Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w 5 miesiącu, chyba zaczynam czuć presję upływającego czasu. Dziś miałam wielki problem zapiąć spodnie które jeszcze 2 tygodnie temu były lekko niewygodne i to dopiero wieczorem, czas zamówić leginsy żeby nie było tak że mam wizytę u lekarza, chłodniejsza pogoda a ja nie mam w czym jechać.
Trzymam kciuki za wizyty, Aenu rozumiem to rozczarowanie, ściskam, też jeszcze nie znam płci dzieciaczka, damy radę poskromić naszą ciekawość?
Edit: Aaa, no i chwalę się pierwszym ciążowym zakupem, właśnie przyszedł do mnie adapter pasów bezpieczeństwaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2017, 14:48
Krokodylica, helagazela lubią tę wiadomość
-
Myszk@ wrote:Witam się w 5 miesiącu, chyba zaczynam czuć presję upływającego czasu. Dziś miałam wielki problem zapiąć spodnie które jeszcze 2 tygodnie temu były lekko niewygodne i to dopiero wieczorem, czas zamówić leginsy żeby nie było tak że mam wizytę u lekarza, chłodniejsza pogoda a ja nie mam w czym jechać.
Trzymam kciuki za wizyty, Aenu rozumiem to rozczarowanie, ściskam, też jeszcze nie znam płci dzieciaczka, damy radę poskromić naszą ciekawość?
Edit: Aaa, no i chwalę się pierwszym ciążowym zakupem, właśnie przyszedł do mnie adapter pasów bezpieczeństwa -
Aenu wrote:Teraz przed kolejną wizytą muszę zrobić test obciążenia glukozą... blee
Dlaczego Blee?
Ja ostatnio robiłam badanie... W sumie to mogłabym pić to codziennie(zwykła glukoze piłam)
Najbardziej było mi szkoda czasu w poczekalni... 2,5 godziny siedzenia. -
ja dziś też poczyniłam pierwszy ciążowy zakup, poduszkę do spania
https://supermami.pl/poduszki-ciazowe/poduszka-ciazowa-bawelniana-typu-c-98.html#/233-wzor-142
dziś pierwsza noc testowa, ale wizualnie już ją pokochałamFreshMm lubi tę wiadomość
Jagna24.01.2018
-
Szmaragdowa wrote:ja dziś też poczyniłam pierwszy ciążowy zakup, poduszkę do spania
https://supermami.pl/poduszki-ciazowe/poduszka-ciazowa-bawelniana-typu-c-98.html#/233-wzor-142
Tez myslalam o tej podusi bo juz na brzuszku nie wygodnie.. po za tym pewnie lepiej nieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2017, 15:55
-
emi2016 wrote:
Dziewczyny, tak z innej beczki: wykonujecie jakieś ćwiczenia dla ciężarnych ? Przed ciążą byłam bardzo aktywna, na pierwsze 3 miesiące opuściłam zupełnie, ale strasznie brakuje mi ruchu .... Może macie jakieś fajne ćwiczenia dla ciężarnych ?
Ja chodzę na siłownie i tam jeżdzę na rowerku i "chodzę" sobie szybkim marszem na bieżni na płasko, albo pod górę. Zamierzam też kupić płytę Lewandowskiej. W poprzednich ciążach chodziłam na fitness dla ciężarnych ale to dopiero od 16 tygodniaPolaj lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie
wszystko ok. Bedzie dziewczynka ❤
Krokodylica, Aenu, kasha86, inessa, FreshMm, Didi_85, Szmaragdowa, annaki, natki89, Inez87, emi2016, Myszk@, Paula_29, madzia8lenka, ana167, helagazela, Patrycja27, elize, Polaj, emerald_m, jova lubią tę wiadomość
-
Gratulacje wizyt Dziewczyny! Ja też dziś miałam-wszystko ok. Następna wizyta u mojego ginekologa 05.09.2017 i wtedy chce mi zrobić połówkowe (22+0). Chodzę do niego prywatnie, ale przy okazji mam kartę w Lux Medzie i tam też umówiłam się jakiś czas temu na połówkowe na 23.08. (20+1) - więc zamierzam iść dwa razy. USG nie jest szkodliwe dla maluszka, a ja nie muszę czekać 4 tygodni na kolejną wizytę
Co do poduszki - ja kupiłam ją chyba z 1,5 miesiąca temu, bo mnie zaczął kręgosłup boleć i jest bardzo fajna. Bardzo dobrze mi się śpi - jeden koniec pod głowę, drugi koniec między nogi i jest naprawdę przyjemnie. Nawet mój chłopak skorzystał z niej raz jak nie mógł spać z powodu bólu pleców. Pewnie będę ją używać też po porodzie l, ponieważ stabilizuje kręgosłup jak śpimy na bokumoniczko., Didi_85, Szmaragdowa, Paula_29, Patrycja27, emerald_m lubią tę wiadomość
New Baby
Julia -
Paula_29 wrote:A czemu w Krakowie nie ma? Ja miałam w cenie u wielu lekarzy, to przecież zależy od gabinetu lub lekarza
A ja znowu mam stracha przed jutrem i czarne myśli że serce nie będzie biloWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2017, 18:45
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]