Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha, mi lekarz kazał przyjść za 2 tyg na polowkowe... Wiem tylko tyle, że młoda wazy 310g (20+1).
kate88:), emi2016, Patrycja27 lubią tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93? 92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Dziewczyny na tym etapie nie można się już sugerować danymi z usg co do terminu porodu, bo dziecko rośnie w swoim tempie, jedno urodzi się z wagą 2600g a inne 4500g.
U nas to moje trzecie dziecko, mój partner ma syna z poprzedniego związku, ja będę mieć trzecie cc więc już zdecydowanie koniec produkcji z różnych względów. Rozważamy wazektomie.
Jutro mam wizytę i doczekać się nie mogę żeby zobaczyć mojego SYNKA, który nota bene też czasem takie harce na pęcherzu urządza, że chodzę siku co 5 minut.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 17:18
Polaj, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Gosiak świetne wieści.
Kto jeszcze dzisiaj miał wizytować?
No i jak tam mamy przedszkolaków po dzisiejszym dniu? Bo kojarzę że sporo tu nas.
Moja córka w piątek zadowolona, chętnie poszła do przedszkola.
A dzisiaj płakała i nie chciała zostać... -
Hej,widzę że kilka z was było dziś też na połowkowych.Gratuluje cudownych wieści.
U nas też cały dzień w emocjach.Córeczka poszła dziś pierwszy dzień do przedszkola,była bardzo dzielna;)
No i oczywiście miałam połówkowe.Będzie synek,położenie poprzeczne,badanie w 21tc4d-waży 448 g,serduszko 150 uderzeń na minute,termin na 11 styczeń,wszystko ma na swoim miejscu:)
Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamusie;*FreshMm, Krokodylica, elize, BlackCatNorL, emi2016, Mama-Ali, Polaj, Nadin, inessa, Szmaragdowa, kasiarzyna, helagazela, .aś., Aenu, kate88:), Andzia87, Patrycja27 lubią tę wiadomość
-
Hmmm zastanawia mnie to czemu lekarze podają Wam położenie, bo mój dr ostatnio mówił że dziecko ma jeszcze dużo miejsca i wciąż się obraca i np. Łucja w czasie usg 3 razy zrobiła fikołka.
Moja Zuzia w przedszkolu została bez problemu, bawiła się i nie płakała, ale jak po nią przyszłam to był jeden wielki ryk. Moja mama mówi że to normalne, bo jak dziecko widzi rodzica to mu emocje z całego dnia puszczają. Oby jej to szybko przeszło bo mi jej szkoda. -
Dziękuję Krokodylica;*
Ja jak po swoją Marysie przyszłam to jadła akurat podwieczorek-pancake zajadała ze smakiem,najadła się i dopiero do mnie przybiegła,tak to nie miała czasu;)nawet nie płakała ani razu,spała 1,5 h a ze mną w domu nie sypia.Mówi że jutro też chętnie pójdzie...nie chce zapeszać ale duma mnie rozpiera że mam tak cudowne dziecko;DKrokodylica, Gosiak, emi2016, Polaj, inessa, FreshMm, kate88:) lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dopadło mnie przeziębienie. Już nawet nie jest źle bo z bólem gardła i katarem poradziłam sobie w 4 dni tylko zaczął mnie męczyć suchy kaszel. Zastanawiam się, czy nie zainwestować w nawilżacz powietrza. Czy któraś z Was używa? Sprawdza się? Może jest też przydatny jak urodzi się maleństwo? Sezon grzewczy się zbliża.
Gratuluję wszystkim po wizytachcieszę się, że z dzieciaczkami wszystko ok
I witam się w 6 miesiącubelly jakoś dziwnie to liczy (wydaje mi się, że o tydzień za wcześnie) ale zgodnie z miesiącami kalendarzowymi wskoczyłyśmy w szósty ( a na suwaczku nadal piąty)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 19:49
[/url]
-
Dziewczyny, i ja po wizycie.
Wszystko ok, ale tydzien temu miałam połowkowe, więc jakos się nie stresowałam
Młody waży koło 515 g, wciąż zasłaniał sobie buźke, ale profil obejrzałysmy, wiec ostatnie badanie z połowkowych, czyli twarzoczaszki wyszło ok
Teraz kolejna wizyta za dwa tygodniePolaj, Nadin, inessa, Szmaragdowa, kasiarzyna, Krokodylica, ana167, helagazela, kate88:), Andzia87, Patrycja27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluje udanych wizyt ☺☺☺ Karmelowa miesiace "ciazowe" trwaja 28 dni tzw miesiac ksiezycowy ☺ wiec sa krotsze niz kalendarzowe zatem kazdy miesiac ciazy przychodzi wczesniej☺ a nawilzacz przydaje sie zwlaszcza w okresie grzewczym!
FreshMm lubi tę wiadomość