Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kopciuszek wrote:Rozumiem, zrobie to z komputera bo na trl mi sue link nie otwiera... Termin mam na 13 stycznia;)
Witaj, chyba byłaś na październikowych 2015 na forum tutaj, dobrze kojarzę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2017, 17:12
-
Kopciuszek wrote:Ale w porownaniu do tamtego forum to strasznie tu cicho...
Bo chyba teraz świat się bardziej zfejsbukowałi tu mniej pierworódek, a więcej mam, które swój czas poświęcają już starszej pociesze - tak mi się wydaje
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Kopciuszek wrote:Czesc dziewczyny, jakos dopiero teraz przypomnialam sobie o tym forum. W pazdzierniku 2015 urodzilam synka, a teraz jestem w 22 tyg ciazy z dziewczynka. Chcialabym do was dolaczyc najchetniej nanfacebooku bo tu zadko zagladam jedbak nie mige znalezc grupy
w wiadomości prywatnej przyśle Ci wtedy namiar na swojego facebooka i potrzebne info.
-
I ja już po badaniu, mamy... uparciucha. Dziecko nie pokazało buźki, nie dało dokładnie obejrzeć serduszka i kręgosłupa, o tym co ma między nogami nie wspominając, ogólnie badanie nieudane i do powtórki. Na dodatek mi się słabo zrobiło podczas badania, więc mnie dłużej nie męczyła
Kroko, widzisz jak Ci córka dorastadzielna dziewczynka.
Też nie przepadam za fixami i innymi gotowcami, ale przyznaję, że skład co niektórych uległ ogromnej poprawie, moja mama jest wielką fanką takich gotowców
Elize, ja jeszcze polecam imbir pity z malinami, też dobrze działa. około łyżeczkę startego imbiru do soku z malin i to na ciepło wypićSzmaragdowa lubi tę wiadomość
-
Część. Nie odzywam się ale przy mojej córce nie mam czasu
. Dziś byłam na polowkowych. Wszystko w porządku. Narządy prawidłowo umiejscowione. Pięknie dzidzia wspolpracowala. No i dziewczynka ❤
Jedyne co nie jest po mojej myśli to łożysko. Jest na tylnej ścianie nisko, nie jest przodujace- tyle dobrze, Ale jest nisko. Stopień dojrzałości 0.
Proszę o zapisanie kolejnej dziewczynki do listy. Prawdopodobnie będzie Hania ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2017, 21:15
Gosiak, inessa, Marzycielka111192, Krokodylica, Vilu, Didi_85, FreshMm, Paula_29, Szmaragdowa, Myszk@, Aenu, kate88:), emi2016, Morwa, WhyMe lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
FreshMm badanie mam w abonamencie luxmed więc nic dodatkowo nie płacę.
Kroko, wstępnie umówiłam się na 19.09 ale dziś zobaczę czy mi inny termin bardziej nie będzie odpowiadał.
Ja też źle spałam, przez tego paskudnego hemoroida, skubany bolał mnie mnie nawet przy obracaniu się na boki. No nic, lecę spuścić krwi na CRP bo lekarzowi się nie podobało i sępić skierowanie na drugie połówkowe, przy okazji wspomnę o tym paskudzie