Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania123488 wrote:Witajcie dziewczyny. Bylam jefnak u innego gina dzisiaj noe robila usg tylko zrobila bete... Musze sie z wami pożegnac... Beta ponizej 3... Wracam na tamta strone mocy... Jestem zalamana ale mąż chyba bardziej... Nie moze sie pozbierac. Zycze wam spokojnych i nudnych ciąż i dziekuje za kazde cudowne slowo. Trzymajcie sie cieplo.
-
Ania bardzo mi przykro Wierzę jednak, ze niedlugo i do Ciebie usmiechnie sie szczescie.
Witam nowe dziewczyny. Inez bardzo ladna beta.
Ja od wczoraj z ostrym bolem gardla i do tego zaczelo bolec mnie ucho. Fantastycznie.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Inez87 wrote:Dziewczyny ja mam wizytę dopiero 29 maja więc i tak Wam zazdroszczę, że idziecie szybciej Sama nie wiem jak wytrwać w tej niepewności
Mamy wizyte w ten sam dzien, wiec witaj w klubie z dlugim oczekiwaniem. Jedno jest pewne, wszystko bedzie juz pięknie widac.
Oktawka ladna beta.
Jachcedociebie musisz powtorzyc bete, ale dobrze, ze rosnie. Postaraj sie nie denerwowac.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
MoniaP wrote:Ania bardzo bardzo mi przykro
Inez wow beta piękna.
Dziś niedziela, syn zrobił pobudkę o 6.00. Kochany jest coś mnie głowa zaczyna boleć, pewnie z niewyspania... A wy jak się dziś czujecie?
Mój maluszek spał do 8.00, więc jestem uratowana
-
Cześć dziewczyny w niedzielny poranek
Jak samopoczucie? Ja dzisiaj spałam z malutką do 8:30 ,więc wyspałyśmy się za wszystkie czasy.
Wczoraj tak poleciałyście z wątkiem,że muszę mieć chwilkę na to ale coś tam musnęłam.
Ania tak bardzo mi przykro
Jachcedociebie beta do powtórzenia,ale nie denerwuj się,będzie dobrze
A na końcu witam wszystkie nowe dziewczyny jest nas coraz więcej,jak fajnie -
Ania123488 wrote:Witajcie dziewczyny. Bylam jefnak u innego gina dzisiaj noe robila usg tylko zrobila bete... Musze sie z wami pożegnac... Beta ponizej 3... Wracam na tamta strone mocy... Jestem zalamana ale mąż chyba bardziej... Nie moze sie pozbierac. Zycze wam spokojnych i nudnych ciąż i dziekuje za kazde cudowne slowo. Trzymajcie sie cieplo.Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Czesc dziewczyny
Godzine temu bylam na becie teraz czekam na wyniki. Strasznie sie denerwuje... -
Raven wrote:Dobrze ze mam jutro wizytę bo już szaleje. Czy to możliwe, że tak z dnia na dzień przestałam mieć bolesne i wrażliwe piersi?
Witam w klubie wystraszonych... Normalnie od wczoraj jakby wszystko zniknęło. Mam już dwie pociechy i wiem że tak objawy znikają, ale mam też doświadczenia, takie, że brak objawów kończył się tragicznie w szpitalu Nie wiem jak wytrzymam do 19tego...
Raven zazdroszczę tego, że masz już jutro wizytę
Witam nowe ciężarówki Coraz więcej się nas robi Super
Powiem Wam, że takie mam ostatnio sny, że można by książkę z tego napisać Takie realistyczne i rozbudowane, że szok
Lidzia będzie dobrze Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 10:04
Raven lubi tę wiadomość
-
Raven wrote:Dobrze ze mam jutro wizytę bo już szaleje. Czy to możliwe, że tak z dnia na dzień przestałam mieć bolesne i wrażliwe piersi?
Raven lubi tę wiadomość
-
Madzia u mnie znowu ból głowy brrr
Ale to chyba od pogody.
Pora odgrzebac ciśnieniomierz, po urodzeniu córki gdzieś go rzuciłam, pora chyba znowu się zaprzyjaźnić.
Lidzia kiedy będą wyniki?
Moja córka dzisiaj też była łaskawa bo wstała przed 8 ale co z tego jak ja spać nie mogę.
Paola u nas też niestety ciągle pobudki w nocy. -
nick nieaktualny
-
Krokodylica wyniki beda dzis popołudniu.
Agniechaaaa tez mam podobne sny niestety tym bardziej sie boje wynikow. -
nick nieaktualny
-
Te sny odzwierciedlają nasze obawy,są zupełnie normalne w czasie ciąży z tego co czytam. Miałam dziś taki sam. Śniło mi się czerwone plamienie, ale wiem, że to psychika wypiera te źle rzeczy. A poza tym, śni się zwykle na odwrót więc się nie ma czym przejmować
Agniechaaaa lubi tę wiadomość