Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane
Szmaragdowa, dziekuje za info. Musze ja zakupic mam nadzieje ze znadje cos fajnego tu w UK.
Ja kiedys slyszalam o cesarce ze wzgledu na moj kiepski wzrok mam niedowidzenie lewego oka, jednak okulare nosze tylko do kompa i czytania, ta wada mi wgl nie przeszkadzajednak nie chcialabym zeby sie poglebila lub doprowadzila do zeza. Ktorego wgl nie mam.
-
Ana no co lekarz może na to.
Muszę to przetrwać i tyle.
Wyniki mam dobre, odwodniona nie jestem więc trzeba iść do przodu.
Myszka jak by mnie męczyło raz w tygodniu to chyba bym była szczęśliwa z tego powodu.
W ogóle z Zuzią na tym etapie mniej mnie męczyło.
A Torpeda po szczepieniu ok, tzn. gorączka już później nie wróciła na szczęście. -
Krokodylica wrote:Hej dziewczyny.
Mnie nadal męczą wymiotyzdycham
Biedna jesteś z tymi wymiotami. Ja w goóle ich nie doświadczyłam, ale jakby miały dojść jeszcze wymioty do ogólnego złego stanu zdrowia jaki miałam przez pierwsze 3 miesiące to byłabym na skraju wytrzymałości - trzymam za Ciebie mocno kciuki, z każdym tygodniem powinno być lepiej, bo to chyba hormon odpowiada za wymioty najbardziej. Na początku drugiego trymestru poziom beta hCG normuje się, by stopniowo zacząć spadać. I tak dzieje się aż do porodu, więc miejmy nadzieję, że przejdzie!
Myszk@ - no właśnie jestem ciekawa tej Pani - ma różne opinie na znanymlekarzu - generalnie jest dobrym specjalistą, ale podobno nie jest zbyt miła, ale jak dla mnie nie musi być, ważne, że powie mi, czy z córką jest wszystko ok
hmm ja wiem dokładnie kiedy miałam owulację +/- 1 dzień i to się do tej pory sprawdziło.
Dobrze, że Ty też byłaś dwa razy, bo gdzieniegdzie straszą, żeby tak często nie "drażnić" maluszka. A teraz też do niej idziesz? (miałaś te prenatalne w lux medzie, czy jakoś prywatnie?)Krokodylica lubi tę wiadomość
New Baby
Julia -
Szmaragdowa wrote:PODUSZKA CIĄŻOWA - laski gorącą relacja prosto z łóżka
Po pierwszej testowej nocy powiem, ze według mnie nie ma się nad czym zastanawiać, serio rewelacja, pierwszy raz tak się w ciąży wyspalam! Kocham tą podusie
bałam się, ze to będzie jakiś flak i wcale się na tym nie wyśpię ale ona tak świetnie trzyma swój kształt cala noc i nie wypada z pomiędzy nóg. Kusiły mnie poduszki z allegro bo były w podobnych cenach ale plus bonus jakies kocyki do wózka dla dziecka, plus podusia w kształcie chmurki... ale w wątku o poduszkach ciążowych laski zachwalały SuperMami i ta właśnie kupiłam. Jestem bardzo zadowolona, ma kształt C i piękną zdejmowana do prania poszewkę w koty. Cena z przesyłka 111zl.
Dzis o 12:40 mam wizytę! Dzieciaku, pokaż co masz między nogami
Tez mam poduszke w koty z Supermami, ale w ksztalcie 7:) Nawet moj maz z niej czesciowo korzysta:) -
Witam Was dziewczyny
U mnie tez dzis upalnie sie robi
Nocka ladnie przespana , tez polecam poduszke do spania
Jutro mam polowkowe , stresu nie mam , stresuje sie tylko droga bo mam problem z dlugim siedzeniem ( bola mnie plecy )
Ale dam rade
Musze dla moich serduszek
Trzymqm kciuki za wszystkie wizytujace dziś
I milego dnia wszystkim -
emerald_m wrote:Też jestem ciekawa. Zastanawiałam się nawet, czy nie napisać do Admina, czy nie ma opcji przepisania pierwszego posta na kogoś, kto jest tu codziennie.
Btw, mam nadzieję, że u Raven wszystko w porządku.
Kciuki za dzisiejsze wizyty. Super, że wczoraj same dobre wieści
U mnie dziś ma być straszny upał. Jutro też. Ale jutro wielki dzień - rano wizyta, w nocy wyjazd nad morze
O ja też po wczorajszej wizycie postanowiłam pojechać nad morze
Jadę na raty. Zatrzymam się w Zielonej Górze na noc i z Zielonki pojadę dalej.
Wytrzymałabym te 5 h w aucie, ale 2 tyg temu jechałam do Gdańska jakieś 6 h i nie mogłam już wytrzymać z bólu pleców, więc zapobiegawczo rozłożę to sobie w tę stronę na raty.
Mam nadzieję, że będzie pogoda!!
New Baby
Julia -
Witam mamuśki
Ja juz w domu po tygodniu wakacjiopalona i wypoczeta juz planuje obecny tydzień bo mąż ma jeszcze kilka dni wolnego
Tyle naskrobalyscie ze nawet nie próbuje nadrobić
Miłego dnia :*kasha86, Krokodylica, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
kate88:) wrote:Witam mamuśki
Ja juz w domu po tygodniu wakacjiopalona i wypoczeta juz planuje obecny tydzień bo mąż ma jeszcze kilka dni wolnego
Tyle naskrobalyscie ze nawet nie próbuje nadrobić
Miłego dnia :*
Ooo a gdzie byłaś na wakacjach ?
New Baby
Julia -
Polaj wrote:Ja też prawie z tym, że jedno dzieciątko pod serduszkiem.
Nie ma co sie przejmowac waga, najważniejsZE zeby dzieci zdrowo rosły
A po porodzie szybko sie zzucihehe i nie ma reguly , ja w 1 ciazy przytylam 34kg a kilka miesięcy po porodzie wazylam juz mniej jak przed jej poczatkiem
hihi
Takze ja sie nie przejmujeKrokodylica, Polaj lubią tę wiadomość