Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, moja dzidzia w 8 tyg miała tętno 184,a w 10t 174. Wysokie, ale lekarz nic nie powiedział,cały czas mówił, że super
Helagazela, a my znowu, ten sam moment ciąży dokładnie i obie wizyty dziśna która nasz? Ja na 17:30 i już się stresować zaczynam
helagazela lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Mój dzieć na prenatalnych po wariacjach jakie wydziwiał miał tętno 168 i lekarz powiedział ,że super. Także tak jak Mama-Ali mówi wszystko zależy od aktywności dziecka2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyczesc!
ja dzisiaj byłam na badaniach w labo.... źle zakrecilam słoiczek i mi sie siki wylały częściowo do torby...fuuu
zobaczymy jak tam wyniki.... troche sie stresuje
ja mam wizyte we wtorek. Infekcja mi sie rozkreca tzn zaczyna mnie wsyztsko swedziec ale chyba wytrzymam do wtorku.
WCzoraj wieczorem zwijałam sie z bólu - tak mnie brzuch bolał i to tak dziwnie bo troche okresowo a troche wyżej (ale nie żołądek). niestety nie mogłam znaleźć nospy w domu....
na ból gardła mozna tantum verde psikać - dziala tylko miejescowo. Oczywiście jak infekcja juz mocno galopująca to pewnie nie pomoże ale warto spróbować.
Mozna tez płukac gardło szałwią - działa przeciwbakeryjnie, sól emska (ja akurat nie ma przekonania, ale wielu pomaga).
Dzisiaj ide do fryzjera na metamorfoze -
ana167 wrote:Moje drogie kolezanki invitrowki,jak schodzicie z leków, luteina itp?
a Ty?
-
Cześć, ja też trzymam kciuki za dzisiejsze dobre wiadomości!
U mnie tętno było 172 i lekarka mówiła, że jest super, Dzieć się bardzo wiercił, więc może dlatego takie wysokie.
Ja walczę dalej z katarem i odżywam po wczorajszych emocjach, pogoda u mnie nieciekawa, więc pewnie skończy się na piątku spędzonym pod kocem. -
nick nieaktualnyWitam w nowym dniu ☺ trzymam kciuki za dxisiejsze wizyty ❤❤❤ mnie mecza mdlosci ale jeszcze nie wymiotowalam choc odruch wymiotny mam dosc czesto przez co schudlam 2 kg od poczatku ciazy ale akurat mi to nie zaszkodzi ani dziecku bo troszke tluszczyku gdzie niegdzie mam. Do tego ostatnio bylam przeziebiona i wyszla mi opryszczka. Opryszczke mam dosc czesto ale ginekolog i tak zalecila kuracje heviranem ktora bedzie musiala byc powtorzona ok 34 tc. Za to mam zmniejszona dawke luteiny uff inne leki dalej jak do tej pory. U nas dzis burzowo i co chwile pada zatem siedzimy z synkiem w domu. Zycze spokojnego dnia.
Ikarzyca, Kaczuszka86 lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Hej
Gratuluję wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze.
Mi dalej niedobrze.
Tu już objawy powinny być ustepujace, chyba, że masz tego pecha wymiotów przez pół ciąży -
Co do detektora to ja kupiłam. Jak dla mnie super sprawa. Dzisiaj rano sobie posłuchałam i od razu lepszy dzień. Co prawda zanim znajdę groszka to mija 5-10 minut ale tłumaczę sobie to tym, że jest jeszcze mały i schowany za miednicą i to dlatego.
A w ogóle to jadę zaraz do nowego lekarza i chcę go zapytać czy poprowadzi moją ciążę na metforminie (albo z głową z niej zejdzie). Bo moja obecna gin już dawno chciała żebym odstawiła, uprosiłam ją o kontynuowanie do 12 tygodnia ale później mam odstawić z dnia na dzień. Jeśli ten nowy się zgodzi to będę prowadziła ciążę na NFZ i prywatnie.[/url]
-
Ja też miałam prenetalne jeszcze dopochwowo robione... też się zdziwiłam ale no cóż, może tak lepiej widać
Krokodylica- nie zazdroszcze złego samopoczucia:/
P. - faktycznie emocje miałaś. Zrelaksuj się dzis:*Krokodylica, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
Siedzę już w pracy jak na szpilkach. Jeszcze tylko kilka godzin i mam nadzieję że usłyszę same dobre wiadomości.
Krokodylica, kate88:), Morwa, helagazela lubią tę wiadomość
(*) 01.2016 9 tc- cp
07.05.2017- II kreski
18.05.2017 fasolka ns USG
01.06.2017 bijące
Matko Boża, miej nas w opiece.