Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
hey
Trzymam kciuki za wszystkie dzis wizytujące
i witam nowe dziewczyny na forum
ja wizytuje w czwartek - i własciwie nawet się nie stresuję - jutro ide na pobranie krwi na kolejne juz ciązowe badaniaalexast lubi tę wiadomość
-
Witam się w 10 bądź 11 tygodniu ciąży
jak kto woli
Aaaaa jest moc
Wczoraj o ciąży dowiedzieli się rodzice męża , płakali ze szczęściateściowa głaskała moje sadełko /ciąże spozywczą, bo z emocji albo z niewiedzy nie wiedziała ,że dziedzic siedzi obecnie nieco niżej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 13:53
alexast, Karmelova, helagazela, Lovilovi, kate88:), Bella93, ktosiowa, izalika, natki89, Krokodylica, emi2016, Andzia87, Inez87, Raven lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Witam się w 10 bądź 11 tygodniu ciąży
jak kto woli
Aaaaa jest moc
Wczoraj o ciąży dowiedzieli się rodzice męża , płakali ze szczęściateściowa głaskała moje sadełko /ciąże spozywczą, bo z emocji albo z niewiedzy nie wiedziała ,że dziecic siedzi obecnie nieco niżej
Super Morwa, gratuluję takiej reakcji. Mnie takie piękne reakcje ze strony teściów ominęły.
Na szczęście moja rodzina nadrabiaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 12:46
-
Ja włosy farbowalam przed terminem @.
Morwa - mimo wszystko reakcja teściowej bardzo miła
My dziś z Tz cały dzień biegamy, z rana byliśmy na badaniach, później o 18 jeszcze Tz ma badania psychologiczne. Jeszcze w między czasie moja wizyta, o 15.. Tz będzie dziś ze mnąA teraz przesadzamy kwiatki
-
alexast wrote:Super Morwa, gratuluję takiej reakcji. Mnie takie piękne reakcje ze strony teściów ominęły.
Na szczęście moja rodzina nadrabia2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
U mnie teściowa co z nami rozmawia to pyta się jak się czuje i na koniec rozmowy że mam uważać na ich wnuka
bardzo milo. Ale u nas to już takie wyczekane bo w kwietniu minęło nam 3 lata po ślubie więc zdaniem rodziców i teściów już dawno czas na pierwsze dziecko
-
Zazdroszczę teściów.
U nas co prawda czekają na kolejnego wnuka/wnuczkę ( jak byłby chłopak to pewnie będzie szał), ale nie mamy za dobrych relacji, wiec wiem, ze jeśli nawet będzie jakas miła reakcja to bardziej że tak należy.
Ja najchętniej w ogóle bym im nie mówiła, ale mężu juz sie wkurza ze moja mama się dowiedziała a on nie moze powiedziec. Wywalczyłam czas do kolejnego tygodnia, do nastepnej wizyty, wtedy bedzie 12 tydzien, wiec niech juz powie jak musi... -
U mnie teściowie nie mają żadnych wnuków. Na swoje pierwsze dziecko a zarazem na mojego męża czekali 5 lat , na pierwszego wnuka czekają podobną ilość czasu , dlatego też taka a nie inną reakcja :p Na codzień nie są idealni, ciężko się z nimi zgodzić w wielu kwestiach. Moja mama dowie się później ,dlatego ,że teraz ma ważniejsze sprawy na głowie , szykuje się do operacji ,która mam nadzieję się odbędzie i wszystko pójdzie tak jak należy. Jak się wszystko unormuje to jej powiemy
Dla niej to będzie trzeci wnuk. Ma wnuka i wnuczkę, więc niekoniecznie będzie skakać z zachwytu, ale napewno się ucieszy i wiele nam pomoże w przyszłości , bo jest kochana
Marzycielka111192, helagazela lubią tę wiadomość
-
Hej kochane. Właśnie odebrałam wyniki moczu i mam napisane że są w nim liczne bakterie. Mam się bać? Nic nie czuję... Nic nie piecze i nie boli, ale w necie czytam, że to niebezpieczne...miała tak któraś z Was? W czwartek do ginekologa, może to te dwa dni poczekać?
-
s1985 wrote:U mnie tak samo jak u Morwy, za to moi nie wiedzą i szybko się nie dowiedzą ;/
Dziś zapisałam się do lekarza na NFZ u mnie w mieście żeby mieć w razie W lekarza prowadzącego w naszym szpitalu tylko prawdopodobnie pierwsza wizyta będzie tydzień po wizycie u prywatnego (19 lipca - NFZ a 12/13 prywatnie ) i pewnie i tu i tu będzie usg i zastanawiam się czy to dziecku nie zaszkodzi[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:Dlaczego się nie dowiedzą szybko ? Jesteś z nimi poklocona ? Oczywiście nie odpowiadaj jeśli nie masz ochoty .
Dziś zapisałam się do lekarza na NFZ u mnie w mieście żeby mieć w razie W lekarza prowadzącego w naszym szpitalu tylko prawdopodobnie pierwsza wizyta będzie tydzień po wizycie u prywatnego (19 lipca - NFZ a 12/13 prywatnie ) i pewnie i tu i tu będzie usg i zastanawiam się czy to dziecku nie zaszkodzi2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:Bo moi rodzice twierdzą że dwójka powinna mi wystarczyć, tylko moja mama zapomniała że sama ma czwórkę ;/[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
pietruszkanatki wrote:Hej kochane. Właśnie odebrałam wyniki moczu i mam napisane że są w nim liczne bakterie. Mam się bać? Nic nie czuję... Nic nie piecze i nie boli, ale w necie czytam, że to niebezpieczne...miała tak któraś z Was? W czwartek do ginekologa, może to te dwa dni poczekać?
Należy pamiętać przed siusianiem o podmyciu się i pobraniu moczu ze środkowego strumienia.
No i pytanie, jak wyglądają inne parametry w badaniu moczuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 16:05
Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka