Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Polaj ja z kolei 185 cm a mąż 195
zakładam ze Dzidziulek też najmniejszy nie będzie
pewnie też masz problem z przykrotkimi spodniami?
ja na długość znajduje tylko w Lee. Cena zawsze boli ale co zrobić. Ostatnio modne takie krótsze więc się cieszę
Emerald tak też zamierzam zrobićtak jak naoisałyście - ciąża to nie choroba ale każda jest inna. Widocznie ja musZę zrezygnować z aktywności A dla Malutkiej zrobię wszystko
Dzisiejsza sytuacja napędziła mi trochę strachu i zastanawiam się na kupnem detektora tętna. Polecacie coś dobrego i w dobrej cenie?emerald_m lubi tę wiadomość
-
Angela gratuluję parki
Alexast dzięki za info pocieszyło mnie (ja nie byłam na tej grupie fb)
Nadin ja na usg genetyczne chodzę od zawsze do Wiechecia. Uważam że On i Nocuń są najlepsi, ale nie chce podważać jego zdania i dziś idę do Kaszowskiego
A Ty do kogo chodzisz?
Co do połówkowego to jeśli ktoś ma wątpliwości lepiej iść 18-19 tak dziś mi lekarz mówił a najbardziej optymalny jest chyba 20Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 20:07
Angela* lubi tę wiadomość
-
Natki dokladnie wiem o czym piszesz. Ja kupuje jeszcze w big star tez sa dlugie
niestety ciazowe wszystkie krotkie ale mam zamiar mankiety na jesien doszyc
Ale milo kogos wysokiego spotkac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 20:10
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Angela* wrote:Dziewczyny jestem po
W brzuszku mam chłopca i dziewczynke
Lekarz na 100% potwierdzi mi 23.08 lub 9.08 na polowkowych
Dzieci moje waza po 200g i wedlug usg sa 18-19tydz
Wszystko dobrze , to najwazniejsze<3
gratuluję parki
Angela* lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:No dziewczyny wysokie jesteście. Mój brat ma 190parę cm i dżinsy też zawsze w big starze kupował dobre na długość.
Ale i tak gorzej jest z butami te ktore mi sie podobaja to rozmiar najwyzej 41 a ja potrzebuje 42.Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
WhyMe wrote:Jesli moge zapytac jakie maluszek ma NT?
Trzymam kciuki ,zeby wszystko sie dobrze skonczylo!
Lekarz mówił o 2.7, ale z opisu wynika, że to tylko jeden z pomiarów. Średnia na wydruku jest podana 2.4. W 12t1d.
Dziękuję :-*
Ja wiem, że to nie jest jakiś straszny wynik, ale mimo wszystko te liczby straszą... A też mając statystycznie szanse 1:20000 można być akurat tym "1".
A dziś sie jeszcze zdołowałam, bo chciałam, żeby mąż ze mną jechał, a on ma dyżur w pracy.. Ostatnio tak mi go brakowało obok, ale jechałam z dobrym nastawieniem, a teraz nie wiem czego się spodziewać..
Lovilovi ja w pierwszej ciąży też miałam bezbolesne twardnienia brzucha. Wprawdzie już 3 trymestr był, no ale i tak od 32 tc z 2 cm rozwarciem leżałam.