Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, ja też szczęśliwa po wczorajszej wizycie
Wszystko ok, serducho bije, maluszek się rozwija. Następna wizyta dopiero 08.08... jak ja to wytrzymam?Krokodylica, P., FreshMm, Myszk@, inessa, Morwa, Marzycielka111192, Angela*, kate88:), Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja dla odmiany piję na okrągło, na zmianę wodę i sok pomarańczowy, litrami po prostu. Cały czas chce mi się pić, a o sikaniu to nawet nie wspominam, bo jestem w łazience co 15 minut...
FreshMm, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Was, dawno nie pisałam,
gratuluję super wieści po badaniachja mam jutro przed 18
Kroko i inne wymiotujące łączę się z Wami w bólu, dziś zaliczyłam przytulanie 2 razy, tradycyjnie rano z pustym żołądkiem (euthyrox się nie przyjął musiałam wziąć drugą tabletkę), a później dziecku nie podeszły kwasy omega 3, a miałam taką ochotę na rybę, no i się nie utrzymała w żołądkuMelevis lubi tę wiadomość
-
moniczko. wrote:Hej dziewczyny, ja też szczęśliwa po wczorajszej wizycie
Wszystko ok, serducho bije, maluszek się rozwija. Następna wizyta dopiero 08.08... jak ja to wytrzymam?
Pocieszę Cię,że ja od 28 czerwca czekam do 21 sierpnia
Poza tym gratulację,że wszystko okWg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje udanych wizyt
ja dzisiaj mam piżamowy dzień i nie wychodzę z lozka tym bardziej ze jestem sama w domu
mam pytanie czy zdążają Wam sie kłucia w brzuchu? Ja od wczoraj co jakis czas czuje takie ukłucie po lewej stronie i nie wiem od czego to czy od jelit czy rozrastanie sie czy moze cos jeszcze innego zwłaszcza ze ogolnie czuje sie dobrze zero innych dolegliwości.
-
Krokodylica wrote:Świnka przepraszam ale uśmiałam się z Twojego snu.
Kasha myślę że spokojnie możesz iść na basen. A infekcji w ciąży raczej nie unikniesz tak czy tak.
Vilu trzymam kciuki.
Zastanawiam się jak ta infekcja się objawia. Bo mam takie upławy czasem bardziej serkowate ale malutko, czasem są jasno żółte. Nie boli, ani nie piecze mnie nic. Czasami ciut zakłuje przy oddawaniu moczu, ale sporadycznie - to już może być infekcja ? Bo nie leczę tego niczym...
New Baby
Julia -
Gratuluję udanych wizyt!
Też zazdroszczę apetytu co poniektórym. Ja może i apetyt mam, ale nie wiem na co i na większość smaków mnie odrzuca..
Choć dziś kwaśna ogórkowa i o dziwo ok
Rano byłam w labie zrobić powtórkę glukozy. Ciekawe jaki wyjdzie wynik...natki89 lubi tę wiadomość
-
Inez87 wrote:Gratuluje udanych wizyt
ja dzisiaj mam piżamowy dzień i nie wychodzę z lozka tym bardziej ze jestem sama w domu
mam pytanie czy zdążają Wam sie kłucia w brzuchu? Ja od wczoraj co jakis czas czuje takie ukłucie po lewej stronie i nie wiem od czego to czy od jelit czy rozrastanie sie czy moze cos jeszcze innego zwłaszcza ze ogolnie czuje sie dobrze zero innych dolegliwości.
Ja też mam takie kłucia i też z lewej strony. Mowilam o tym lekarzowi, ale podobno jest ok. Mi do godzi też ból brzucha lub kłucia jak pochodzę chwilę. Podobno to normalne.Inez87 lubi tę wiadomość
New Baby
Julia -
Inez87 wrote:Gratuluje udanych wizyt
Ja mam kłucie czasami jak zakaszlę albo kichnę, a tak poza tym to sporadycznie i nie jakoś mocno.
-
ana167 wrote:Mnie boli jak pochodze nad spojeniem. W piatek ide z wynikami pappy do swojej lekarki i zapytam sie jej..
Kupilam dzis femibion 2 i zaplacilam 70 zl za 30 tabletek, dla mnie drogo...jakie bierzecie witaminy dla ciezarnych?
Sprawdź sobie ceny w aptece Gemini - tam mają najtańsze leki.
Sprawdziłam ten femibion - tam kosztuje 42zł za 30 tabletek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 16:12
-
ana167 wrote:Mnie boli jak pochodze nad spojeniem. W piatek ide z wynikami pappy do swojej lekarki i zapytam sie jej..
Kupilam dzis femibion 2 i zaplacilam 70 zl za 30 tabletek, dla mnie drogo...jakie bierzecie witaminy dla ciezarnych?
Straszna przebitka:O
Ja wczoraj kupowałam femibion 2 , 60 tabletek i płaciłam 55 zł