Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
hey

Trzymam kciuki za wszystkie dzis wizytujące
i witam nowe dziewczyny na forum
ja wizytuje w czwartek - i własciwie nawet się nie stresuję - jutro ide na pobranie krwi na kolejne juz ciązowe badania
alexast lubi tę wiadomość
-
Witam się w 10 bądź 11 tygodniu ciąży
jak kto woli
Aaaaa jest moc 
Wczoraj o ciąży dowiedzieli się rodzice męża , płakali ze szczęścia
teściowa głaskała moje sadełko /ciąże spozywczą, bo z emocji albo z niewiedzy nie wiedziała ,że dziedzic siedzi obecnie nieco niżej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 13:53
alexast, Karmelova, helagazela, Lovilovi, kate88:), Bella93, ktosiowa, izalika, natki89, Krokodylica, emi2016, Andzia87, Inez87, Raven lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Witam się w 10 bądź 11 tygodniu ciąży
jak kto woli
Aaaaa jest moc 
Wczoraj o ciąży dowiedzieli się rodzice męża , płakali ze szczęścia
teściowa głaskała moje sadełko /ciąże spozywczą, bo z emocji albo z niewiedzy nie wiedziała ,że dziecic siedzi obecnie nieco niżej 
Super Morwa, gratuluję takiej reakcji. Mnie takie piękne reakcje ze strony teściów ominęły.
Na szczęście moja rodzina nadrabia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 12:46
-
Ja włosy farbowalam przed terminem @.
Morwa - mimo wszystko reakcja teściowej bardzo miła
My dziś z Tz cały dzień biegamy, z rana byliśmy na badaniach, później o 18 jeszcze Tz ma badania psychologiczne. Jeszcze w między czasie moja wizyta, o 15.. Tz będzie dziś ze mną
A teraz przesadzamy kwiatki 
-
U mnie tak samo jak u Morwy, za to moi nie wiedzą i szybko się nie dowiedzą ;/alexast wrote:Super Morwa, gratuluję takiej reakcji. Mnie takie piękne reakcje ze strony teściów ominęły.
Na szczęście moja rodzina nadrabia
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
U mnie teściowa co z nami rozmawia to pyta się jak się czuje i na koniec rozmowy że mam uważać na ich wnuka
bardzo milo. Ale u nas to już takie wyczekane bo w kwietniu minęło nam 3 lata po ślubie więc zdaniem rodziców i teściów już dawno czas na pierwsze dziecko
-
Zazdroszczę teściów.
U nas co prawda czekają na kolejnego wnuka/wnuczkę ( jak byłby chłopak to pewnie będzie szał), ale nie mamy za dobrych relacji, wiec wiem, ze jeśli nawet będzie jakas miła reakcja to bardziej że tak należy.
Ja najchętniej w ogóle bym im nie mówiła, ale mężu juz sie wkurza ze moja mama się dowiedziała a on nie moze powiedziec. Wywalczyłam czas do kolejnego tygodnia, do nastepnej wizyty, wtedy bedzie 12 tydzien, wiec niech juz powie jak musi... -
U mnie teściowie nie mają żadnych wnuków. Na swoje pierwsze dziecko a zarazem na mojego męża czekali 5 lat , na pierwszego wnuka czekają podobną ilość czasu , dlatego też taka a nie inną reakcja :p Na codzień nie są idealni, ciężko się z nimi zgodzić w wielu kwestiach. Moja mama dowie się później ,dlatego ,że teraz ma ważniejsze sprawy na głowie , szykuje się do operacji ,która mam nadzieję się odbędzie i wszystko pójdzie tak jak należy. Jak się wszystko unormuje to jej powiemy
Dla niej to będzie trzeci wnuk. Ma wnuka i wnuczkę, więc niekoniecznie będzie skakać z zachwytu, ale napewno się ucieszy i wiele nam pomoże w przyszłości , bo jest kochana
Marzycielka111192, helagazela lubią tę wiadomość
-
Hej kochane. Właśnie odebrałam wyniki moczu i mam napisane że są w nim liczne bakterie. Mam się bać? Nic nie czuję... Nic nie piecze i nie boli, ale w necie czytam, że to niebezpieczne...miała tak któraś z Was? W czwartek do ginekologa, może to te dwa dni poczekać?
-
Dlaczego się nie dowiedzą szybko ? Jesteś z nimi poklocona ? Oczywiście nie odpowiadaj jeśli nie masz ochoty .s1985 wrote:U mnie tak samo jak u Morwy, za to moi nie wiedzą i szybko się nie dowiedzą ;/
Dziś zapisałam się do lekarza na NFZ u mnie w mieście żeby mieć w razie W lekarza prowadzącego w naszym szpitalu tylko prawdopodobnie pierwsza wizyta będzie tydzień po wizycie u prywatnego (19 lipca - NFZ a 12/13 prywatnie ) i pewnie i tu i tu będzie usg i zastanawiam się czy to dziecku nie zaszkodzi[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]

-
Bo moi rodzice twierdzą że dwójka powinna mi wystarczyć, tylko moja mama zapomniała że sama ma czwórkę ;/Girl25 wrote:Dlaczego się nie dowiedzą szybko ? Jesteś z nimi poklocona ? Oczywiście nie odpowiadaj jeśli nie masz ochoty .
Dziś zapisałam się do lekarza na NFZ u mnie w mieście żeby mieć w razie W lekarza prowadzącego w naszym szpitalu tylko prawdopodobnie pierwsza wizyta będzie tydzień po wizycie u prywatnego (19 lipca - NFZ a 12/13 prywatnie ) i pewnie i tu i tu będzie usg i zastanawiam się czy to dziecku nie zaszkodzi2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ech ale co ich to obchodzi ? Ty ich wychowujesz i Ty na nich będziesz lożyć a nie oni..... współczuję rodziców. ...s1985 wrote:Bo moi rodzice twierdzą że dwójka powinna mi wystarczyć, tylko moja mama zapomniała że sama ma czwórkę ;/[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]

-
Najlepiej powtórzyć badanie, bo jak wyszły liczne, to prawdopodobnie próbka była zanieczyszczona z powodu złego przygotowania do badaniapietruszkanatki wrote:Hej kochane. Właśnie odebrałam wyniki moczu i mam napisane że są w nim liczne bakterie. Mam się bać? Nic nie czuję... Nic nie piecze i nie boli, ale w necie czytam, że to niebezpieczne...miała tak któraś z Was? W czwartek do ginekologa, może to te dwa dni poczekać?
Należy pamiętać przed siusianiem o podmyciu się i pobraniu moczu ze środkowego strumienia.
No i pytanie, jak wyglądają inne parametry w badaniu moczu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 16:05
Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka