Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAenu wrote:U mnie znowu w rodzinie same dziewczynki. Juz mi mama mówi, że druga będzie dziewczynka. Tez tak czuję.
Od męża strony jest pół na pół.u B jest jedna dziewczynka
Tylko o czym to świadczy?
"Technicznie" rzecz biorąc to nie my, tylko faceci "decydują" o płci dzieckabo to oni "strzelają" iksami albo igrekami
ana167, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ruda_ann wrote:A u mnie w rodzinie jest 2 chłopców
u B jest jedna dziewczynka
Tylko o czym to świadczy?
"Technicznie" rzecz biorąc to nie my, tylko faceci "decydują" o płci dzieckabo to oni "strzelają" iksami albo igrekami
lecz mile też zaskoczenie
Mi jest obojętne jaka plec.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Witam w 10 tc
U mnie z paznokciami podobnie, cera też lepsza, za to włosy jak były sianowate, tak dalej są
Mdłości niestety nie odpuszczają, ale odkąd przestałam zdejmować sea bands to przynajmniej nie przytulam porcelany.
Życzę dzisiaj wszystkim udanego odpoczynku)
-
Dzień dobry
my oczywiście marzymy o dziewczynce ale rodzice męża mają jedną córkę i 4 synów więc myślę realnie i nie nakręcam nas narazie za bardzo
chcieliśmy już coś powolutku kupować, jakieś bodziaczki, To nasze pierwsze dziecko więc nie mamy nic. Ale tutaj w Niemczech znaleźć coś neutralnego to graniczy z cudem. Albo dziewczynka albo chłopak. Nawet jak jest coś białe to i tak z jakimś różowym albo niebieskim obrazkiem. Ale to nic, mamy czas. Jak już będzie wiadomo to będziemy szaleć
-
Ja mam nadzieje na zdrowe niemowlę urodzone w terminie i bez problemów, płeć jakabedzie taka będzie. Mąż wolał by chłopca. Wydaje mi się że bàbel to chłopiec, ale to tylko przeczucie
Zobaczymy:)
Do niedzieli uropujemy się, a potem znowu praca i zaczynam odliczać do prenatalnychA potem do urlopu - równe 4 tygodnie.
Głowa już mnie nie boli, zeszły mi w końcu pryszcze, a na głowie mam odrost na 3,5 cm....Girl25, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarzycielka111192 wrote:Dzień dobry
my oczywiście marzymy o dziewczynce ale rodzice męża mają jedną córkę i 4 synów więc myślę realnie i nie nakręcam nas narazie za bardzo
chcieliśmy już coś powolutku kupować, jakieś bodziaczki, To nasze pierwsze dziecko więc nie mamy nic. Ale tutaj w Niemczech znaleźć coś neutralnego to graniczy z cudem. Albo dziewczynka albo chłopak. Nawet jak jest coś białe to i tak z jakimś różowym albo niebieskim obrazkiem. Ale to nic, mamy czas. Jak już będzie wiadomo to będziemy szaleć
(zazdroszczę szczerze
) albo internety
Ja się wstrzymuję z jakimikolwiek zakupami jeszcze przynajmniej do 6/7 mc -
Uff nadrobilam was.
Ja juz z jednej z jednej strony nie mogę się doczekać prenatalnych a z drugiej już czuję ten nadchodzący stres...
Co do płci to ja mam silne przeczucie, że to dziewczynka
Marzycielka111192 lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Ruda_ann wrote:Marzycielka, masz PRIMARKa
(zazdroszczę szczerze
) albo internety
Ja się wstrzymuję z jakimikolwiek zakupami jeszcze przynajmniej do 6/7 mc -
Raven wrote:Uff nadrobilam was.
Ja juz z jednej z jednej strony nie mogę się doczekać prenatalnych a z drugiej już czuję ten nadchodzący stres...
Co do płci to ja mam silne przeczucie, że to dziewczynka -
Marzycielka111192 wrote:Kochana a Ty jak się czujesz? Masz objawy? Kiedy wizyta?
Prenatalne mamy już we wtorekZosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Angela* wrote:Dziewczyny najważniejsze, żeby dzieci zdrowe byly i szczesliwie w terminie sie urodziły: ) a czy czlopczyk czy dziewczynka i tak beda kochane !
Myślę, że szczególnie dla osób które bardzo długo się starały płeć dziecka zupełnie nie jest istotnaAngela*, emi2016 lubią tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015