Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Na 58 członków grupy na facebooku znam tylko 17 osób , bo wiem ,że są od nas z forum. Plus ja. 40 osób jest mi obca. Nie wiem ,czy osoby z którymi piszę są z tego wątku , czy nie wiadomo skąd :p takich osób może dojść do końca roku jeszcze ogrom. Nie ogarniemy tego. Nie wiem jakie jest wasze zdanie na ten temat ,ale mnie to powoli przeraża..
Fajnie było by mieć pewność, że rozmawia się z osobami ze Styczniówek 2018Krokodylica, ana167 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystko jest ok. Maleństwo się rusza, serducho bije. Ginka pokiwała mi palcem, że się tak stresuje. Przezierność karkowa jest ok, kości nie widziała bo dzidzia źle leżała a nie chciała jej "maltretować" tym bardziej że prenatalne w środę. Ufff aż mi lepiej.
emi2016, Marzycielka111192, Krokodylica, ana167, Gosiak, Monikamonia, Aenu, Angela*, Mama-Ali, BlackCatNorL, Paula_29, Patrycja27, Meginka, kate88:), Morwa, Nadin, Ruda_ann, Raven lubią tę wiadomość
-
Angela* wrote:Wyszlo, że sa dziewczyny ktore nie wiedza wogole o forum ...
a dostaly sie tu bo wyskoczylo im w proponowanych i sie wbiły. ..
trzeba pozbyc sie obcych dziewczyn i żeby były tylko z forum
Ale znowuż jak któraś z nich się udziela, jest miła, szczera i otwarta na pierwszy rzut oka, to niefajnie ją usuwać. Może zostawić te aktywne?
-
U mnie już po wizycie
4,52 cm nowego Dziedzica - oby dalej dziecięciu tak dobrze szło, wychodzi z USG że 11+2 - dla mnie to dobra wiadomość - szczególnie dla mojej głowy
Ustaliłyście co z FB - bo obiecałam sobie, że po tej wizycie jak będzie ok to dołączę - ale skoro grupa się utajniła to ktoś mnie chyba musi dodać - wysłać komuś priv?
alexast cieszę się że u Ciebie też wszystko ok, a nerwusy będziemy, tylko na każdym etapie życia naszych dzieci będziemy się martwić o coś innego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 20:18
BlackCatNorL, alexast, Marzycielka111192, Patrycja27, ana167, FreshMm, emi2016, Magdalenna, Krokodylica, kate88:), helagazela, Morwa, Mama-Ali, Nadin, Myszk@, Paula_29, Ruda_ann, Raven lubią tę wiadomość
-
Ikarzyca wrote:U mnie już po wizycie
4,52 cm nowego Dziedzica - oby dalej dziecięciu tak dobrze szło, wychodzi z USG że 11+2 - dla mnie to dobra wiadomość - szczególnie dla mojej głowy
Ustaliłyście co z FB - bo obiecałam sobie, że po tej wizycie jak będzie ok to dołączę - ale skoro grupa się utajniła to ktoś mnie chyba musi dodać - wysłać komuś priv?
alexast cieszę się że u Ciebie też wszystko ok, a nerwusy będziemy, tylko na każdym etapie życia naszych dzieci będziemy się martwić o coś innego
Super, że wszystko OK!)
Ikarzyca lubi tę wiadomość
Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
Ikarzyca wrote:U mnie już po wizycie
Super wieści: )Ikarzyca lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja niemam Facebooka więc siedzę tutaj mam nadzieję że tu pisać będziecie
Mnie od wczoraj boli z lewej strony ale uspokoilam się jak pisaliscie że tam się rozciąga i tez przez zatwardzenia a dopiero mówiłam że miałam biegunke to teraz z wyproznieniem mam problem . Ciekawe czy moja gin da mi skierowanie na prenatalne bo podobno nie każdy dostaje .Ruda_ann lubi tę wiadomość