Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
pietruszkanatki wrote:Wizyta jutro o 18:30... Nieco ponad 24godziny^^ ktoś jeszcze jutro ogląda malucha?
Ja. Jutro o 19.00 wizyta - mam nadzieję, ze bez wiekszych opóźnieńpietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
K01 wrote:Ja. Jutro o 19.00 wizyta - mam nadzieję, ze bez wiekszych opóźnień
-
Lovilovi wrote:Chciałam się wam pochwalić kapcimi jakie moja mama zrobiła na drutach dla wnuka/wnuczki:D
Ale nie umiem dodać zdjęcia... jak wy dodajecie?
Wpisujesz w google - zdjęcie na forum - wybierasz jakikolwiek hosting - tam ładujesz fotkę z dysku, wybierasz rozmiar i do zwykłej wiadomości na forum kopiujesz link, który Ci wyskoczy
Np. o tu jest taka stronka:
https://naforum.zapodaj.netWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 14:28
-
pietruszkanatki wrote:U mojego ginekologa zawsze są opóźnienia. Więc realnie pewnie koło 19 będę wchodziła. Ale wolę już tam u kiego w poczekalni posiedzieć, niż w domu i się stresować
u mnie jak nie byłamw ciąży to wszystko jak w zegarku a nawet wczesniej a od pierwszej wizyty po pozytywnym tescie na której opóznienie bylo chyba ze 25 minut to tak jakos nigdy rowno nie wchodze ;p ja w domu sie mniej stresuje niz w poczekalni ;p -
No to jesteśmy we 3! Będzie pięknie!
U mojego są opóźnienia bo pracuje w te same dni także w szpitalu i szczególnie czwartki to dni operacyjne i często po prostu do gabinetu że szpitala się spóźnia. I kto to słyszał, pracować od 6-22 Ehh. Ale nie zamienię go na żadnego innegopóki co najlepszy na jakiego trafiłam. A że cierpliwa jestem poślizg mi jakoś nawet nie przeszkadza.
-
FreshMm wrote:U mojej gin żadnych opóźnień, rewelacja ^^ wizyta trwa 30 minut, tyle jest zarezerwowane dla każdej pacjentki, przynajmniej oszczędza to stresu
u mnie 20 minut - ale akurat miaoam "pecha" ze zawsze przede mna ostatnio trafialy sie kobiety w ciazy i to widac Ze np na pierwszej wizycie bo i karta ciazy i zwolnienie itp itd. Ale dalo sie wysiedziec
mam tylko nadzieje ze teraz juz bedzie tak jak zawsze- zreszta bardzo mozliwe ze ja ostatnio tez bylam ponad 20 minut wiec pretensji zadnych nie mam ale wole jednak czekanie w domu niz w przychodni
-
Krokodylica wrote:Patrycja lubię dałam za wizytę.
Oby z córką było ok.
Ja też jutro mam wizytę ale nie wiem czy dotrę z tym rzyganiem.
Zapytaj może lekarza o jakieś tabletki albo coś przeciwko wymiotom, czytałam kiedyś o jakiś kropelkach bezpiecznych w ciąży. Może coś poleci.. strasznie mi Ciebie szkoda..Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Lovilovi wrote:Chyba z telefonu nie pojdzie
Ale dzięki Ikarzyca!
Pójdzie tylko skopiuj nie linka a bbcode
Witam się w 8 tygodniu !ciągle zasmarkana
Dzisiaj przyszedł mój pierwszy zakupsegregator na wyniki badań
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5583c81db944.jpg
Wszystkim gratuluję cudownych wieści z wizyt i trzymam kciuki za kolejne
Miłego dniaMorwa, FreshMm, Raven, ktosiowa, aria40, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Patrycja lubię dałam za wizytę.
Oby z córką było ok.
Ja też jutro mam wizytę ale nie wiem czy dotrę z tym rzyganiem.ja jak brałam to nic mi nie było
wczoraj raz mnie wzięło i dziś szarpalo ale dałam radę
-
Mój ginekolog przyjmuje tylko prywatnie, na codzień pracuje w szpitalu. Prywatnie przyjmuje w poniedziałek, wtorek i piątek.. jakoś między 15 a 18 , a jak trzeba to i dłużej. Nie muszę zapisywać się do niego na wizytę, bo i tak zawsze mnie przyjmie
ja wiem ,że on zawsze przychodzi wcześniej ,więc ja wpadam tam np punkt 15 i nigdy nikogo nie ma. A jak wychodzę z gabinetu to poczekalnia pełna :p tyle mam szczęścia
ja chodzę zawsze w poniedziałki , największe tłoki są w piątek
pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
Morwa Ty cwaniaku
no mój niestety to pracuś straszny, ale chyba po prostu to lubi. Z gabinetu też nie wyprasza, pogada jak trzeba
Krokodylica, rozumiem, czyli masz hardcore. Oj bidulka. Pogadaj z nim jutro, bo się umeczysz.