Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marzycielka111192 wrote:Wszystko będzie dobrze! Chociaż doskonale Cię rozumiem. Ja zawsze nockę przed wizytą nie mogę spać, chociaż mam detektor i wiem że serduszko bije to i tak ta obawa jest czy dzieciątko zdrowe. O której masz wizyte?
(sunshine89, Marzycielka111192, Polaj, emi2016, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, powodzenia na wizytach.
Powiem Wam, że ja się o wiele mniej stresuje przed wizytą odkąd mam detektor tętna. Wcześniej siedziałam jak na szpilkach a teraz dzień przed wizytą szukam sobie maluszka i się uspokajam:) -
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, powodzenia na wizytach.
Powiem Wam, że ja się o wiele mniej stresuje przed wizytą odkąd mam detektor tętna. Wcześniej siedziałam jak na szpilkach a teraz dzień przed wizytą szukam sobie maluszka i się uspokajam:)
Ja jestem zachwycona detektorem:)))Żaluje że tak go późno kupilamm, bo ciągle byłam w strachu, a teraz codziennie wieczorem przez minutke podsłucham sobie dzidziusia i wiem ze wszystko ok:)Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, witam się z rana
Paula29 mi lekarz kazała robić połówkowe dokładnie w 20 tygodniu bo wtedy podobno najdokładniej może ocenić wszystko, więc chyba lepiej nie przekładaj, masz dobry termin
Ale dziś mamy dużo wizyt, trzymam kciuki za wszystkie
U mnie od dwóch dni ochłodzenie pogody,w końcu można spokojnie na spacer pójśćchociaż mi tak już smutno się zrobiło bo lato nas w tym roku nie rozpieszczało a już zapach jesieni czuć
-
Dzień dobry
Witam się w 19 tygodniu
U nas dzisiaj deszcz i chłodek. Ufff można trochę odsapnąć od tych upałów.
A córka wzięła kalosze, płaszcz przeciwdeszczowy, parasol i poszła z nianią na pole.wciąż od rana wołała na pole i na pole
(noo jak to się u niektórych z Was mówi na dwór
)
A ja skorzystam z tego że się ochłodziło i poprasuję tą stertę ubrań. -
Witam i ja. Dawno mnie nie było ale przy 3 latce w domu ktora ma aktualnie wakacje od przedszkola to nie ma nawet kiedy dobrze usiąść. A to urlop w Polsce a to trzeba coś w domu porobić i tak mija.
Moja wizyta za tydzień ale powiem Wam że przez nadmiar zajęć czas mi tak leci że masakra....nie mam kiedy nawet pomyśleć dobrze który to już tydzień. Dobrze że mam suwaczek hihi
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!
A moje polowkowe jak i prenatalne jak i wszystkie badania co wizyte czyli krew mocz itp robi jedna lekarka którą prowadzi mi ciążę. Nie wiem czy w de to normalne czy jak ale ta akurat ma uprawnienia na wszystko, ma dobry sprzęt to może i dlatego. -
Aenu - czekam na wieści ! Do mojej wizyty jeszcze 3 tygodnie... 6 tygodni oczekiwania to jak dla mnei zdecydowanie za długo
Ale co zrobić ? ;/ Mam nadzieję, że i ja na następnej wizycie poznam płeć
Mogłaby dzidzia zrobić prezent mamie na urodziny
Dziewczyny, tak z innej beczki: wykonujecie jakieś ćwiczenia dla ciężarnych ? Przed ciążą byłam bardzo aktywna, na pierwsze 3 miesiące opuściłam zupełnie, ale strasznie brakuje mi ruchu .... Może macie jakieś fajne ćwiczenia dla ciężarnych ? -
nick nieaktualnyHej. Dobrego dnia i spokojnych wizyt ☺❤ wlasnie umowilam sie na polowkowe do profesora ktory robil mi prenatalne a termin 31.08 a zwykla wizyta za tydzien w srode ☺ u nas dzisiaj slonce i juz goraco sie robi ale rzeczywiscie powoli jesien czuc bo pierwsze liscie opadaja juz.