Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela* wrote:Ja tez zawsze jak mierze ciśnienie u gina to mam 138,140 ale zawsze sie śmieje że to ze stresu z wizyty
moja wczoraj zwróciła uwage bo ostatnio miałam 145 chyba i powiedziała, ze mam zwrócic uwage a najlepiej mierzyć w domu bo nadciśnienie w ciąży jest bardzo niebezpieczne.
na pewno pokontroluje sprawę ale tez uważam jak Ty - emocje przed wizytą biora górę -
Lovilovi wrote:Cześć dziewczyny !
Ja już wyszłam ze szpitala , wszystko jest super. Szewek ładnie leży ponoć, trochę plamilam po samym zabiegu ale to normalne. Już jest czysto, normalnie chodzę, nic mnie nie ciągnie ani nie boli. Miałam też usg i wszystko z dzieciem ok
Nie muszę leżeć plackiem w łóżku, mogę prowadzić normalny tryb życia ale mam się też przy tym oszczędzać
Jedyny minus - zakaz współżycia, ale dziec najważniejszy
Super i kciuki :)a jaka płeć dziecka wyszła?
-
K01 wrote:moja wczoraj zwróciła uwage bo ostatnio miałam 145 chyba i powiedziała, ze mam zwrócic uwage a najlepiej mierzyć w domu bo nadciśnienie w ciąży jest bardzo niebezpieczne.
na pewno pokontroluje sprawę ale tez uważam jak Ty - emocje przed wizytą biora górę
Dokładnie, ale mierz sobie w domu dla spokojubo ja jak mierze w domu to mam niekiedy za niskie , ale jest oki
-
Też myślę ,że to ciśnienie to kwestia wizyty. Ja jak chodzę do ginekologa z pakietu gdzie nie ma usg to ciśnienie 90/60 ale jak idę tam gdzie jest usg i sie stresuje czy usłysze serduszko to wtedy 120/80
emi2016 lubi tę wiadomość