Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
o 9.40...za godzinę. Może poznam płećMarzycielka111192 wrote:Wszystko będzie dobrze! Chociaż doskonale Cię rozumiem. Ja zawsze nockę przed wizytą nie mogę spać, chociaż mam detektor i wiem że serduszko bije to i tak ta obawa jest czy dzieciątko zdrowe. O której masz wizyte?
(sunshine89, Marzycielka111192, Polaj, emi2016, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, powodzenia na wizytach.
Powiem Wam, że ja się o wiele mniej stresuje przed wizytą odkąd mam detektor tętna. Wcześniej siedziałam jak na szpilkach a teraz dzień przed wizytą szukam sobie maluszka i się uspokajam:) -
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, powodzenia na wizytach.
Powiem Wam, że ja się o wiele mniej stresuje przed wizytą odkąd mam detektor tętna. Wcześniej siedziałam jak na szpilkach a teraz dzień przed wizytą szukam sobie maluszka i się uspokajam:)
Ja jestem zachwycona detektorem:)))Żaluje że tak go późno kupilamm, bo ciągle byłam w strachu, a teraz codziennie wieczorem przez minutke podsłucham sobie dzidziusia i wiem ze wszystko ok:)
Paula_29 lubi tę wiadomość

-
Cześć dziewczyny, witam się z rana

Paula29 mi lekarz kazała robić połówkowe dokładnie w 20 tygodniu bo wtedy podobno najdokładniej może ocenić wszystko, więc chyba lepiej nie przekładaj, masz dobry termin
Ale dziś mamy dużo wizyt, trzymam kciuki za wszystkie
U mnie od dwóch dni ochłodzenie pogody,w końcu można spokojnie na spacer pójść
chociaż mi tak już smutno się zrobiło bo lato nas w tym roku nie rozpieszczało a już zapach jesieni czuć
-
Dzień dobry

Witam się w 19 tygodniu
U nas dzisiaj deszcz i chłodek. Ufff można trochę odsapnąć od tych upałów.
A córka wzięła kalosze, płaszcz przeciwdeszczowy, parasol i poszła z nianią na pole.
wciąż od rana wołała na pole i na pole
(noo jak to się u niektórych z Was mówi na dwór
)
A ja skorzystam z tego że się ochłodziło i poprasuję tą stertę ubrań.
-
Witam i ja. Dawno mnie nie było ale przy 3 latce w domu ktora ma aktualnie wakacje od przedszkola to nie ma nawet kiedy dobrze usiąść. A to urlop w Polsce a to trzeba coś w domu porobić i tak mija.
Moja wizyta za tydzień ale powiem Wam że przez nadmiar zajęć czas mi tak leci że masakra....nie mam kiedy nawet pomyśleć dobrze który to już tydzień
. Dobrze że mam suwaczek hihi
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!
A moje polowkowe jak i prenatalne jak i wszystkie badania co wizyte czyli krew mocz itp robi jedna lekarka którą prowadzi mi ciążę. Nie wiem czy w de to normalne czy jak ale ta akurat ma uprawnienia na wszystko, ma dobry sprzęt to może i dlatego. -
Aenu - czekam na wieści ! Do mojej wizyty jeszcze 3 tygodnie... 6 tygodni oczekiwania to jak dla mnei zdecydowanie za długo
Ale co zrobić ? ;/ Mam nadzieję, że i ja na następnej wizycie poznam płeć
Mogłaby dzidzia zrobić prezent mamie na urodziny 
Dziewczyny, tak z innej beczki: wykonujecie jakieś ćwiczenia dla ciężarnych ? Przed ciążą byłam bardzo aktywna, na pierwsze 3 miesiące opuściłam zupełnie, ale strasznie brakuje mi ruchu .... Może macie jakieś fajne ćwiczenia dla ciężarnych ? -
nick nieaktualnyHej. Dobrego dnia i spokojnych wizyt ☺❤ wlasnie umowilam sie na polowkowe do profesora ktory robil mi prenatalne a termin 31.08 a zwykla wizyta za tydzien w srode ☺ u nas dzisiaj slonce i juz goraco sie robi ale rzeczywiscie powoli jesien czuc bo pierwsze liscie opadaja juz.

[/link]
Ale przez to ze mąż też chce być i specjalnie tak lekarz umawia żeby zdarzył