Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja27 wrote:Dziewczyny ja niemam Facebooka więc siedzę tutaj mam nadzieję że tu pisać będziecie
Mnie od wczoraj boli z lewej strony ale uspokoilam się jak pisaliscie że tam się rozciąga i tez przez zatwardzenia a dopiero mówiłam że miałam biegunke to teraz z wyproznieniem mam problem . Ciekawe czy moja gin da mi skierowanie na prenatalne bo podobno nie każdy dostaje .
Pewnie , że bedziemy tu pisać
A na problemy z wyproznieniem polecam czopki glicerynowemi je polecil gin
I działają cuda
Patrycja27 lubi tę wiadomość
-
Też mam nadzieję, że tutaj będziecie dalej pisały, bo też nie mam fb
Ikarzyca super
A ja dziś też mam jakieś takie "zle przeczucia" , takie jakby mi coś siedziało na duszy.. a nie wiem za bardzo z czym miałoby to związek:/ Mam nadzieję, że z dzidziolem wszystko ok !
A teraz z Tz oglądamy meczPatrycja27, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
Ja też na fb nie planuję dołączać, więc kilka nas zostanie
Gratuluję dzisiejszych wizyt.
Ja też mam tak, że im większe zaparcie, tym bardziej brzuch boli i ciągnie. U mnie na stałe już leci espumisan + laktulozaPatrycja27, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
Ikarzyca super dzidzia
Ja np na fb ostatnio źle się czuję, bo widziałam, że na moje pytanie odpowiadały jakieś kobiety których zupełnie nie znam i dostałam średnie wsparcie a nawet poczułam się dotkniętamy się mamy po to by się wspierać, więc nawet jak zadajemy glupkowate pytanie to między sobą najwyżej glypkowato odpowiemy, ale wszystko z serdecznoscia, a teraz mi się średnio chce tam pisać...wolę na bbf
Patrycja27, Krokodylica, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
hej dawno nie pisalam a tu tyle czytania:)
mialam napisac w ktorym jestem tygodniu a wiec-10t 6d. Fajnie ze jest grupa na fb ale nie wiem czy dolacze bo mam konto razem z mezem i niekiedy mi marudzi;) jesli chodzi o ciuchy to narazie ok,o slodkie kwasne jedzenie to nie mam specjalnych zachcianek i juz czesciej sikam. Cere mam kiepska wypryski,paznokcie ok a wlosy wypadaja a niewiem czy w ciazy mozna cos na to zaradzic chocby jakas wcierke. Po ostatniej ciazy i pozniej karmieniu to z jednej strony to jest taka przerzedzona dziura,pojedyncze wloski jakby takie zakole wieksze
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny. Ja powoli przestaję się mieścić w ubrania, w jeansy konkretnie, takie które były dopasowane na mnie. Już mam 3 kg na plusie... a wcale nie jem jakoś specjalnie więcej, ale z drugiej strony też się nie ograniczam
Cerę mam niezbyt, krosty mi powychodziły, a dłonie mam wysuszone. Do tego mam częste wzdęcia, że wyglądam czasem jakbym była w 20 tygodniu, hehe. Prócz tego częstsze siusiu i drzemki po pracy.
Ech małe dzieci mały problem, duże dzieci duży - tak twierdziła moja mama i oświadczam, że to całkowita prawda! Mam w domu 14 letnią córkę - odkąd poszła do gimnazjum w zeszłym roku, to jej nie poznaję ;-/Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 22:32
-
Suzana wrote:cześć dziewczyny. Ja powoli przestaję się mieścić w ubrania, w jeansy konkretnie, takie które były dopasowane na mnie. Już mam 3 kg na plusie... a wcale nie jem jakoś specjalnie więcej, ale z drugiej strony też się nie ograniczam
Cerę mam niezbyt, krosty mi powychodziły, a dłonie mam wysuszone. Do tego mam częste wzdęcia, że wyglądam czasem jakbym była w 20 tygodniu, hehe. Prócz tego częstsze siusiu i drzemki po pracy.
Ech małe dzieci mały problem, duże dzieci duży - tak twierdziła moja mama i oświadczam, że to całkowita prawda! Mam w domu 14 letnią córkę - odkąd poszła do gimnazjum w zeszłym roku, to jej nie poznaję ;-/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
FreshMm wrote:Ale to nic, jak będą aktywne i zostaną z nami do stycznia, to w tej liczbie da się jeszcze wszystko kontrolować
-
Ikarzyca wrote:U mnie już po wizycie
4,52 cm nowego Dziedzica - oby dalej dziecięciu tak dobrze szło, wychodzi z USG że 11+2 - dla mnie to dobra wiadomość - szczególnie dla mojej głowy
Ustaliłyście co z FB - bo obiecałam sobie, że po tej wizycie jak będzie ok to dołączę - ale skoro grupa się utajniła to ktoś mnie chyba musi dodać - wysłać komuś priv?
alexast cieszę się że u Ciebie też wszystko ok, a nerwusy będziemy, tylko na każdym etapie życia naszych dzieci będziemy się martwić o coś innego
Wszystkie zaproszenia jakie do mnie dotarły zostały zaakceptowane. Wyślijcie namiar w wiadomości prywatnej do siebie na Facebooku, albo dajcie znać to ja wyślę wam namkar do siebie i poprzyjmujemy się do grupy -
Morwa wrote:Dokładnie, ważne ,że ogarnęłyśmy się za wczasu. Jeszcze miesiąc i byłyśmy z naszą około setką tu z forum - mniejszością :p ważne ,że już nikt nowy dołączać nie będzie, taki spoza forum
-
justysia 90 wrote:Z tą liczebnością bywa różnie, należy też do wrześniowek , już prawie 3 lata i na początku było nas bardzo dużo , teraz została garstka, przez ten czas pojawiły się nowe dzieciaczki,które biorą czynny udział wśród wrzesniakow ☺także w tej grupie tez zostaną najwytrwalsze
FreshMm, ana167, justysia 90 lubią tę wiadomość