Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
madzia8lenka wrote:Raven prosimy o dodanie linku na pierwszej stronie do grupy na fb zapraszamy dziewczyny !!!! jest nas na razie 4Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
A ok widzę że jest zamknięta. Tylko nie wiem czy zdjęcie sobie sprawę że wasi znajomi to mogą widzieć bez problemu... Opis tej grupy
Nawet jak macie ukryte grupy na profilu to i tak w proponowanych się zawsze może komuś wyświetlić, że twoja znajoma należy do takiej grupyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2017, 15:04
KaroLove lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Czesc dziewczyny. Odebrałam bete z wynikiem 701.3
Ostatnia miesiączkę miałam 30 marca . Owulacja prawdopodobnie między 15-17 kwietnia. Czy to jest dobry wynik bety? Nie umiem go dobrze odczytaćFreshMm, Raven, Krokodylica, LidziA89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniaP dziękuję!
Morwa niestety nie robiłam usg w czasie owulacji, więc nic mi nie wiadomo na te tematy W poniedziałek mam wizytę u gina, zobaczę czy coś mi pomoże...jak nie to zrobię betę we wtorek i później w czwartek. Póki co dzwoniłam do mojego gina i kazał kupić luteinę podjęzykową, co też uczyniłam. Niestety nie powiedział w jakich dawkach ją przyjmować, orientujecie się może? Dziękuję oczywiście za słowa otuchy złapałam cholernego doła
Angela gratulacje !
FreshMm na pewno powtórzę, dziękuję za wsparcie
-
Raven wrote:A ok widzę że jest zamknięta. Tylko nie wiem czy zdjęcie sobie sprawę że wasi znajomi to mogą widzieć bez problemu... Opis tej grupy
Nawet jak macie ukryte grupy na profilu to i tak w proponowanych się zawsze może komuś wyświetlić, że twoja znajoma należy do takiej grupy
:o
To dołączę się dopiero, jak w pracy będą wiedzieć, żeby szefowa nie wyczaiła czy ktoś jeszcze niepowołany nie wyczaił
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny a ja czuje ze Zwarjuje do 23.05 przecież to tyle czasu!!!! :p tak bym juz chciała zobaczyć serduszko bardzo by mnie to uspokoiło ❤️❤️
-
Lovilovi wrote:Też mam wizytę 16.05 i też już nie mogę się doczekać
Ja też mam ten sam termin na 16:30 ale na razie stresuje sie jutrzejsza beta -
Ile robilyscie bet ? Ja na drugiej chce skonczyc ale jak bedzie ok to pewnie nie wytrzymam i zrobie jeszcze jedna
-
Raven wrote:Staram się nie panikowac ale ból piersi mija
Tez tak mam siedze sobie i mysle kurcze cycki przestaly mnie bolec a za godzine mam uczycie jakby mi sutki wypalalo. Bedzie dobrze spokojnie -
jej gratuluje dziewczyny !!!!! Styczen to swietny czas na porod, jestem styczniowa mama 2013 i [przyszla] pazdziernikowa 2017. trzymajcie sie i rosnijcie zdrowo
Lovilovi, FreshMm, Raven lubią tę wiadomość
-
Inez87 wrote:Dziewczyny ja mam wizytę dopiero 29 maja więc i tak Wam zazdroszczę, że idziecie szybciej Sama nie wiem jak wytrwać w tej niepewności A co do bety to czytam, że powtarzacie po 48h mi lekarz kazał po tygodniu, myślicie że to będzie miarodajny wynik?
powodzenia wszystkim na wizytach!!!Angela*, Lovilovi, Raven lubią tę wiadomość
-
Mikuśka wrote:Hey a mnie dziś znowu brzuch pobolewa usnelam sobie po obiadku i ból mnie obudził wzięłam no spe i już lepiej silne mam te bóle
Ja też mam silne bóle dosyć. Praktycznie od samego początku. Ale narazie też biorę czasem nospe i tłumacze sobie ze intensywnie się wszystko tam w brzuszku zmienia.
Liczę na to ze tym razem dziedzic instaluje się tak jak powinien
I dzisiaj czuje się jakoś tak gorączkowo - niby fizjologiczne 37 i nic poza tym. Ani grypowo, ani katar. A praktycznie tempki nigdy nie były 36,6 tylko zawsze więcej, a w ciąży ma prawo tak być. No nic, narazie łóżko, prenalen syrop i tyle czekam spokojnie do wizyty, bo nic więcej nie zrobię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2017, 18:59