Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny gratulacje wizyt !!
Ja jutro jadę w mazowieckie około 5 godzin mam nadzieję że będzie wszystko dobrze kupiłam detektor tetna plodu używany od dziewczyny z mojego miasta także odrazu po niego pojechałam i jestem mega zadowolona fasolki serduszko słyszałam!! Moje powoli biło a fasolki jak dzwon hehe polecam
Krokodylica, Paula_29, Marzycielka111192, kate88:) lubią tę wiadomość

-
Maruder no to sprawa wyjaśniona - nie ma się czym martwić - ja nie pamiętam co tam miałam wpisane dokładnie, wiem że na pewno miałam ten objaw V i że lekarka mówiła na wizycie że ten przewód bottala jest niezarośnięty, ale nie kazała się martwić tylko czekać spokojnie do bardziej szczegółowych badań połówkowych, ale widać może źle to zrozumiałam
gratuluję wizyt i dobrych wieści
ja dziś poinformowałam szefową o ciąży i planowanym zwolnieniu od połowy przyszłego tygodnia -
Helka891 wrote:Może coś zjadłaś wcześniej 'ciężkiego'? i się jeszcze zestresowałaś rano?

Stres na pewno, choć dziś chyba większy był.. Zawsze przed badaniami staram się ograniczać.. Chyba wczoraj więcęj zjadłam niż ostatnim razem. No ale ważne, że wynik wrócił do normy..
-
Ech, ja bym chciała iść na zwolnienie od początku 18 tygodnia.
Mam coraz większy stres w pracy
Do tego zwolniło się nam ze względu na sajgon jaki mamy ostatnio 5 osób, projekt leży i kwiczy, coraz większy kocioł się robi. Do tego jak k długo siedzę twardnieje mi brzuch i kręgosłup, plus fiksują jelita (mam mega wzdęcia i gazy
). Mam nadzieję że ginekolog nie będzie robił mi problemów... Do tego nie dość że wszystko sie pali, to jest jeszcze kwestia dojazdu do pracy i zamieszkania w 2 miejscach naraz - 3 dni spędzam w innym mieście (sama), co wiąże się z koniecznością podróży pkp co tydzień 300 km (kolejne 3h siedzenia). To że jestem sama też mnie stresuje, boję się że coś się stanie i nikogo przy mnie nie będzie.
Ehhh. Staszna maruda ze mnie.
Gratuluję dzisiejszych wizyt
Naprawdę cieszę się że mogę czytać tak pozytywne informacje.
Co do witamin od piątku będę brać prenatal duo + dha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 22:15

-
Może nie więcej, ale jakościowo inaczejRybaaaa wrote:Stres na pewno, choć dziś chyba większy był.. Zawsze przed badaniami staram się ograniczać.. Chyba wczoraj więcęj zjadłam niż ostatnim razem. No ale ważne, że wynik wrócił do normy..

Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka

-
Dzień dobry wszystkim!
Witam sie w 15 tygodniu
, ja wizytuje za niecały tydzień
, w środę, a wszystkim wizytującym dziś powodzenia i kciuki zaciśnięte!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2017, 07:23
inessa, kate88:), Aenu, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane zycze dobrego dnia dla kazdej z Was i udanych wizyt ☺❤ ja za chwile ruszam w droge na prenatalne badania b.sie boje a potem do moich rodzicow na kilka dni a tam jest pieknie lasy i jexioro ☺ a co do witamin ja mamm pregna plus a teraz zobacze co kupie napewno cos z zelazem bo mam z nim problem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2017, 07:58
Mama-Ali, kate88:), Angela*, Jeżyna37, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Powodzenia! Na pewno wszystko bedzie dobrze. Zazdroszcze wyjazdu...ja miałam ruszyć do rodziców jutro ale tata się rozłozyl i prawodopodobnie wyjazd odwołanyinessa wrote:Kochane zycze dobrego dnia dla kazdej z Was i udanych wizyt ☺❤ ja za chwile ruszam w droge na prenatalne badania b.sie boje a potem do moich rodzicow na kilka dni a tam jest pieknie lasy i jexioro ☺ a co do witamin ja mamm pregna plus a teraz zobacze co kupie napewno cos z zelazem bo mam z nim problem.
-
ja tam mam juz we wtorek
, blizej niz dalej
. Oficjalnie wg BBF (liczone od owu) weszlam w drugi trymestr bo zaczal sie 14 tydzien tzn. 13t0d i troche jestem spokojniesza ale bardziej bede po wtorku... byleby jakos zlecialo a poziej bede godziny odliczac do 19.... w sumie do 18 bo tak pewnie wyjedziemy, moze troszke po. Jakie witaminy dziecko potrzebuje w 2gim trymestrze?
Krokodylica lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]

-
inessa wrote:Kochane zycze dobrego dnia dla kazdej z Was i udanych wizyt ☺❤ ja za chwile ruszam w droge na prenatalne badania b.sie boje a potem do moich rodzicow na kilka dni a tam jest pieknie lasy i jexioro ☺ a co do witamin ja mamm pregna plus a teraz zobacze co kupie napewno cos z zelazem bo mam z nim problem.
Trzymam mocno kciuki
Bedzie dobrze