Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardziej teraz niż na wizytę czekam na poród koleżanki, wiecie?... A ona biedna już 40t3d i nadal zabija czas na facebooku. Jednak jak ją widziałam 3 dni temu, to w ogóle nie wyglądała na zniecierpliwioną - jedynie na szczęśliwą, że to już za chwilę... Świeci przykładem cierpliwości
Aenu, Angela*, Krokodylica lubią tę wiadomość

-
Morwa wrote:Gdybym była młodsza i należała do tych płodnych i bezproblemowych to pewnikiem bym sobie tyle zrobiła :p a ze nie jest tak łatwo i będziemy skazani na to aby liczyć na medycynę i na in vitro to zobaczymy ile uda się stworzyć :p może w kolejnych ciążach uda się upakować jakieś blizniaki do brzuszka to szybciej pójdzie z realizacją planów o 6 dzieci

Ty najpierw Morwa sprawdź czym "pachnie" posiadanie dzieciorra a potem gwarantuje Ci, że poprzestaniesz na trójce hehe 

Krokodylica, Gosiak, helagazela, .aś., Paula_29 lubią tę wiadomość
-
ana167 wrote:Angela my tez z tego powodu.. Jeden lekarz proponowal dawce,ale najpierw sprobowalismy ivf i mam nadzieję, ze sie uda.
Boli Was dół brzucha, bo mnie po wczorajszych zakupach troche ciagnie kłuję tu i ówdzie.
Moj ma tylko za malo żołnierzy żeby dotarły do moich jajek ...
Ale na szczescie ktos madry wymyślił zapodnienie pozaustrojowe i spróbowaliśmy i dzięki temu jestem tu gdzie jestem i mam 2 serduszka w brzuszku
Ja mam straszne zaparcia i kłuję mnie w pachwinach to przy zaparciach ... Ostatnio tez tal mialam konsultowalam to z ginem mowil ze normalne ze nie dosc ze zaparcia fo jeszcze macica sie rozciaga - a w moim przypadku 2 razy wiecej
Także spokojnie
weź sobie nospe i odpocznij
-
Nie :p nie wydałam na to ani złamanego grosza. Z tego co oglądałam to jest sporo ubranek i zabawek , jest wózek , fotelik samochodowy, mata , podgrzewacz do butelek , łóżeczko do którego mam nowiutki materacyk. Nie oglądałam reszty ,ale jest tego sporo.Angela* wrote:Byłaś na zakupach ?

P.s sama nie kupiłbym z tego nic. Bo za dużo przeszłam by tak szaleć na samym początku to samo mój mąż.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 14:30
Krokodylica, helagazela lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Nie :p nie wydałam na to ani złamanego grosza. Z tego co oglądałam to jest sporo ubranek i zabawek , jest wózek , fotelik samochodowy, mata , podgrzewacz do butelek , łóżeczko do którego mam nowiutki materacyk. Nie oglądałam reszty ,ale jest tego sporo.
Super kochana
nie bedziesz musiala wydawac kupy kasy na całą wyprawke 
Ja to chyba przy mojej wyprawce zbankrutowalabym , ale rodzice juz zapowiedzieli ze kupia to i tamto
Także narazie sie nie martwie , siostra da troche po synku ( jak u mnie w brzuszku siedzi choc jeden synek )
Damy rade dziewczyny
Krokodylica, helagazela lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Nie :p nie wydałam na to ani złamanego grosza. Z tego co oglądałam to jest sporo ubranek i zabawek , jest wózek , fotelik samochodowy, mata , podgrzewacz do butelek , łóżeczko do którego mam nowiutki materacyk. Nie oglądałam reszty ,ale jest tego sporo.
P.s sama nie kupiłbym z tego nic. Bo za dużo przeszłam by tak szaleć na samym początku to samo mój mąż.
Dokaldnie troszke za wczesnie
Wazne ze dostalas
-
Morwa, dopóki jeszcze Arturek był malutki, to uważałam, że zwykle ludzie nie decydują się na więcej niż dwoje dzieci z powodu wygody, kultury konsumpcjonizmu... a potem moje grzeczne wprawdzie dziecko pokazało mi, że ludzi poprzestają na dwójce... aby jakoś przetrwać i nie rozlecieć się na kawałki

Jak ktoś decyduje się na więcej niż dwójkę dzieci, to na prawdę go podziwiam za siły i dzielność.
Angela*, Krokodylica, BlackCatNorL lubią tę wiadomość