Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No niestety, szkoda ze ten konflikt tak się rozwinał, bo grupa wydawała sie funkcjonować fajnie. Moim zdaniem powód kłótni był naprawde błahy i można to było załatwić szybko i bezboleśnie, no ale cóz jest jak jest;/
Aenu, a co zawierał pakiet powitalny z Enfamil? -
Krokodylica wrote:Aenu i co tam ciekawego w tych paczuszkach?
paczki mam do odebrania w starym domu
siostra mi pisała, że przyszły... może jutro się tam wybiorę i napiszę co jest w środku
-
Cześć! Pisałam do Was przed badaniem prenatalnym,od tej pory minęło już troszkę czasu i wracam, mam nadzieję, że na stałe
. Jak się czujecie? U mnie juz prawie 16 tydzień leci a brzuszka prawie nie widać, jak jest u Was?
Aenu, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
moniiikaaa wrote:Cześć! Pisałam do Was przed badaniem prenatalnym,od tej pory minęło już troszkę czasu i wracam, mam nadzieję, że na stałe
. Jak się czujecie? U mnie juz prawie 16 tydzień leci a brzuszka prawie nie widać, jak jest u Was?
-
Dzieffffcyny w przyszłym tugodniu mają być upały! I tego się trzymajmy
Ja do piątku pracuję a od poniedziałku L4 upragnione!
Do fb nie byłam przekonana, zwłaszcza, że ktoś zrobił identyfikacje kont fb z nickami z forum bbf... No tam się jakoś nie umiem wyluzować a po tych akcjach z wścibskim małżonkiem na forum to już wogóle blokadaChyba też opuszczę grupę, bez sensu...
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze !Angela*, Aenu, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Natki spokojnie plamienia nie zawsze oznaczają ze dzieje sie cos złego. Ja mam praktycznie dzień w dzień a lekarze jedyne co mówią to kiwają głowa i mówią ze tak sie zdarza zero reakcji czy pomocy. Chociaż sama nie mogę przywyknąć do nich mimo ze mam je od Ok 8tc. Będzie dobrze trzymam kciuki.