Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja natomiast mam teraz takie sny,że mogłabym orgazmu dostać mój mózg i hormony płatają figle,bo w ogóle nie mam ochoty na zbliżenie. a co do Waszych snów to Wam współczuje bo nie chciałabym mieć sama takich snów,bo wstałabym cała spocona i mokra ze strachu.
-
Dzień dobry,
przedstawiam się kopiując moją wypowiedź z majowego testowania:
34 cykl starań, na koncie jedna ciąża biochemiczna. U mnie raczej wszystko ok (raczej bo hsg nie miałam robionego), u narzeczonego w czerwcu 2016 po badaniu nasienia okazało sie, ze wszystkie plemniki wadliwe. Co sie zmieniło w tym cyklu? Kupiłam nowe tabletki prenatalne, ze względu na kwas foliowy, kuzynka ma wadę krzepnięcia krwi, wiec i ja ją mogę mieć - Femibion natal 1 oraz kupiłam domek . Co sie zmieniło kilka miesięcy temu: u narzeczonego w pracy przenieśli w grudniu w inne miejsce szafę sterowniczą. W ogóle nie wiedziałam, ze ona tam stoi... ale uparłam sie, ze to jej wina - jakieś promieniowanie na pewno wytwarzała (i inne prady). Pisałam wtedy do koleżanek : teraz to 3 miesiące na regenerację nasienia, wiec w marcu zaciazam a w grudniu rodzę. Pomyliłam sie o miesiąc . Aha, narzeczonemu kupowałam androvit.
beta 14 dpo - 53, jutro o 18 powtórka.LidziA89, madzia8lenka, BlackCatNorL, Krokodylica, Morwa, FreshMm, Anuśka, Raven, helagazela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzia8lenka wrote:Ja natomiast mam teraz takie sny,że mogłabym orgazmu dostać mój mózg i hormony płatają figle,bo w ogóle nie mam ochoty na zbliżenie. a co do Waszych snów to Wam współczuje bo nie chciałabym mieć sama takich snów,bo wstałabym cała spocona i mokra ze strachu.
Takie sny miałam przed pozytywną betą a byłam taka napalona ze szok!!!
A teraz takie głupoty w głowie to poprostu strach o malucha wypierany uaktywnia sie w nocy -
Agniechaaaa wrote:Takie sny miałam przed pozytywną betą a byłam taka napalona ze szok!!!
A teraz takie głupoty w głowie to poprostu strach o malucha wypierany uaktywnia sie w nocy
Rozumiem doskonale Was i Ciebie chyba nawet bardziej,bo każda z nas boi się o nasze Kruszynki które są pod naszymi serduszkami. teraz musimy wytrzymać do kolejnych wizyt,aby zobaczyć bijące serduszkaAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewuszki! Mnie też dzisiaj cycki mniej bolą i poraz pierwszy nie miałam promlemów z "2" Może to efekt wczorajszego 5km spacerku? Sny miałam 2 razy tak okropne, że nawet Wam nie opowiem żeby nie denerwować... Martwię się tym moim progesteronem, wczoraj dzwoniłam na IP, ale powiedziano mi, że jeśli nie mam plamień i brzuch bardzo nie boli to mam czekać do poniedziałku i iść do swojego lekarza. Recepty na proga i tak mi nikt w szpitalu nie wypisze. Jutro wraca mój wybawca i zobaczymy co mi powie. We wtorek zrobie poraz ostatni bete i progesta i w czwartek ide na 1 wizyte. No chyba, że doktorek zechce mnie jutro obaczyć, przed wypisaniem recepty na Dupka...
-
Dziewczyny mam wyniki !
05.05- 421.3
07.05- 790.4
Przyrost 85 % wiec w normiemadzia8lenka, Morwa, Agniechaaaa, Ikarzyca, Krokodylica, BlackCatNorL, Angela*, FreshMm, Anuśka, ktosiowa, Raven lubią tę wiadomość
-
Paula95 wrote:Witam, stowrzylam podobna grupe bo nie moglam znalesc na styczen, hihi, niedawno sie dowiedzialam ze jestem w ciazy i mam termin na 4 stycznia, wiec sie przylaczam do grupy jak sie czujecie ?
Witamy serdecznie ja dzisiaj i ogólnie czuje się bardzo dobrze ewentualnie czasami mam pobolewania brzuszka. a Ty jak się czujesz?Paula95 lubi tę wiadomość
-
Paula95 wrote:Witam, stowrzylam podobna grupe bo nie moglam znalesc na styczen, hihi, niedawno sie dowiedzialam ze jestem w ciazy i mam termin na 4 stycznia, wiec sie przylaczam do grupy jak sie czujecie ?
Witaj Paula. Gratulacje! Ja też się czuję bardzo dobrze. Oprócz tego, że już zaliczyłam drzemke senność mnie wykonczyPaula95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
super ze sie dobrze czujecie, ja tez tlyko zmeczona jestem tez, a caly dzien w pracy dzisiaj.
A czy wy powiedzialyscie juz komus oprocz waszych mezczyzn, ze jestescie w ciazy? bo ja juz sie wygadalam, a dopiero mam 6 tydzien, i nie wiem czy powinnam byla. Ale juz obiecalam sobie ze koniec gadania czekam na pierwsze usg i wtedy dopiero;)
-
Paula95 wrote:super ze sie dobrze czujecie, ja tez tlyko zmeczona jestem tez, a caly dzien w pracy dzisiaj.
A czy wy powiedzialyscie juz komus oprocz waszych mezczyzn, ze jestescie w ciazy? bo ja juz sie wygadalam, a dopiero mam 6 tydzien, i nie wiem czy powinnam byla. Ale juz obiecalam sobie ze koniec gadania czekam na pierwsze usg i wtedy dopiero;)
Ja się zaprzysięgałam, że nikomusieńku a już rodzice, szwagierka i 2 funfelki wiedzą grrr Zbyt dużo osób wiedziało, że się staramy o dzidziola. Nie wie natomiast jeszcze nasz nastoletni syn ... -
Paula95 wrote:super ze sie dobrze czujecie, ja tez tlyko zmeczona jestem tez, a caly dzien w pracy dzisiaj.
Ja niestety też nie umiem trzymać języka za zębami i wiedzą moi rodzice i teściowe oraz przyjaciółka. ale reszta dowie się później,bo wydaje mi się,że najważniejsze osoby są już poinformowane.