Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jova wrote:U mnie na wyniku pisze przy sercu- prawidłowy objaw "v"- i w trakcie badania dowiedziałam się, że to znaczy że są widoczne oba duże naczynia wychodzące prawidłowo z serca (czyli aorta i pień płucny) i że jest to obraz jak najbardziej prawidłowy.
Więc nie martw się
Dokładnie mi jak gin pokazywał te kolorowe plamki to mówił że powinna być w kształcie v i że jest ok. Więc pewnie o to chodziło.jova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej,
po różnych przygodach miałam wczoraj prenatalne. A z racji wieku mega stres.
U dzidzi wszystko na tą chwilę ok a to mnie najbardziej cieszy.
Nie wiadomo kto tam się ukrywa myślę, że lekarz coś widział ale nie powiedział bo woli poczekać do kolejnego USG – które mam za 3 tygodnie
Powodzenia na wizytach
Marzycielka111192, ana167, inessa, Krokodylica, Morwa, P., kate88:) lubią tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdalenna wrote:Hehe
Ja właśnie czekam na swojego. Też nie wytrzymałam i przed pracą sobie zjem.
Sylwia ja miałam właśnie be safe i byłam zadowolona.
Zazdroszcze Wam apetytów, ja jadę na owocach i ewentualnie tostach rano.
Kiedy tylko mogę pomijam mieso. A wieczorem zaczynam być głodna i robie plany na nastepny dzien- że podjade sobie np dp surfburgera i wezme wielką bułe, rano wstaje i znów na nic nie mam ochoty. Do tego po sokach doszła mi lekka zgaga wiec pewnie i to będę odrzucać. Zostanie herbata, woda i chleb- pewniaki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem już po
jest wszytsko mega super
lekarz mówił ze chciałby mieć tylko takie szczęśliwe widoki
Lekarz się skłania mu dziewczynce bo ogonek leży płaskoAle mówił ze to może się zmienić ale niekoniecznie
Maluszek ma 6.3 cm a serduszko bije 147 (spał większość badania)
Kość nosowa jest, przeziernosc 1.7 więc super. Pozostałe narządy widoczneWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 11:52
inessa, Vilu, Gosiak, Helka891, Morwa, P., ana167, FreshMm, Marzycielka111192, ktosiowa, BlackCatNorL, Mama-Ali, Krokodylica, emerald_m, kate88:), Myszk@, Magdalenna, kasha86, Patrycja27, Jeżyna37, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysuper gratuluję!
Dziewczyny mozna gdzies kupic stacjonarnie biustonesze z alles mama?
nie wiem jaki mam rozmiar. generalnie biustonosze typu gossard lub passionata to mam 65D/70C, teraz powiedzmy biust nie jest duzo wiekszy ale zdecydowanie pełniejszychciałabym za jakis czas kupic porzadny biustonosz podtrzymujacy bo olałam to w poprzedniej ciazy i po karmieniu cycki wyglądały jak puste kieszonki wiszące
jedno szczęście że małe to nie wisiały za nisko -
nick nieaktualny