Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula, spokojnie, zrób sobie ewentualnie 3 USG jeśli to ma Cię uspokoić, ale ja bym ufała większemu specjaliście. Też zrobiłam badanie USG w pakiecie z pracy i mi kobietka powiedziała że dziecko jest o tydzień starsze niż to wynika z OM i musiałam mieć wcześniejszą owulację, powiedziałam jej że to niemożliwe, bo mierzyłam temp i w ogóle jestem pewna że nie ma opcji przesunięcia aż o tydzień, góra 2 dni, pani się oburzyła że podważam jej słowa i że jedyne co ma rację to pomiary... stwierdziłam że szkoda mojego gadania, następnego dnia (tak się akurat złożyło) znów miałam USG ale z pobraniem krwi na pappa i u tamtego lekarza wg pomiarów dziecko było starsze o 1 dzień(!) jak to lekarz powiedział idealnie wg OM, czyli co? dziecko mi się przez noc skurczyło?
więc jeśli ma Cię to uspokoić to zrób, po co masz być kawałkiem nerwów, dziecko to czuje, ale jeszcze raz na spokojnie przemyśl czy naprawdę warto, tym bardziej że jak sama mówisz, poprzedni lekarz miał lepszy sprzęt :* a co Twój mąż na to?
Uff, jak dobrze że nie mam fb i mnie takie atrakcje omijająale żenujące to trochę, co z tego że ona nie ma tajemnic przed mężem, Wy możecie nie chcieć aby obcy facet czytał o Waszych objawach, obawach itp. brrr aż mi się zimno zrobiło.
Kroko, Ana jak się czujecie? Bo pamiętam że obie się męczycie z wymiotami.
Mój kot szaleje ze szczęścia... idę do kuchni, ona za mną, idę do pokoju, ona za mnąciekawe kiedy jej się znudzę
Powodzenia na wizytach
Ach i Lovi ogromniasty :* za sprzedawcę, na pewno się skuszę, na razie daję radę w sukienkach albo luźniejszych spodniach, ale już myślę że na wrzesień i dalej to będę musiała mieć i inne ciuszki. Co do kurtki, moja stara była dość szeroka, może da radę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 10:41
Krokodylica, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
ana167 wrote:Ja lubie Suwalszczyzne,jeszcze nie ma tak wielu turystów..
Spędziłam tam pół życia co rok 2 miesiące wakacji (u babci) wiec mam trochę dośćchoć nie ukrywam jest pięknie!
-
emerald_m wrote:Hejka
Od wczoraj myślałam, czy zostać w grupie fb, czy odejść i przed chwilą podjęłam decyzję.
No ja juz wczoraj podjelam ta decyzję po co się denerwować
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, ja muszę czekać do 9 sierpnia, a 10 wyjeżdżam nad Bałtyk. Nie ukrywam, że liczę choć na kilka dni pogody.
Ja wyczerpe limit złej pogody i akurat ja wyjadę a ty przyjedziesz wiec będzie ładnie
-
Aenu wrote:A afera nadal się nie skończyła... jedna oskarża drugą, że zaczęła problem, bo powiedziała o tym facecie... ale chyba dla nas lepiej jest wiedzieć? Gdyby tego nie napisała to ja bym nawet nie wiedziała, że ktoś taki dołączył...
Dokładnie...
Szkoda drążyć temat.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach. -
Lovilovi wrote:Ktoś dzisiaj wizytuje razem ze mną? Bo nie pamiętam ?
Juz jestem po maluszek ma prawie 12cm.
Lekarz zerknal tam gdzie trzeba i mam w brzuszku dziewczyke. Maz wygral zaklad bo ja i syn stawialismy na chlopaka ale jestem szczesliwa.Krokodylica, emerald_m, Lovilovi, FreshMm, Myszk@, kate88:), P., Aenu, natki89, Szmaragdowa, BlackCatNorL, inessa, Dorka87, Karmelova, Paula_29, Patrycja27, madzia8lenka, Rybaaaa, Nadin lubią tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
kate88:) wrote:Polaj super wieści :* gratuluję
Emerald przeglądając prognozę pogody nie mam nadzieichociaż wczoraj kostium kąpielowy zakupiłam
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Chciałam już nie poruszać tematu forum na fb, ale też się już wypisałam. Usunęłam wszystkie moje wpisy, żeby nie poszło to w świat.
Nie opuściłam forum przez pewnego pana który się pojawił a przez atmosferę która tam ma miejsce od wczoraj. Nie będę stawała po żadnej stronie konflitku, bo nie o to chodzi. Między dziewczynami doszło do wzajemnego oskarżania, obrażania, wypominania. Ja nie chcę w tym uczestniczyć. Kobietom i to przyszłym matkom nie wypada zachowywać się w taki sposób. Jeżeli ja mam z kimś problem to staram się to rozwiązać w kulturalny, pokojowy sposób. Tam się nie dało. Tragedia. Sama tematu już nie poruszam, ale musiałam się wygadać.
Atak pomijając już tą sprawę, życzę miłego dnia.
Polaj to spory już Twój Dzidziuś! W którym tygodniu jesteś?
Agness12, Krokodylica lubią tę wiadomość