Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
natki89 wrote:A ja siedzę na IP. Miałam obfite plamienia
;(
Nie wiem, czy Cię to pocieszy, też plamiłam, prawie miesiąc, w pierwszej ciąży nawet krwawiłam i mam kochanego synka.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
BlackCatNorL wrote:Dzieffffcyny w przyszłym tugodniu mają być upały! I tego się trzymajmy
Ja do piątku pracuję a od poniedziałku L4 upragnione!
Do fb nie byłam przekonana, zwłaszcza, że ktoś zrobił identyfikacje kont fb z nickami z forum bbf... No tam się jakoś nie umiem wyluzować a po tych akcjach z wścibskim małżonkiem na forum to już wogóle blokadaChyba też opuszczę grupę, bez sensu...
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze !
A tak poza tym mi juz brzuszek widac , ostatnio sie dowiedzialam ze moja kolezanka i zarazem troche dalsza sasiadka tez jest w 4 miesiacu, termin ma na 24 stycznia i lekarka juz jej powiedziala ze prawdopodobnie bedzie miala znowu syna. Fajnie bo juz sie balam ze nasze dziecko nie bedzie mialo towarzystwa w okolicytym bardziej ze kuzyni wszyscy sa juz praktycznie dorosli, a najmlodszy w tym roku skonczyl 3 lata takze 3,5 roku roznicy to na poczatku za duzo. Chociaz jeszcze nadzieja jest w bracie meża bo oni tez sie jakis czas staraja. Ech moja wizyta za 2 dlugie tygodnie ale powiem wam ze i tak szybciej zlecialy niz poprzednie przerwy pomiedzy wizytami
Krokodylica lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Mnie martwi to żeby przez tego cholernego polipa nie przegapić większego problemu. Tu lekarz w zasadzie ciąże prowadzi bez specjalnego doglądania. Mowię mam krwawienia on zerka w kartę patrzy polip i mowi a to od tego to tak sie zdarza. Ale kurde skąd wie ze to nadal polip a nie cos innego. Wiem wiem histeryzuje ale tak mnie to wkurza ze oni podchodzą do wszystkiego przedmiotowo. Ok wygadalam sie co mi leży na sercu :p tym bardziej ze od wczoraj mam zły humor wiec trochę mi lepiej
-
Inez87 wrote:Ja nie lepiej ostatnie 1 lipca wiec poświstujemy razem
Ja 3/07. Liczę, że dziś pani doktor zrobi.
Didi_85 wrote:Ja mam wizyte w czwartek, też już cała w stresie jestem. Mam nadzieje, że jak już bedziemy czuć ruchy to może przestaniemy świrowac:)
No właśnie tak czekam z utęsknieniem na te ruchy, bo to zawsze lepszy znak niż nic...
-
WhyMe wrote:A wy macie mamusie jakies ciagniecia lub bole brzucha? ja kompletnie nic .
Ja mam od niecałego tygodnia. Głównie ciągnięcie w podbrzuszu i delikatne kłucia w szyjce. Zgłaszałam to lekarzowi na ostatniej wizycie, ale powiedział, że macica jest miękka i nic niepokojącego nie widzi. Gdyby bardzo bolało to mogę zażyć nospę.
Dzisiaj rano jednak miałam wrażenie, że całe podbrzusze mam spięte. Teraz jest luz. Póki co obserwuję i się nie denerwuję, bo czytam, że inne dziewczyny mają podobnie. -
P. wrote:No właśnie tak czekam z utęsknieniem na te ruchy, bo to zawsze lepszy znak niż nic...
-
Ja też jestem za tym, żeby facetów nie było w grupie
My z mężem też wszystko sobie mówimy, ale jak coś 'ciekawego' typu model wózka, czy fotelika pojawia się na grupie, to najwyżej mu o tym przekażę słownie
nie musi się od razu do grupy dodawać i wszystko przeglądać przecież
Aenu, Agness12, Krokodylica, Girl25, ana167, emerald_m, helagazela lubią tę wiadomość
Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
Didi_85 wrote:To już niedługo, codziennie ich wypatruje, ale tłumacze sobie ze maksymalnie jeszcze ok 3 tyg i musza się pojawic, nie maja wyboru;DDDInez87 wrote:Ja ruchy czuje (tak mi sie wydaje) od początku 16 tc. Codziennie wieczorem jak leżę na płasko to czuje pojedyncze pukniecia. Ze 2 razy było tak mocne ze nawet mój A. poczuł przykładając rękę
Ja też liczę właśnie, że może pojawią się wcześniej niż później, choć to moja pierwsza ciąża, więc nie wiem, czy mam na to jakieś wielkie szanse