Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Dzień dobry
Witam się w 19 tygodniu
U nas dzisiaj deszcz i chłodek. Ufff można trochę odsapnąć od tych upałów.
A córka wzięła kalosze, płaszcz przeciwdeszczowy, parasol i poszła z nianią na pole.wciąż od rana wołała na pole i na pole
(noo jak to się u niektórych z Was mówi na dwór
)
A ja skorzystam z tego że się ochłodziło i poprasuję tą stertę ubrań.
Ja ze śląska a mąż z małopolski a dziecko dwugwaroweKrokodylica lubi tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
U mnie chyba czas na wkładki laktacyjne bo nawet na biustonoszu zauważyłam dziś palamy po "mleku". Spytam się czy tak się zdarza przed porodem czy może coś może być nie tak .... bo nikt tak nie ma przed. ...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:U mnie chyba czas na wkładki laktacyjne bo nawet na biustonoszu zauważyłam dziś palamy po "mleku". Spytam się czy tak się zdarza przed porodem czy może coś może być nie tak .... bo nikt tak nie ma przed. ...
jak dobrze pamiętam od 6 miesiąca.
Wszystko Ok organizm się przygotowuje na przyjście maluszkaCórcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Girl25 wrote:U mnie chyba czas na wkładki laktacyjne bo nawet na biustonoszu zauważyłam dziś palamy po "mleku". Spytam się czy tak się zdarza przed porodem czy może coś może być nie tak .... bo nikt tak nie ma przed. ...
Ja mam wyciekajaca siare z piersi od jakis ponad 3 tug i gin mowil, że to normlane -
Ja też mam wycieki siary od wczoraj
Poza tym remont u nas zbliża się ku końcowiw sensie część remontu, bo we wrześniu czeka nas kontynuacja reszty mieszkania
ale już jest lepiej
i stresu mniej
Od wizyty minęło już 6 tygodni, do następnej zostały równe 2 tygodnieDzieciątko 'kopie' od 29 lipca, więc te 2 tygodnie powinny zlecieć z górki
) Chociaż już przebieram nogami z niecierpliwości kiedy znowu zobaczymy Maleństwo
)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!Krokodylica lubi tę wiadomość
Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
Helka891 wrote:Ja też mam wycieki siary od wczoraj
Poza tym remont u nas zbliża się ku końcowiw sensie część remontu, bo we wrześniu czeka nas kontynuacja reszty mieszkania
ale już jest lepiej
i stresu mniej
Od wizyty minęło już 6 tygodni, do następnej zostały równe 2 tygodnieDzieciątko 'kopie' od 29 lipca, więc te 2 tygodnie powinny zlecieć z górki
) Chociaż już przebieram nogami z niecierpliwości kiedy znowu zobaczymy Maleństwo
)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
No proszę, czekasz na wizytę jeszcze dłużej niż jaA myślałam, że tylko ja mam tak rzadko..
-
WhyMe wrote:Aenu
Super ze szyjka ok, we wrzesniu sie dowiesz kogo masz pod serduchem.
Inez
Mam pytanko czy pytalas do ktorego tyg mozemy latac samolotem? ja chce sie wybrac na poczatku pazdziernika..
Ja pierwszy raz leciałam w 8 tc wtedy pytałam lekarza i trochę zdziwiło go to pytanie mówił że on nie widzi przeciwskazań że nawet stewardessy pracują w ciąży. I powiem Ci że naprawdę nic się nie działo. A do którego tyg to zależy od linii lotniczych wizz i ryanair od 28 tc chcą zaświadczenie. Ja w pażdzierniku tez bym leciała na swoje wesele ale chcemy kupić wyprawkę więc jedziemy autem. -
To ja mam taki wyciek od 2giego miesiąca mniej więcej ale było mniej i tylko przez noc chyba.
My końcem wrzesnia będziemy okna wymieniać. Już są wymierzone teraz czekamy na wycenę i ok. 7 tyg czeka się na zrobienie . Narazie tylko w dwóch pokojach ale będą też balkonowe więc najdroższe. Jedno ma kosztować ok. 2 tyś ale i tak te są najważniejsze. Na wiosnę uda się pewnie w łazience chyba ze remont mąż wcześniej będzie chciał zrobić . I zostaną dwa w kuchni[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
WhyMe wrote:Aenu
Super ze szyjka ok, we wrzesniu sie dowiesz kogo masz pod serduchem.
Inez
Mam pytanko czy pytalas do ktorego tyg mozemy latac samolotem? ja chce sie wybrac na poczatku pazdziernika..a tak dopiero 11 września...
Angela* lubi tę wiadomość
-
Marzycielka111192 wrote:Dzień dobry
my skonczylismy wczoraj 19 tydzień i dzisiaj witamy 20 tydzień
Boże jak to brzmi!
Trzymam kciuki za wizyty
U nas to samo
Fakt leci ten czas.. Jutro mam wizytę u doktorki, a w piątek polowkowe
Już się nie mogę doczekaćKrokodylica, Marzycielka111192 lubią tę wiadomość
-
Inez87 wrote:Ja pierwszy raz leciałam w 8 tc wtedy pytałam lekarza i trochę zdziwiło go to pytanie mówił że on nie widzi przeciwskazań że nawet stewardessy pracują w ciąży. I powiem Ci że naprawdę nic się nie działo. A do którego tyg to zależy od linii lotniczych wizz i ryanair od 28 tc chcą zaświadczenie. Ja w pażdzierniku tez bym leciała na swoje wesele ale chcemy kupić wyprawkę więc jedziemy autem.