Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Maruder wrote:Raz na czas nie zaszkodzi, hybrydy chyba tez można.
Gorzej z tym farbowaniem:( W 1 trymestrze lepiej nie, a potem niby można ale jakoś temu nie ufam.
Mam już odrost na 3 cm i rośnie....
Ja mam to samo , az sie zle czuje ale cos nie moge sie przekonac do farbowania ...
Ale we wrzesniu idziemy na wesele to mysle ze sie przelamie , zeby nie wygladac jak wiesniak z 5cm odrostem -
Ech, a ja sobie odmawiam czereśni...miksuje truskawki, borówki, jabłka.
Pamiętam z czasów 1 ciąży że miały wysoki wskaźnik glikemiczny i musiałam odstawic. Teraz jak już nie mogę wytrzymac to kupuje dosłownie 20dag i jem na raty
Za to powtarza się historia z miłością do borówek i rzodkiewki
Wczoraj pęczek pekł, dzis juz rano byłam na bazarku po truskawki i borówki i nowy pęczek rzodkiewek
No i musztarda. Normalnie praktycznie nie jadam, dodaje tylko do marynaty do żeberek- a w ciąży gruba warstwa tak, że nawet wędliny nie czujęKrokodylica, s1985, wronka lubią tę wiadomość
-
alexast wrote:Dzień dobry dziewczyny
Za wizytujące trzymam kciuki
u mnie w pracy już wszyscy wiedzą. Kierownik wie już od 2 czy 3 tyg.
Mdłości mi odpuściły, tylko jeszcze słaba jestem. Spać bym spała 24h.
Ja w pierwszej ciąży chodziłam do ginki 2 ona przyjmuje od wtorku do piątku od 15 do oporu i bierze 50zł z usg czy bez, płaci się 50zł. Kolejki masakryczne obojętnie kiedy się nie przyjdzie. Teraz chodzę do ginki 1 bo pracuje w naszym szpitalu ona bierze 100-150zł. Ginka 1 jest chyba w moim wieku i świetnie się mną zajęła w styczniu jak obumarła mi ciąża. Wiem też że orydnator szpitala (cham jak ich mało) bardzo ją ceni. Liczę na to, że jak zobaczą w szpitalu, że prowadzi mnie ginka 1 to potraktują mnie inaczej niż za pierwszym razem. Moim marzeniem jest umówienie się z nią tak, żeby to ona zrobiła mi CC. No ale zobaczymy.
Po CC z synem ordynator zafundował mi taką jazdę, że nigdy więcej nie pozwolę mu się dotknąć. Nie chce żeby się mną zajmował. Jego powinni już dawno wyrzucić.
To mi się kojarzy tylko z głupim ordynatorem w Chorzowie, o którym takie złe rzeczy słyszałam już
-
Ja jestem po wizycie, maluszek ma 22mm, serduszko bije. Nawet w czasie usg się poruszał.
Karta ciąży założona. Następna wizyta za 3 tygodnie.pietruszkanatki, Aenu, Patrycja27, Gosiak, Morwa, ktosiowa, Mama-Ali, kate88:), s1985, helagazela, Karmelova, be_aduska, natki89, FreshMm, .aś., Rybaaaa, izalika, BlackCatNorL, Ruda_ann, Paula_29, Myszk@, wronka, alexast, madzia8lenka, emerald_m, Raven lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ja jestem po wizycie, maluszek ma 22mm, serduszko bije. Nawet w czasie usg się poruszał.
Karta ciąży założona. Następna wizyta za 3 tygodnie.gratulacje :*
Mi zostało 8 godzin. Trzymajcie kciuki by dzidź był duży i silnyKrokodylica, Morwa, kate88:), helagazela lubią tę wiadomość
-
Maruder wrote:Raz na czas nie zaszkodzi, hybrydy chyba tez można.
Gorzej z tym farbowaniem:( W 1 trymestrze lepiej nie, a potem niby można ale jakoś temu nie ufam.
Mam już odrost na 3 cm i rośnie..... Wczoraj mi się nudziło i chciałam pomalować sobie paznokcie to mąż zabronił bo powiedział że te toksyny dostaną się przez paznokcie do dziecka....
Ja mam 2 koszyczki truskawek i dziś będę musiała je obierać i podjadac[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Gratulacje krokodylica !!!
Chciałbym dopisać dane do naszej tabelki ale nie umie czy ktoś by mógł dopisać
Imię Patrycja Śląsk wiek 29/33 następna wizyta 27 czerwca przypuszczenia chłopak a imiona Alicja/Kaspian
Krokodylica, FreshMm lubią tę wiadomość