Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
U mnie dzis na szczęście nie ma upalu , 24 stopnie z lekkim wiaterkiem - czyli wkoncu idealna pogoda dla mnie
Na obiad nie robie nic , jedziemy z mężem do restauracji , takze kolejny dzien leniucha
Cora pojechala z tesciami na basen
Mikuska super , że krwiak sie wchlonal , wspolczuje Ci tego lezakowania w szpotalu , ale najwazniejsze , że jestes pod opieka
Co do nospy , ja zazywam 2x1nospie max i nie ma zadnego posmaku
Nic nie czuje
W środę już polowkowe , tak szybko ten czas leci ...
Milego dnia dziewczynyKrokodylica, inessa lubią tę wiadomość
-
Ja ze względu że miałam krwiaki nie dostalam pozwolenia od lekarza na lot samolotem,a wiec radze spytać.
U nas dzis przyjemna pogoda, siedzimy na działaczce pod Warszawą.
Wczoraj pojechalam kupić sobie od Babki z olx spodnie ciążowe i jakies bluzki wracając maz był zły że długo mnie nie ma i tak sie spieszylam że wjezdzajac w brame za szybko skręciłam i skasowałam tylne drzwi i kawałek nakolataka jestem na siebie zła!
-
nick nieaktualnyA mi lekarz mowil ze polowkowe wykonuje od 18 tc i 1 dnia do 23 tyg i 6 dnia ☺ a my mamy za chwile znowu gosci i pieklam sama ciasto jedno to sernik na zimno z brzoskwiniami a drugie to ciasto truskawkowe z smietana glownie z mysla o dzieciach ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 13:54
Angela*, Krokodylica, natki89 lubią tę wiadomość
-
kasha86 wrote:Ja nie mogę brać nospy, bo ten posmak po połknięciu utrzymuje mi się kolejne kilka - kilkanaście godzin (jakby mi coś utknęło w przełyku). Czy ten Drotafemme Forte też ma taki "posmak" czy nie ?
Jest no spa powlekana ! Cudo ! Miałąm ten sam problem co Ty, ale po niej nei ma żadnego posmakukasha86 lubi tę wiadomość
-
Angela* wrote:Od 18tc do 21t6d
Ja mam szybciej bo moje dzieci sa starsze o ponad tydz
To chyba zależy od lekarza.. Mnie na połówkowe zapraszał nie wcześniej niż w 22t0dAle moje dziecko jest młodsze o 4 dni..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 14:38
-
inessa wrote:A mi lekarz mowil ze polowkowe wykonuje od 18 tc i 1 dnia do 23 tyg i 6 dnia ☺ a my mamy za chwile znowu gosci i pieklam sama ciasto jedno to sernik na zimno z brzoskwiniami a drugie to ciasto truskawkowe z smietana glownie z mysla o dzieciach ☺
Ales kochana narobila smaka
Teraz mi bedzie slinka ciekla
A ja slodycze ostatnio wsuwam bez opamietaniainessa lubi tę wiadomość
-
Zapalenie wzielo sie prawdopodobnie u mnie z ciaglego krwawienia i braku ruchu ja ciagle leze wiec organizm oslabiony dzis powiedzial ze posiew ujemny wiec sie ciesze tsh prawidlowe morfologia i mocz tez wiec moze cos pomysla o wyjsciu w tygodniu
-
Czesc a za mna chodzi ciasto czekoladowe albo jakies dobre ze sliwkami.
Dzis idziemy na urodziny wiec moze akurat cos bedzie w tych smakach.
A co do obiadu to rosolek i ziemniaki, kalafior, mizeria i schabowy. I kompot z jablek i malin.inessa lubi tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Robicie połówkowe u swojego gina prowadzącego czy u tego który robił Wam prenatalne? Bo moj powiedział że on robi dokładne USG na tym etapie ale jeżeli chcę to mogę też pójść do dr który robił prenatalne. Nie chcę tak męczyc małej tymi USG długimi co chwilę i nie wiem sama co robić
(*) 01.2016 9 tc- cp
07.05.2017- II kreski
18.05.2017 fasolka ns USG
01.06.2017 bijące
Matko Boża, miej nas w opiece.