Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykate88:) wrote:Grzybicza pochwy
bujam się tak od początku ciąży leki 3 tygodnie spokoju i od nowa
a nigdy takich problemów nie miałam
-
kate88:) wrote:Grzybicza pochwy
bujam się tak od początku ciąży leki 3 tygodnie spokoju i od nowa
a nigdy takich problemów nie miałam
Mnie kiedys bardzo meczyly grzybki ale tetaz daje rade w prawdzie infekcja jest raz na jakis czas ale juz nie przez kilka miesiecy.kate88:), Gosiak lubią tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
moniczko. wrote:Aenu, jak możesz to zmień mi tylko termin porodu na 04.01
dziękuję! świetna robota
Myszk@, byłam na połówkowych, ale prywatnie. Do Winiarskiej mam termin na 30.08 i zastanawiam się, czy pójść drugi raz
Kasha, jakie piękne te ciuszki. Gdzie zamawiałaś?
Ja idę dwa razy na połówkowe
A ciuszki z COODO. Niestety do najtańszych nie należą ale to jedyne rzeczy takie kupione na spontanie. Reszta bedzie z głowa. Teraz do 20.08 jest -20% po wpisaniu jakiegoś kodu:)
New Baby
Julia -
Krokodylica wrote:A mi po porodzie wyszły hemoroidy, potem dały spokój a teraz znowu to samo.
buuu
Ja miałam z tym kiedys straszny problem, ostatni rzut miałam w grudniu po zabiegu łyżeczkowania (nie wiem czy to na to wpłyneło czy przypadek). Na razie mam spokój ale boje się,że w trakcie ciąży wyjdą na nowo, a ból był dla mnie nie do zniesienia;/Maruder lubi tę wiadomość
-
*Sylwia wrote:No to mam to samo. Normalnie mialam chyba raz q życiu a teraz co chwile. Dostalam teraz gynofemidazol i mam nadzieje ze da rade. Ma inna subst czynna niz macmiror czy inne
Macmiror brałam ostatnioteraz nystatna, tantum rosa i neovaginal no i zobaczymy co z tego wyjdzie.
-
kate88:) wrote:Ja po wizycie
z dzidulkiem wszystko ok
100% dziewczynka
tylko ja znów infekcja i kolejny antybiotyk i za półtora tygodnia na kontrolę. Na szczęście szyjka długa
Połówkowe 6.09
Maruder, kate88:) lubią tę wiadomość