Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lovilovi wrote:Też właśnie jestem ciekawa...
czy dziś doktorka powie coś więcej na ten temat .
Kochana najważniejsze, żeby wszystko bylo dobrzea na pleć prZyjdzie pora - byc może juz dzisiaj
snilo mi sie ze urodzilam 2 chlopakow
a od piczatku ciazy po usg , ruchach i wogole czuje że mam w brzuszku parke lub 2 dziewvzynki
Najwazniejsze , aby zdrowo rosły, a ja tak czy tak je kocham i bede kochac zawsze
U mnie od wczoraj taka jesien że szok ...szaro , buro , ponuro , deszczowo i zimno - wogole to lato jakies wyjatkowo mokre i chlodne w tym roku ...
-
Krokodylica wrote:Dla mnie też masakra. Jeszcze na samym początku specjalnie pisałam do Morwy czy do grupy NA PEWNO dodawane są tylko dziewczyny z forum to zapewniała mnie że tak.
A potem ktoś dodaje faceta i to bez pytania nas o zdanie.
Usunęłam się z grupy i spokój.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
ana167 wrote:Karmelova tez juz bym chciala zeby byl listopad
, licz jak Ci lepiej dziala na dusze.
-
nick nieaktualnyczesc!
Paula - ja bym zrobiła 3 usg. I zobaczysz wtedy. Ufałabym większemu specjaliście no ale wiem że ta druga babka zasiała niepokój. Może 3 usg wyjaśni sprawę.
Także uważam, że jeśli nie rozważasz usunięcia ciąży z powodu wad to po 3 usg odpuść. Szkoda kasy na kolejne badania genetyczne....
Ja dzisiaj byłam u gina na nfz. Masakra wizyta. Poprosiłam go o skierowanie na morfologie i mocz bo ostatni raz robiłam miesiąc temu to powiedział, że nie ma potrzeby bo ostatnia morfologia była ok! bez sensu....
sama muszę zrobić prywatnie....
Jakoś mam dzisiaj zły dzień. Mąż mnie wczoraj wkurzył. Planujemy urlop i oczywiście mąż zaplanował fajnie ale dośc intensywnie. Jak mu przypominam, że potrezbuje troche spokojniejszych wycieczek to sie wkurzył, że przesadzam i wykręcam. Mamy podjechac do parku technologicznego w niemczech - super atrakcja dla synka - wszytsko fajnie ale ja juz nie chce później jechac na drugi koniec niemiec do rodziny. Powiedziałam męzowi to ten że jestem dziwaczna. I sie skończyło wspólne planowanie urlopu. A ja nie bardzo przepadam za nimi. Widzę ich 1 do roku może i nie jestem tak związana. I na prawde nie czuje potrezby żeby jechac na drugi koniec do nich na 1 dzień! ;-/ -
nick nieaktualny
-
*Sylwia wrote:ja tez juz bym chciała listopad. Męczy mnie juz praca bo jest strasznie nerwowo i za duzo roboty mam. Ale muszę jeszcze wytrzymać min. 1,5 miesiąca
-
Aenu wrote:A jestem wkurzona
chciałam w poniedziałek wyjechać nad nasze morze, a tu pogoda do dupy...
i chyba nici z tego...
Hehe no ja jadę we wtorektylko ze juz apartament zaklepany, zaliczka zapłacona, no cóż będę spacerować pod parasolem
-
nick nieaktualny
-
Cześć, wróciłam i ja z grupy facebookowej tutaj, bo atmosfera zrobiła się średnia...
Dziś wizytuję o 18:00 i nie mogę się doczekać.
A poza tym, to rano pielęgniarki podniosły mi ciśnienie, jak poszłam na pobranie krwi. W zabiegowym jedna ciężarna oddaje krew, poczekalni dwie kolejne, a panie pielęgniarki bezmyślnie wepchały bez kolejki rzygającego dzieciaka z podejrzeniem paciorkowca. Blady jak ściana, z gorączką, a one posadziły go naprzeciwko tej kobiety, co oddawała krew, żeby mu zrobić jakieś badania... I jeszcze się dziwią, że protestuję, że nie chcę z nim siedzieć w jednym pokoju. Zaraźliwe, czy nie, ja się boję takich akcji. Masakra, wyszliśmy z mężem i pojedziemy jutro jeszcze raz, bo nie zamierzam ryzykować...Angela*, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
moniczko. wrote:Dziewczyny, proszę o radę...
Od 2/3 dni mam w ciągu dnia (2-3 razy i w nocy też się czasami obudzę) twardnienie macicy, które trwa kilka sekund i przechodzi. Jest bezbolesne.
Mój lekarz jest na urlopie i wizytę mam dopiero 08.08, nie wiem co robić
Twardnienia macicy też mam. Mogą powodować skracanie szyjki macicy, a przy tym poród przedwczesny.
Weź magnez i nospe. A do czasu wizyty oszczędzaj się i bez seksow -
Hejka
Od wczoraj myślałam, czy zostać w grupie fb, czy odejść i przed chwilą podjęłam decyzję.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, ja muszę czekać do 9 sierpnia, a 10 wyjeżdżam nad Bałtyk. Nie ukrywam, że liczę choć na kilka dni pogody.
Dziewczyny, co z Raven, założycielką wątku? Dawno nic nie pisała.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;