Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
netka90 wrote:To może załóżmy grupę bardziej intymną. Tylko dziewczyny z tego forum. Tylko to ktoś musiałby weryfikować a to trochę zachodu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 16:36
FreshMm, wronka, emi2016, emerald_m lubią tę wiadomość
-
netka90 wrote:Też chętnie dołączę
Dziewczyny, nie widziałam mojego maleństwa 2 tyg i sie niecierpliwie a wizyta dopiero za tydzień. Od początku nie mam większych objawów, nic tylko się cieszyć a jednak trochę mnie to martwi bo nie wiem czy wszystko ok. Dluzy sie okropnie ten 1 trymestr. W badaniach wyszlo mi za wysokie żelazo. Przed ciążą tez często miałam ponad norme ale w ciąży to dziwne. A nawet nie biorę witamin z żelazem, specjalnie wybrałam takie które go nie zawierają. Teraz myślę czy nie brac samego kwasu foliowego, bo witamin o tej porze roku jest pod dostatkiem a wit C ktora zawiera Femibion zwieksza przyswajanie żelaza. Ja to jestem nietypowa, hemoglobina w ciąży tez zazwyczaj spada, u mnie jest rewelacyjna 15,2.Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
Morwa wrote:Na 58 członków grupy na facebooku znam tylko 17 osób , bo wiem ,że są od nas z forum. Plus ja. 40 osób jest mi obca. Nie wiem ,czy osoby z którymi piszę są z tego wątku , czy nie wiadomo skąd :p takich osób może dojść do końca roku jeszcze ogrom. Nie ogarniemy tego. Nie wiem jakie jest wasze zdanie na ten temat ,ale mnie to powoli przeraża..
Mnie też. I jak potem swobodnie pogadać, jak się zżyć ze sobą, zwierzyć z problemów w taki tłumie, gdzie jeszcze znajdzie się kilka dziewczyn krytykujących wszystko i wszystkich itp... Będą kłopoty.
-
Morwa wrote:Nie trzeba zakładać drugiej grupy , wystarczy zmienić tamtą na tajna. Zrobić jeden wątek gdzie każda obecną juz tam osoba się przedstawi nickiem z forum. Ja mogę zbierać zaproszenia do przyjaciółek tu na wątku . Poprzez wiadomość prywatną osoby ,które chcą dołączyć do wątku, bo jeszcze w nim nie są, będą wysyłać swój namiar na Facebooka, a ja (bądź inna chętna osoba) będę takie osoby dodawać do grupy. Tak zachowamy anonimowość. Wiadomość prywatne będą usuwane na bieżąco,gdyż nie ufam OF /BBF. Raz była akcja ,że można było czytać cudze wiadomość prywatne, bo forum nie działało tak jak trzeba. Także o to się nie musicie martwić.
-
Morwa wrote:Nie trzeba zakładać drugiej grupy , wystarczy zmienić tamtą na tajna. Zrobić jeden wątek gdzie każda obecną juz tam osoba się przedstawi nickiem z forum. Ja mogę zbierać zaproszenia do przyjaciółek tu na wątku . Poprzez wiadomość prywatną osoby ,które chcą dołączyć do wątku, bo jeszcze w nim nie są, będą wysyłać swój namiar na Facebooka, a ja (bądź inna chętna osoba) będę takie osoby dodawać do grupy. Tak zachowamy anonimowość. Wiadomość prywatne będą usuwane na bieżąco,gdyż nie ufam OF /BBF. Raz była akcja ,że można było czytać cudze wiadomość prywatne, bo forum nie działało tak jak trzeba. Także o to się nie musicie martwić.
Tez jestem za
Kojarze tylko kilka osob bo nickach a reszte nie znam wogole. .. -
-
W takim razie, któraś z pań administratorek Madzia8lenka bądź Tusia_87 musiała by to zrobić (pod warunkiem jak się zgodzą na zmianę statusu grupy na tajna). Raven natomiast na pierwszej stronie fajnie gdyby dodała informacje o tym ,że grupa zmienia status na tajną i aby do niej dołączyć potrzebne jest wysłanie zaproszenia. Oraz podać do jakich osób wysyłać zaproszenia z prośbą o dołączenie do grupy. Ja się zgadzam ... jak ,któraś również ma ochotę to niech też wyrazi zgodę
FreshMm, Marzycielka111192 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:W takim razie, któraś z pań administratorek Madzia8lenka bądź Tusia_87 musiała by to zrobić (pod warunkiem jak się zgodzą na zmianę statusu grupy na tajna). Raven natomiast na pierwszej stronie fajnie gdyby dodała informacje o tym ,że grupa zmienia status na tajną i aby do niej dołączyć potrzebne jest wysłanie zaproszenia. Oraz podać do jakich osób wysyłać zaproszenia z prośbą o dołączenie do grupy. Ja się zgadzam ... jak ,któraś również ma ochotę to niech też wyrazi zgodę
Jestem za !!! -
Morwa wrote:W takim razie, któraś z pań administratorek Madzia8lenka bądź Tusia_87 musiała by to zrobić (pod warunkiem jak się zgodzą na zmianę statusu grupy na tajna). Raven natomiast na pierwszej stronie fajnie gdyby dodała informacje o tym ,że grupa zmienia status na tajną i aby do niej dołączyć potrzebne jest wysłanie zaproszenia. Oraz podać do jakich osób wysyłać zaproszenia z prośbą o dołączenie do grupy. Ja się zgadzam ... jak ,któraś również ma ochotę to niech też wyrazi zgodę
Jestem za
(*) 01.2016 9 tc- cp
07.05.2017- II kreski
18.05.2017 fasolka ns USG
01.06.2017 bijące
Matko Boża, miej nas w opiece. -
Grupa juz jest tajna ,więc Raven prosimy Cię o zamieszczenie info na pierwszej stronie, że jak ktoś ma ochotę dołączyć do grupy na facebooku to prosimy o wysłanie zaproszenia do przyjaciółek Morwie ,a ona resztę wytłumaczy jak będzie taka potrzeba i doda do grupy
FreshMm, Raven lubią tę wiadomość
-
Nadin wrote:Alex coś Cię szczególnie zaniepokoiło, czy taka normalna schiza ciążowa? Tak czy inaczej trzymam kciuki
Normalna schiza ciążowa. Dziwnie się czuję, nie umiem tego wytłumaczyć. W styczniu w 12 tc dowiedziałam się że serce dziecka już nie bije. Fakt to była całkiem inna ciąża i sytuacja, ale schiza już została. Walczyłam z nią od poniedziałku i dzisiaj się poddałam. Tym bardziej, że jutro 60tka mojego taty i mamy zamiar się pochwalić jego rodzinie. Chcę być pewna, że wszystko jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 17:32
-
FreshMm wrote:Mnie też. I jak potem swobodnie pogadać, jak się zżyć ze sobą, zwierzyć z problemów w taki tłumie, gdzie jeszcze znajdzie się kilka dziewczyn krytykujących wszystko i wszystkich itp... Będą kłopoty.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
ja też jestem za utajnieniem grupy, nie pisałam jeszcze na takim forum bo jakoś mi się wydaje że większy chaos będzie - trudności z odczytywaniem postów,z odpowiadaniem na nie, tak jakoś dziwnie
ale się nie znam
w poprzedniej ciąży dziewczyny założyły prywatne formum na pora.pl - miało fajną formę, można było dodawać zdjęcia, stworzyć foldery np z wizyt itp - fajnie i prosto się pisało