Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Jasne ,że można się pośmiać, dlatego też się z tego śmieję
jakbyśmy tu tak na poważnie o tym gadały to znalazłyby się takie osoby z całego forum ,które by robiły wyprawki w danych kolorach, bo by w to uwierzyły, niestety takie osoby istnieją.... A szkoda by było gdyby później Zenek jeździł w różowym wózku, bo mamusia miała lewą pierś większą będąc w ciąży
a w ciąży to już ogóle różnica ogromną
na lewym jest więcej żył, jest bardziej opuchnięty bardziej rzuca się w oczy xD
-
Hej. Ja po wizycie. Była nadprogramowa bo coś śluz mi się podbarwil na lekki pomarańcz, No i miałam rację bo jakaś infekcja się prsyplatala. Dostałam krem gynazol. Powiedzcie mi czy któraś go stosowała? Mam go zaaplikowac na noc raz i już.
Przy okazji sprawdzilismy co u dzidzi. Ma 2,3 cm serduszko bije 174 ud na minutę. Cieszę sięMorwa, kate88:), emerald_m, P., Nadin, Patrycja27, inessa, Krokodylica, Mama-Ali, madzia8lenka, Paula_29, Raven lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Katiś wrote:Hej. Ja po wizycie. Była nadprogramowa bo coś śluz mi się podbarwil na lekki pomarańcz, No i miałam rację bo jakaś infekcja się prsyplatala. Dostałam krem gynazol. Powiedzcie mi czy któraś go stosowała? Mam go zaaplikowac na noc raz i już.
Przy okazji sprawdzilismy co u dzidzi. Ma 2,3 cm serduszko bije 174 ud na minutę. Cieszę się
Super ze z dzidzia wszystko dobrzeA po infekcji zaraz nie będzie śladu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pietruszkanatki wrote:No ja mam lewego cyca większego
a w ciąży to już ogóle różnica ogromną
na lewym jest więcej żył, jest bardziej opuchnięty bardziej rzuca się w oczy xD
P.s imię oczywiście jest do zmiany
Ja za jakiś czas muszę nasikać na sode. Może tam wysikam sobie synka ? Chociaż nie...bo ph mojego moczu wskazuje na córkę, więc szkoda sody. Kalendarz chiński tez wskkazuje na córkę, najgorsze ,że na prenatalnych też tak wskazywało "na pierwszy rzut oka". Jakbym popatrzyła na siebie w lustrze to tez baba jak nic , bo wyglądam jak potwór z lochnessDo tego puls dziecka = córka. Także leżę i pachnę, a na przełomie Grudnia - Stycznia będzie mała Anastazja
kate88:), Krokodylica, Ruda_ann lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Urodzisz zatem córkę, albo Zenka ,który będzie jeździł w różowym wózku
P.s imię oczywiście jest do zmiany
Ja za jakiś czas muszę nasikać na sode. Może tam wysikam sobie synka ? Chociaż nie...bo ph mojego moczu wskazuje na córkę, więc szkoda sody. Kalendarz chiński tez wskkazuje na córkę, najgorsze ,że na prenatalnych też tak wskazywało "na pierwszy rzut oka". Jakbym popatrzyła na siebie w lustrze to tez baba jak nic , bo wyglądam jak potwór z lochnessDo tego puls dziecka = córka. Także leżę i pachnę, a na przełomie Grudnia - Stycznia będzie mała Anastazja
Ale, z chińskiego wychodzi mi chłopak, cera, włosy, paznokcie ładne więc niby też chłopak a o pulsie nie słyszałam więc nie wiem xD soft też mi szkoda, wolę nią wannę umyć xDMorwa lubi tę wiadomość
-
Wywrozycie mi pogode na juto? Będzie cieplo, czy tak jak dZisiaj? Chcę jutro robic grila, dobrze zatem by nie padalo i nie wialo tak jak dzisaj. Jutro na grilu moja rodzinka dowie sie o ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 14:04
emerald_m, kate88:), Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Jutro będzie piękny dzień
Pogoda marzenie. Będzie rześko i słonecznie.
Też jutro grilujemy. Imieniny teściowej. A,że złota kobieta z niej, niech się cieszy piękną pogodą.
Ciekawa jestem reakcji Twoich bliskich. Będzie szałP. lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
U mnie wszystkie znaki na niebie i ziemi (poza cycem
) wskazują na córkę, co bardzo by mnie ucieszyło (bo w rodzinie same chłopaki), ale (tu polecę sloganem) najbardziej ucieszę się ze zdrowego dzieciątka
Morwa, koniecznie pochwal się, jaka reakcja rodzinki
-
nick nieaktualnymam juz wyniki - w zasadzie dramatu nie ma. Powiedzcie mi robiła tsh i wyszło mi 0,276 a norma dla 1 trym jest 0,33-4,59.......
i jeszzce w moczu wyszły mi kryztały szczawianu wiapnia - ktos cos wie
fakt pije troche mniej bo nie mam w ogole ochoty - to od tego?