Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja.
Miałam koszmarna noc.Corka kaszlała ciągle a ja biegałam do jej pokoju ja nakrywać koldra żeby nie zmarzła...
Do tego wczoraj w ramach relaksu pojechaliśmy z mężem do lasu na grzyby.Niby 2 godz. Spacerowania a chyba za dużo.Zle spałam cała noc,bolał mnie brzuch.Rano wzięłam leki i dalej jestem zmeczona i obolała
I ta pogoda...u nas znowu leje.Niech już jakieś słońce wyjdzie bo ileż można w t paskudnym nastroju wytrwać?
-
Zuzia też już miała bostonke ale jak nie byłam w ciąży więc wtedy tak bardzo się nie obawiałam jak wtedy. Ale teraz słyszę że moŻna się kilka razy zarazić dlatego pytałam. A miałyscie jakieś info od lekarza co w razie gdyby?
-
Dziewczyny pomóżcie. Krwawi mi mocno hemoroid. Boli tak, że nie mogę chodzić ani stać.pół Krakowa zjeździłam by kupić tą maść. W końcu się udało ale nie w tym rzecz. Zastanawiam się czy razem z hemoroidem nie mam innego krwawienia bo jak się podcieram to mam wrażenie że krew jest wszędzie. Jak mam sprawdzić czy nie mam jakiegoś plamienia dodatkowo. Ma wkładce i papierze tego nie widać dokładnie i się stresuje dodatkowo
-
Nasiadowek w ciazy chyba nie mozna robic.
Ktoras z dziewczyn pisala o tabletkach ktore dostala od lekarza nazywaja sie Cyclo 3 fort tez sa na hemoroidy. Ja je kupilam ale jeszcze nie uzywalam bo mi masc pomogla.Paula_29, Szmaragdowa lubią tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
Paula chyba jedynym sposobem aby sprawdzić czy krwawisz tylko z odbytu jest tampon do pochwy. Też krwawiłam z hemoroida, bardzo Ci współczuję, bo pamiętam jak mnie bolało, nie mogło mi się zagoić, nawet jak szłam siusiu to mi strupek pękał i na nowo krwawiło, jak poszłam do ginekologa to dostałam receptę na maść i pomogło w ciągu paru dni. Więc nie męcz się, idź po coś mocniejszego. ja przez jakiś czas musiałam nosić podpaski, bo z pochwy miałam wydzielinę z luteiną a z tyłu maść z krwią, brrr okropność, wkładka była za mała. Powodzenia z tym dziadostwem
EDIT: a tak w ogole to wczoraj miałam studniówkę i ją przegapiłamod teraz została mi dwucyfrowa liczba dni do porodu... Dzieć jest coraz bliżej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2017, 14:52
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za rady.ten avenoc sobie jeszcze dokupie a cyclo 3 forte muszę skonsultować bo trochę rozrzedza krew a ja już acard biorę.ale w środę idę do ginekologa więc jak to co mam mi nie pomoże to może ona coś doradzi. Swoja drogą to po pierwszym porodzie nie bolał mnie hemoroid tak jak teraz. Do tego to spojenie i ani chodzić ani siedzieć.nawet ciężko mi wejść do auta i to w 2 dni się tak porobiło a zaparc wcale nie miałam
-
BlackCatNorL wrote:
? Ojej aż tak? A w którym tygodni c. miałaś tą opryszczkę?
Ja naklejam plasterki Compeed i to wszystko. Już maleje bąbel i jak narazie tylko 1 się pojawił.
A tak poza tym to witam się w III trymestrze!Właśnie wciągnęłam jajeczniczkę z grzybami leśnymi i cebulką, pyszności!!!
Apolonia ❤️
-
ana167 wrote:Niestety wracają objawy z pierwszego trymestru... Ja mam czesto zgage..
Dokładnie mina po porodziea jeść się chce niestety coraz bardziej. Co chwila burczy mi w brzuchu i co chwila bym jadła..