Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ana167 wrote:W swieta nieciekawie jest w szpitalach, ale na porodowce chyba powinni byc przyzwyczajeni, ze dzieci sie rodza,czy swieta czy nie. Oby za bardzo nie swietowali %
Gwiazdka i urodziny i dziecko ma przekichane..
No i boję się rozłąki w ten rodzinny czas z mężem i synkiem. Jak myślę sobie, że ominie mnie Wigilia z nimi, radość synka, gdy odpakowuje prezenty, pęka mi serce.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Wrrrr
Co za babska u mnie pracuja !
Wchodze do tea roomu zrobic sobie herbate a one do mnie: Ojej! Ty bylas taka szczupla a teraz zrobilas sie gruba dlaczego tak?? wszystko ok ;/ oczywscie one nie wiedza o ciazy , ja juz przed ciaza przytylam ale teraz na prawde wygldam na 'duza' 158cm i 59kg ;/ biodra duuze tali nie mam biust duuzo wiekszy nie mam z tym mega problemu ale to troszke smuci -
WhyMe wrote:Wrrrr
Co za babska u mnie pracuja !
Wchodze do tea roomu zrobic sobie herbate a one do mnie: Ojej! Ty bylas taka szczupla a teraz zrobilas sie gruba dlaczego tak?? wszystko ok ;/ oczywscie one nie wiedza o ciazy , ja juz przed ciaza przytylam ale teraz na prawde wygldam na 'duza' 158cm i 59kg ;/ biodra duuze tali nie mam biust duuzo wiekszy nie mam z tym mega problemu ale to troszke smuci
No nie mogę, jakie kobiety potrafią być dla siebie wredne.Paula_29, Krokodylica, Maruder, elize, Karmelova, kasha86 lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
ana167 wrote:Angela pewnie cc a to raczej planują, wiec będą sie starac tak zeby na swieta nie miec " niepotrzebnych" pacjentów..
Moja siostra 3 dni przed wigilia wyszla z mala ze szpitala. I swieta dla niej nie istniały. Przyzywajalay sie do siebie,pierwsze dziecko..
Napewno planowane, juz mi lekarz mowil ze do 37tyg max i ze bd chciał rozwiązywać ciążę, a wedlug tego jak moje maluchy rosną że sa jakby ponad tydz do przodu to wyjdzie.koniec listopada , początek grudnia
Ale martwic sie bede pozniej -
emerald_m wrote:Ojej! Byłyście taktowne, kulturalne i wrażliwe, a teraz jesteście wredne pindy! Dlaczego tak? Wszystko ok?
No nie mogę, jakie kobiety potrafią być dla siebie wredne.
Faceci tu sa nilepsi jeden mowi do mnie ostatnio ze mam podwojona twarza drugi ze powinnam isc na silownie na prawde dzien w dzien cos slysze teraz to juz odpowiadam moze i brzydko ale mam to w nosie
-
nick nieaktualnyBlackCatNorL wrote:Szczepiłaś swojego synka na krztusiec? To jedno z podstawowych szczepień...
szczepiłamja tez była niby szczepiona wieki temu
co do świeta sliwki to jest w pierwszy weekend września. Najlepiej monitorowac oficjalną stronę
http://swietosliwki.pl/ -
emerald_m wrote:Ojej! Byłyście taktowne, kulturalne i wrażliwe, a teraz jesteście wredne pindy! Dlaczego tak? Wszystko ok?
No nie mogę, jakie kobiety potrafią być dla siebie wredne.
To prawda...
U facetów to jakoś inaczej działa.
Facet zawsze stanie po stronie faceta, a kobieta kobiecie by oczy wydrapala. Smutne to jest... -
Ja się urodziłam 31 grudnia i jakoś nie uważam, że miałam pecha z tego powodu ( powinnam około 20 stycznia)
W szkole nie miałam żadnych problemów, raczej byłam do przodu. Problem tylko zrobić urodziny ale i to da się obejść
A teraz mi z tym bardzo dobrze bo jestem najmłodsza z całego rocznika więc podaje wiek zawsze wg daty:)kasha86 lubi tę wiadomość
-
ana167 wrote:Angela pewnie cc a to raczej planują, wiec będą sie starac tak zeby na swieta nie miec " niepotrzebnych" pacjentów..
Moja siostra 3 dni przed wigilia wyszla z mala ze szpitala. I swieta dla niej nie istniały. Przyzywajalay sie do siebie,pierwsze dziecko..
Hihi też rodziłam jakoś 3 dni przed Świętami ale wielkanocnymi. Fakt świąt nie miałam. -
Why me - bardzo milusie te koleżanki.
U mnie wszyscy wiedzą, więc się nie odzywają
Mam dzisiaj wizytę i trochę się stresuje sama nie wiem dlaczego. Choć może dlatego że idę do ginki, która źle pomierzyła przezierność. Przynajmniej zobaczę jak się ma dzidzia.
Od poniedziałku wracam do pracy. Strasznie mmi się nie chce:( jak dłużej pochodzę to boli mnie brzuch. Mam czasem chwilową duszność. Najpierw mam wrażenie jakby dziecko się obracało a sekundę później mam wrażenie jakby ktoś usiadł mi na klatkę piersiową.
No ale obiecałam, że zastąpię koleżankę jak pójdzie na urlop i chcę dotrzymać słowa. Eh pocieszam się że to tylko dwa tygodnie. Może pójdę później na l4 a może wejdę w rytm i zostanę dłużej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 16:30