Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardziej teraz niż na wizytę czekam na poród koleżanki, wiecie?... A ona biedna już 40t3d i nadal zabija czas na facebooku. Jednak jak ją widziałam 3 dni temu, to w ogóle nie wyglądała na zniecierpliwioną - jedynie na szczęśliwą, że to już za chwilę... Świeci przykładem cierpliwości
Aenu, Angela*, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Gdybym była młodsza i należała do tych płodnych i bezproblemowych to pewnikiem bym sobie tyle zrobiła :p a ze nie jest tak łatwo i będziemy skazani na to aby liczyć na medycynę i na in vitro to zobaczymy ile uda się stworzyć :p może w kolejnych ciążach uda się upakować jakieś blizniaki do brzuszka to szybciej pójdzie z realizacją planów o 6 dzieci
Ty najpierw Morwa sprawdź czym "pachnie" posiadanie dzieciorra a potem gwarantuje Ci, że poprzestaniesz na trójce hehe
Krokodylica, Gosiak, helagazela, .aś., Paula_29 lubią tę wiadomość
-
ana167 wrote:Angela my tez z tego powodu.. Jeden lekarz proponowal dawce,ale najpierw sprobowalismy ivf i mam nadzieję, ze sie uda.
Boli Was dół brzucha, bo mnie po wczorajszych zakupach troche ciagnie kłuję tu i ówdzie.
Moj ma tylko za malo żołnierzy żeby dotarły do moich jajek ...
Ale na szczescie ktos madry wymyślił zapodnienie pozaustrojowe i spróbowaliśmy i dzięki temu jestem tu gdzie jestem i mam 2 serduszka w brzuszku
Ja mam straszne zaparcia i kłuję mnie w pachwinach to przy zaparciach ... Ostatnio tez tal mialam konsultowalam to z ginem mowil ze normalne ze nie dosc ze zaparcia fo jeszcze macica sie rozciaga - a w moim przypadku 2 razy wiecej
Także spokojnieweź sobie nospe i odpocznij
-
Angela* wrote:Byłaś na zakupach ?
P.s sama nie kupiłbym z tego nic. Bo za dużo przeszłam by tak szaleć na samym początku to samo mój mąż.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 14:30
Krokodylica, helagazela lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Nie :p nie wydałam na to ani złamanego grosza. Z tego co oglądałam to jest sporo ubranek i zabawek , jest wózek , fotelik samochodowy, mata , podgrzewacz do butelek , łóżeczko do którego mam nowiutki materacyk. Nie oglądałam reszty ,ale jest tego sporo.
Super kochananie bedziesz musiala wydawac kupy kasy na całą wyprawke
Ja to chyba przy mojej wyprawce zbankrutowalabym , ale rodzice juz zapowiedzieli ze kupia to i tamto
Także narazie sie nie martwie , siostra da troche po synku ( jak u mnie w brzuszku siedzi choc jeden synek )
Damy rade dziewczynyKrokodylica, helagazela lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Nie :p nie wydałam na to ani złamanego grosza. Z tego co oglądałam to jest sporo ubranek i zabawek , jest wózek , fotelik samochodowy, mata , podgrzewacz do butelek , łóżeczko do którego mam nowiutki materacyk. Nie oglądałam reszty ,ale jest tego sporo.
P.s sama nie kupiłbym z tego nic. Bo za dużo przeszłam by tak szaleć na samym początku to samo mój mąż.
Dokaldnie troszke za wczesnie
Wazne ze dostalas -
Morwa, dopóki jeszcze Arturek był malutki, to uważałam, że zwykle ludzie nie decydują się na więcej niż dwoje dzieci z powodu wygody, kultury konsumpcjonizmu... a potem moje grzeczne wprawdzie dziecko pokazało mi, że ludzi poprzestają na dwójce... aby jakoś przetrwać i nie rozlecieć się na kawałki
Jak ktoś decyduje się na więcej niż dwójkę dzieci, to na prawdę go podziwiam za siły i dzielność.Angela*, Krokodylica, BlackCatNorL lubią tę wiadomość