Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
ja już od 5 na nogach. Zawiodłam Męża na dworzec do Gdańska bo do Warszawy jechał w delegacje do jutra
byłam też na pobraniu krwi ft3,ft4, TSH i przeciwciała anty RhD
jak RhD wyjdzie ok to w środę szczepionka.
W środę skonsultuje z lekarzem ten ciągły uporczywy ból w pachwinie/spojeniu. Nie wiem co to ale utrudnia życie. Paula na jakiej podstawie stwierdzilas że to właśnie spojenie Ci się rozchodzi i co na to lekarz? Jakieś konkretne zalecenia?
Miłego dnia :*
-
Dorka gratulacje córeczki
Kroko współczuję.Dostala kropelki? U nas zwykle sam Dicortineff przez 5 dni pomagał.Oby jej szybko przeszo.Teraz taka pogoda niestety i pół prZedszkolj chore i chodzi dalej i zaraza pozostałe dzieci.Dorka87 lubi tę wiadomość
-
Natki po prostu miejsce które mnie boli to spojenie lonowe. To jest dokładnie miejsce pod lub na wysokości włosów łonowych. Tam najbardziej mnie boli.nie jest to pachwina ani nic innego. Poza tym gin na badaniu jak naciskała to miejsce to myślałam że zejdę. Bolą mnie też inne miejsca ale jakby nie wiąże tego z tym. No i najmocniej boli przy poruszaniu, przewracaniu się na boki i jak próbuje stanąć na jednej nodze. To są charakterystyczne objawy przy rozchodzeniu spojenia. I kaczy chód dodatkowo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej hej witam się z Wami z nad pomarańczowej herbaty, już zarobiłam ciasto na bułki, bede jeszcze dziś lepiła pierogi i może zbiore tyłek pozbierać dziką róże na sok
Ja wizytuję 31.10 więc nieubłaganie zbliża mi się termin zrobienia krzywej cukrowej, może wybiore się w środę
Byłam w kinie na "Kingsmanie", niby film akcji ale dużo śmiesznych akcji tam jest, polecam, możecie zabrać mężów na odstresowujący wieczóra dziś z racji zamiłowania do sztki idę na "Twój Vincent" o van Goghu
Trzymajcie się ciepło i nie chorujcieKrokodylica lubi tę wiadomość
Jagna24.01.2018
-
Marzycielka111192 wrote:Ja się witam w 31 tygodniu
kto dzisiaj wizytuje? Trzymam kciuki!!
Belly mi pokazuje że jestem w 8 miesiącu. Coś mi się wydaje że trochę za szybko
Belly jest za bardzo do przodu. 8my miesiac wg tabelki której używam żeby stwierdzić jaki miesiac jest od skończonego 32 tygodniai tej wersji się trzymam.
Dziś wizytuje i dowiem się w końcu co z moim paciorkowcem robimy. Gin przez telefon mówił o jakimś leczeniu... zobaczymy co powie. Ciekawe ile dzidzia wazy, ile przybrała przez miesiac
-
nick nieaktualny