Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Połówkowe i prenatalne robi mój lekarz bo ma uprawnienia i specjalizuje się w tych badaniach
termin połówkowych ustalimy 16.08 na wizycie.
Dzisiaj podczas pakowania uswiadomilismy sobie z Mężem, ze w ciągu 3 lat, podcZas wynajmowania tego mieszkania tyle sie zmieniłozaręczyliśmy się, przygarnęliśmy pieska ze schroniska, wzięliśmy ślub, kupiliśmy domek i stworzyliśmy Dziudziusia
ciekawe co będzie za kolejne 3 lata.
życie jest piękne
inessa, Krokodylica, Polaj, madzia8lenka, Vilu, Paula_29, emerald_m, kasha86, helagazela lubią tę wiadomość
-
natki89 wrote:Połówkowe i prenatalne robi mój lekarz bo ma uprawnienia i specjalizuje się w tych badaniach
termin połówkowych ustalimy 16.08 na wizycie.
Dzisiaj podczas pakowania uswiadomilismy sobie z Mężem, ze w ciągu 3 lat, podcZas wynajmowania tego mieszkania tyle sie zmieniłozaręczyliśmy się, przygarnęliśmy pieska ze schroniska, wzięliśmy ślub, kupiliśmy domek i stworzyliśmy Dziudziusia
życie jest piękne
Kochana super ! Wspomnienia sa piekne !
A dalej będziecie żyć w szczęściu i miłości z gromadka dzieci !
Tego Wam życzęnatki89 lubi tę wiadomość
-
natki89 wrote:Angela dziękuję
dziewczyny gdzie ten czas ucieka to ja nie wiem
W Trójmieście też już szaro. Zaraz koniec wakacji, jesień, święta i nasze maluszki przyjdą na świat
Dobrej nocy:*
I dobrze , ja uwielbiam zime i Święta
Dobranoc :-*natki89 lubi tę wiadomość
-
natki89 wrote:
życie jest piękne
Może będzie drugi dzidziuś
natki89 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja połówkowe też będę robić u tego gina co prenatalne. Uważam, że to tak ważne badanie, że powinien je robić lekarz z certyfikatem, tym bardziej, że są sprawdzane wady narządów(szczególnie serca), które można wykryć i leczyć już w brzuchu, bądź przygotować się odpowiednio do porodu ( w sensie odpowiedni szpital itd) w razie gdyby coś lekarza niepokoiło.
Ja jestem umówiona na 19+6 ale zastanawiam się cały czas czy nie przełożyć na tydzień wcześniej ze względu na ten epizod z tą przeziernościąGosiak lubi tę wiadomość
-
Aenu wrote:Już jutro wizyta, zaczynam się stresować...
-
Ja dzis mam oddać mocz do badania a obudziłam się o 4:30 i dziękuję do widzenia, nie ma spania. Schowałam siki do lodówki i niech się dzieje wola nieba
do tego obudziłam się tak głodna jakbym tydzień nie jadła
ciąża taka wspaniała
hehe
Trzymam kciuki za wizyty, ja mam jutro, nareszcieeeeeeeJagna24.01.2018
-
Dzień dobry
Połówkowe robię u mojego gina, bo jest certyfikowany i specjalizuje się w temacie. Termin ustalimy w środę na wizycie.
Coraz lepiej czuję kopniaczki synka, wczoraj wieczorem po soku pomidorowym tak się rozszalał, że mogliśmy zobaczyć jak brzuch się rusza
Miałam dziś gotować kaszę gryczaną z warzywami, ale mąż i syn zażyczyli sobie fasolkę po bretońsku. Będzie się działo wieczorem :p
Powodzenia na wizytach!&&&&(sunshine89, natki89, Krokodylica lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Mój maluszek nie dał mi wieczorem w ogóle położyć się na lewym boku bo chyba tam cały czas był bo czułam dyskomfort ale przez noc i tak się pewnie obracalam bo inaczej by mnie bolał prawy bok
. Jutro wizyta i nie mogę się doczekać. Mam nadzieję ze poznamy płeć
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]