Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda_ann wrote:Bez problemu dadzą Ci zaświadczenie. Choć słyszałam że kopia pierwszej strony karty ciąży już powinno wystarczyć dla kadr, no ale zawsze znajdzie się jakaś służbistka2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Morwa wrote:Wizytujemy razem
ja 19 Czerwca mam genetyczne :p
No nic tylko cierpliwie czekać pozostaje ... -
BlackCat - ja też byłam z synem na prenatalnych w 11tyg. i którymś dniu. Lekarz trochę marudził, że mogłam przyjść później, ale wszystko było widać. Wyszła zbyt duża przezierność karkowa, brak kości nosowej. Wtedy się cieszyłam, że tak wcześniej poszłam, bo miałam czas, żeby iść do innego gina, który to potwierdził i na pojechanie w trybie natychmiastowym do genomu.
Nie martw się, to co mają zobaczyć to zobaczą. Ja tym razem mam wizytę w 12tyg i 3 dniu. Zgodziłam się na ten termin, bo jest to już w placówce na nfz i w razie gdyby wyszło coś nie tak to od razu można reagować. Choć mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Ja dzisiaj idę do ginki. Strasznie się martwię. Coś mi w środku próbuje włożyć w głowę czarne myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 07:24
BlackCatNorL lubi tę wiadomość
-
Ale tutaj się działo,gratuluję wizyt
ja mam swoją dzisiaj o 15
i zapisuje się na badania prenatalne :* bardzo się stresuje bo brzuch od kilku dni nie boli ani piersi i już czarne myśli.
jedynie ból sutków i mdłości mam. Dzisiaj nas też sporo wizytuje.
-
madzia8lenka wrote:Ale tutaj się działo,gratuluję wizyt
ja mam swoją dzisiaj o 15
i zapisuje się na badania prenatalne :* bardzo się stresuje bo brzuch od kilku dni nie boli ani piersi i już czarne myśli.
jedynie ból sutków i mdłości mam. Dzisiaj nas też sporo wizytuje.
Rozumiem Cie doskonale, bo ja też prawie żadnych objawów nie mam - nie miałam w ogole mdlosci, tylko bolące piersi. Wizyta dzis na 17:00