszystkie wizyty. Ja jeszcze dwa tygodnie! Boże żeby wszystko było dobrze! Zaczęłam 11 tydzień więc według aplikacji powinna być już mała śliweczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 09:28
alexast lubi tę wiadomość
-
emi2016 wrote:22.06 dopiero.... Ostatnio niby było za wcześnie żeby coś zobaczyć (5t 3d) ale jednak stres jest... Co jeśli ciąża się nei rozwinie ? Tyle poronień w tym wątku...
Emi tez mam wizytę 22wiec obie wrócimy z super wieściami
żadnych czarnowidzen i co jeśli... nie chce słyszeć!!!
:*
A ja jeszcze leżęjakieś przeziębienie lekkie mnie dopadło ale miod, cytryna i lozko robią swoje
Miłego dnia życzę
-
Mikuśka dobrze że z maluszkiem ok. W szpitalu się Tobą zajmą, trzymam kciuki.
Ja rano poszłam na badania krwi ale to nie był dobry pomysł. Naciągało mnie po drodze a po wyjściu z laboratorium rzygałam na chodniku. Ludzie się gapili, pewnie myśleli że jakaś nawalona....
Zdycham. -
emi2016 wrote:Zobaczymy - w środę idę do mojej ginekolog na nfz bo za mało luteiny mi wypisała, zabraknie mi 36 tabletek ;/ Może przy okazji zrobi mi USG ? Chciałabym chociaż zarodek zobaczyć ...
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Witajcie Mamusie!
Termin mam na 11.01.2018. Mam już 4 letnią córkę. Póki co, to samopoczucie niezbyt korzystne- mdłości, przeszkadzaja mi różne zapachy i ciągłe zmęczenie. Mam nadzieję, że u Was troszkę lepiej z samopoczuciem...
Morwa, izalika, be_aduska, Raven lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Mikuśka dobrze że z maluszkiem ok. W szpitalu się Tobą zajmą, trzymam kciuki.
Ja rano poszłam na badania krwi ale to nie był dobry pomysł. Naciągało mnie po drodze a po wyjściu z laboratorium rzygałam na chodniku. Ludzie się gapili, pewnie myśleli że jakaś nawalona....
Zdycham. -
Mikuśka wrote:Zrobili mi w końcu wyniki i tag mi się nie podoba wyszło 4.57 nigdy nie miałam problemu robiłam przed IUI pakiet badań w tym ft3 ft4 i wszystko było ok czy któraś z Was ma problem z tsh ???
To strasznie wysokie TSH :o
Bierzesz jakieś tabletki na tarczyce? -
Witaj basiek, witajcie mamuśki styczniowe! Wracam po dłuższej przerwie spowodowanej problemami z logowaniem:)
melduję, że musiałam się zgłosić w trybie awaryjnym 2 czerwca do gina z powodu krwawienia, okazało się że z 1 krwiaka zrobiły się 2. Jakieś cudowne rozmnożenie nastąpiło. No nic mam o siebie dbać.
Najważniejsze, że z bobo wszystko ok, serce biło-175bpm, 18 mm człowieka!
Biorę grzecznie progesteron w ilościach sporych no i nieszczęsny dostinex na zakończenie mojej mlecznej przygody, bo zdaniem doktorka to ta moja laktacja też nie pomaga w plamieniach.
Łączę się w bólu z mamami które odczuwają mdłości (a w jeszcze większym bólu z tymi które wymiotują!) - moim jedynym ratunkiem jest jedzenie (co chwile, małymi porcjami), tylko to pomaga ;P
Dbajcie o siebie mamusie! Dobrego dnia!Raven lubi tę wiadomość