WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Styczniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Styczniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Na 58 członków grupy na facebooku znam tylko 17 osób , bo wiem ,że są od nas z forum. Plus ja. 40 osób jest mi obca. Nie wiem ,czy osoby z którymi piszę są z tego wątku , czy nie wiadomo skąd :p takich osób może dojść do końca roku jeszcze ogrom. Nie ogarniemy tego. Nie wiem jakie jest wasze zdanie na ten temat ,ale mnie to powoli przeraża..
    Dlatego nie dołączyłam do grupy na fb, jakoś tak przeraża mnie, że każdy kto zapyta mnie kiedy rodzę, z łatwością dostanie się do naszej grupy w najbardziej popularnym portalu ciążowym BBF...
    Fajnie było by mieć pewność, że rozmawia się z osobami ze Styczniówek 2018 :)

Krokodylica, ana167 lubią tę wiadomość

• BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yyyyyy właśnie doczytałam, że grupa już tajna :) Rozumiem , że wszystkie osoby zostały wywalone i weryfikujecie od zera?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 18:04

Krokodylica lubi tę wiadomość

• alexast Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystko jest ok. Maleństwo się rusza, serducho bije. Ginka pokiwała mi palcem, że się tak stresuje. Przezierność karkowa jest ok, kości nie widziała bo dzidzia źle leżała a nie chciała jej "maltretować" tym bardziej że prenatalne w środę. Ufff aż mi lepiej.

emi2016, Marzycielka111192, Krokodylica, ana167, Gosiak, Monikamonia, Aenu, Angela*, Mama-Ali, BlackCatNorL, Paula_29, Patrycja27, Meginka, kate88:), Morwa, Nadin, Ruda_ann, Raven lubią tę wiadomość

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • carroty Nowa

Wysłany: 16 czerwca 2017, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wyrzućcie mnie ! :P ja co prawda tu na bff mało się udzielam, raczej czytam. :) na fb jestem bardziej aktywna. :)

• Didi_85 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też prosze nie wyrzucać:D

bl9cj44ju5b5nnuu.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej nikt nie został wywalony

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • wronka Ekspertka

Wysłany: 16 czerwca 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się okazało że są na grupie dziewczyny z poza bbf :(

mhsvh371ki524rx2.png
    f2wli09kcn87qqra.png
  • Monikamonia Koleżanka

Wysłany: 16 czerwca 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem i na fb i na forum. Jednak więcej udzielam się na fb. Ale to z uwagi na to, że tu nie nadążam czytać. I wchodzę po chwili i nie ogarniam na której stronie skończyłam :)

• Angela* Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszlo, że sa dziewczyny ktore nie wiedza wogole o forum ... :/ a dostaly sie tu bo wyskoczylo im w proponowanych i sie wbiły. .. :/ trzeba pozbyc sie obcych dziewczyn i żeby były tylko z forum :)

• FreshMm Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wronka wrote:
    Ale się okazało że są na grupie dziewczyny z poza bbf :(

Ale to nic, jak będą aktywne i zostaną z nami do stycznia, to w tej liczbie da się jeszcze wszystko kontrolować :)

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• FreshMm Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Wyszlo, że sa dziewczyny ktore nie wiedza wogole o forum ... :/ a dostaly sie tu bo wyskoczylo im w proponowanych i sie wbiły. .. :/ trzeba pozbyc sie obcych dziewczyn i żeby były tylko z forum :)

Ale znowuż jak któraś z nich się udziela, jest miła, szczera i otwarta na pierwszy rzut oka, to niefajnie ją usuwać. Może zostawić te aktywne?

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Angela* Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshMm wrote:
    Ale znowuż jak któraś z nich się udziela, jest miła, szczera i otwarta na pierwszy rzut oka, to niefajnie ją usuwać. Może zostawić te aktywne?

Mogą zostać, mi nie przeszkadzaja :)

FreshMm lubi tę wiadomość

• Ikarzyca Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już po wizycie :D

4,52 cm nowego Dziedzica - oby dalej dziecięciu tak dobrze szło, wychodzi z USG że 11+2 - dla mnie to dobra wiadomość - szczególnie dla mojej głowy :)

Ustaliłyście co z FB - bo obiecałam sobie, że po tej wizycie jak będzie ok to dołączę - ale skoro grupa się utajniła to ktoś mnie chyba musi dodać - wysłać komuś priv?

alexast cieszę się że u Ciebie też wszystko ok, a nerwusy będziemy, tylko na każdym etapie życia naszych dzieci będziemy się martwić o coś innego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 20:18

BlackCatNorL, alexast, Marzycielka111192, Patrycja27, ana167, FreshMm, emi2016, Magdalenna, Krokodylica, kate88:), helagazela, Morwa, Mama-Ali, Nadin, Myszk@, Paula_29, Ruda_ann, Raven lubią tę wiadomość

o148df9havalwhwu.png

Aniołeczek (*) 9tc
  • BlackCatNorL Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikarzyca super! Ale duży dzidź! :) Gratulacje!

Ikarzyca lubi tę wiadomość

• Helka891 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikarzyca wrote:

4,52 cm nowego Dziedzica - oby dalej dziecięciu tak dobrze szło, wychodzi z USG że 11+2 - dla mnie to dobra wiadomość - szczególnie dla mojej głowy :)

Ustaliłyście co z FB - bo obiecałam sobie, że po tej wizycie jak będzie ok to dołączę - ale skoro grupa się utajniła to ktoś mnie chyba musi dodać - wysłać komuś priv?

alexast cieszę się że u Ciebie też wszystko ok, a nerwusy będziemy, tylko na każdym etapie życia naszych dzieci będziemy się martwić o coś innego :)

Super, że wszystko OK! :))

Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka <3
    nzjds65gjhkwdiz6.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikarzyca wrote:

Super wieści: )

• Marzycielka111192 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikarzyca gratuluję :) ja w poniedziałek liczę że zobaczymy prawie 5 cm szczęścia :)

dqpr3e5ej28hk4e8.png
  • alexast Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikarzycsa super, że u Ciebie też wszystko dobrze. :)
    Jestem teraz spokojniejsza. Teraz będzie już dobrze.

5djys65g3oi6ttof.png
    17u9j44jpb186k7u.png
  • Patrycja27 Przyjaciółka

Wysłany: 16 czerwca 2017, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja niemam Facebooka więc siedzę tutaj mam nadzieję że tu pisać będziecie
    Mnie od wczoraj boli z lewej strony ale uspokoilam się jak pisaliscie że tam się rozciąga i tez przez zatwardzenia a dopiero mówiłam że miałam biegunke to teraz z wyproznieniem mam problem . Ciekawe czy moja gin da mi skierowanie na prenatalne bo podobno nie każdy dostaje .

Ruda_ann lubi tę wiadomość

eiktskjos217pbgb.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Ikarzyca :D

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

‹‹ 336 337 338 339 340 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ