Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarmelova wrote:Dziewczyny a z innej beczki to macie może na tym etapie bóle dolnej części kręgosłupa? Bo dzisiaj to ledwo siedzę tak mnie boli
chociaż jak poleżałam to już mi trochę lepiej.
ale jak w pracy dużo siedzę a to wymuszona pozycja i to na pewno od tego... ale myślę czy na następnej wizycie nie powiedzieć o tym lekarzowi, bo może powinnam do ortopedy pójść
-
nick nieaktualnyDzień dobry
tak w ogóle
mi też forum świruje...
Ktosiowa - super wieści
My mamy gości w ten weekend, więc ja tak z doskokuwczoraj mieliśmy grilla...to znaczy z założenia mieliśmy, bo potem okazało się że oni mieli grilla
bo ja od tych zapachów tuliłam się namiętnie do porcelany i mimo wielkiej ochoty na kiełbaskę z grilla... była wielka dupa
no cóż widać Pisklak niespecjalnie miał ochotę na kiełbasę
ktosiowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadin, aenu, trzymamy jutro za Was!
Marzycielka, u mnie z tymi objawami to tez różnie, sa całe dni, ze ze świecą szukać. Ale postanowiłam sie nie martwić, bo to i tak nie pomaga w niczym, a przecież musi byc dobrze!
U nas aktywny weekend, wczoraj jakies karuzele z dziećmi, lody i znajomi na grillu - siedzielismy wszyscy do 23.00 i nawet najmłodsze trzylatki były w pełni formy! Fajnie jak jest lato, wszyscy maja więcej energii.
A mnie dzisiaj udało sie jeszcze pobiegac, wciaz daje radę przebiec dyszkę w spokojnym tempie, wiec chyba jeszcze trochę pobiegam! Czy któraś z Was jeszcze ćwiczy?
Udanej niedzieli!Marzycielka111192, Aenu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO chyba zaczęło działać
w końcu
Odebrałam dzisiaj wyniki
I wszystko w super normie, i UWAGA(!!!) Glukoza 74 (normy 70-99)jupi!
Tak strasznie się cieszę, bo bałam się że znów mnie od początku cukrzycą będą straszyć
Teraz tylko grzecznie czekam do wizyty 20.06 i USG 22.06helagazela, alexast, natki89, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie
Widziałam mojego kicika i jestem totalnie zakochana ♡
Słodkości 37mm , 167 ♡ ud./min.
Malutkie kręciło się okropnie, machało rączkami, fikało nóżkami ach cudne widoczki
Pan doktor chwalił, że głoweczka równiutka i dorodny dzidziol... jeżu, ja nawet paluszki widziałam u rączek ( chyba)
Do tego udało mi sie przesunąć USG genetyczne na 26 czerwca (12 + 1)a dzisiaj oddałam krew na PAPPA.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2017, 21:24
Myszk@, helagazela, Lovilovi, Ruda_ann, alexast, natki89, kate88:), Morwa, Krokodylica, Paula_29, Raven lubią tę wiadomość
-
W końcu działa... ja jutro zapytam mojego gina o prenatalne i krzymajcie kciuki od 19:15/30 do 20:30 bo wtedy powinnam być po wizycie
. Jestem niby wstępnie umowiona na prenatalne z własnej inicjatywy ale podobno nie koniecznie wykonuje się ich w 3D a jak mnie rejestrowaly to mówiły że kosztuje 260 zł
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
witam się z rana
właśnie zaczęłam 9 tydzień
zaczynam się bać - jutro pierwsze usg - obym zobaczyła pięknie bijące serduszko
u mnie od kilku dni nieustanne mdłości - strasznie się męczę od rana do nocy, nie ważne czy coś zjem czy nie, na wymioty ciąga ale zwymiotować nie mogę, już chyba by mi było lepiej gdybym porządnie sobie rzygnęła od czasu do czasu
już cieszę się na kilka dni wolnego, bo zmęczona jestem ostatnio strasznie
mam wrażenie że to ta luteina tak potęguje te objawywy też tak macie??
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, a wy trzymajcie kciuki na jutro - wizyta o 12.30 -
nick nieaktualnyŚwinkaMinka - pocieszę Cię... jak się zwymiotuje to wcale nie jest lepiej
także może lepiej że nie przytulasz porcelany
Ale to mija (biedna Kroko... oby przeszło Tobie jak najszybciej...)
BlackCatNorL - super wieści!gratki
A jak tam Nadin i Aenu po wizytach wczorajszych?BlackCatNorL, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny