Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kochane, my dziś korzystamy z ładnej pogody i jesteśmy z dzieciakami na basenie.ja sobie leżę w cieniu na leżaczku i popijam lemoniadę.
Girl myślę że przez ten moment nic się nie powinno stać
Angela spełnienia marzeń
Świnka minka jakie wyszło co to ryzyko? Wiesz ze to tylko statystyka.Angela*, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
BlackCatNorL wrote:Angela stóweczka!
Girl25 idź na długi spacer najlepiej do lasu i wypij 3 l wody niegazowanej i będzie git!
Jutro zaczynam 17 tydzień! Nomanie nie wierzę!
i już 24 dni od wizyty za mnąa 30 dni przede mną
więc prawie półmetek
Angela*, BlackCatNorL, Krokodylica, helagazela lubią tę wiadomość
Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
Ryzyko mam teraz 1:500 a bez pappa było prawie 1:800, tak wiec różnica jest,bialko pappa wyszlo mi w normie, ale wolna beta hcg bardzo wysoka, w zalecniach mam acard 150 do 34-36 tygodnia i częste kontrole usg, co by sprawdzac czy dzidźka dobrze przyrasta, amniopunkcji nie planuje,
zdaniem doktorowej może to świadczyć o późniejszych problemach z łożyskiem, grożą mi raczej nadciśnienie, cukrzyca lub zatrzymanie wzrostu płodu, w pierwszej ciązy miałam cholestazę ciężarnych i właśnie zatrzymanie wzrostu płodu, ale szybko wychwycone, leki wdrożone od razu i było w porządku -
Angela - wszystkiego najlepszego:)
Helka - ja też podziwiam
Ja teraz we wtorek mam wizytę u doktorki , liczę na to,że powie mi płeć... albo potwierdzi dziewczynkę
Pewnie później też będę musiała czekać ze 3 tygodnie.
Teraz mam tak dużo tych usg ze względu na ta szyjke... Mam nadzieję że to nie zaszkodzi bobasowiAngela* lubi tę wiadomość
-
Pozdrawiam dziewczyny juz z Polski! My w końcu zjechalismy na urlop i dzis od razu wypad na Męskie Granie w Katowicach - ale klimat! Niech żyją wakacje!!
A w poniedziałek idę podglądać młodego dziedzica tez z nadzieją, ze 1/ wszystko Ok, 2/ poznamy płeć. Juz bardzo bardzo chciałabym wiedzieć, trzymajcie kciuki!
A dzis juz faza przedwizytowa - głupie sny o jakichś plamieniach i przesadnie ruszającym sie dziecku...Angela*, Krokodylica, Marzycielka111192 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny melduję po
Tort byl oczywiście i wsunelam 3 porządne kawalki - oczywiscie nie na raz , ale caly czas mnie nadal kusi( bede miala wymówkę u gina we wtorek jak stane na wagę i sie za glowe chwyce
)
A oto zdjęcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6f335623aa8.jpg
Tesciowa się postarała - jak zawsze
Mowi ze nie umi robic , a zawsze jej wyjdzie ;P
Dziewczyny łapcie wirtualnego torcika z okazji moich 25 urodzin !
Paula_29, Krokodylica, Helka891 lubią tę wiadomość
-
helagazela wrote:Jezuuuu ale tort! Sama bym zjadła kawałek, jesteś usprawiedliwiona za te trzy kawałki
No i 25 lat, alez piękny wiek! Mnie w tym roku juz 37 wybije...
Kochaana chwtnie siw podziele
Twoje 37 to tez piekny wiek !helagazela lubi tę wiadomość
-
Angela sto lat!
My dziś robiliśmy urodziny Zuzi więc też był tort bezowy z bitą śmietaną i malinami:)
Lovilovi ja też mam ostatnio duŻo usg tak się akurat złożyło, ale myślę że to nie jest dla dziecka jakoś szczególnie szkodliwe. Przecież w zagrożonych ciążach robi się je często, żeby sprawdzić co i jakAngela* lubi tę wiadomość