Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Po dwóch tygodniach na patologii ciaży melduję się z własnej kanapy i zanosi się, że na tej kanapie spędzę kolejny miesiac (a przynajmniej mam nadzieję, że będzie to kanapa, a nie znowu szpitalne łóżko).
Nie ma szans, żebym nadgoniła cały watek z tego okresu, ale mam nadzieję, że jeszcze wszystkie jesteście w dwu/trzy-paku.FreshMm, BlackCatNorL, Szmaragdowa, kate88:), natki89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
U nas skończony już 35 tc, zaczął się 36. Jak ten czas leciNa ostatniej wizycie było wszystko ok, szewek trzyma, szyjka się nie skraca ani trochę Ale ponoć Iga już mocno naciska. Równo w 37tc mamy mieć ściągany szewek i zobaczymy jak po nim zachowa się szyjka... może i uda nam się donosic do terminu 01.01.2018 choć doktorka obstawia, że na święta będziemy już w domku w trójkę
Zobaczymy...
FreshMm, emi2016, Krokodylica, Aenu, Nadin, Maruder, inessa, Paula_29, helagazela, BlackCatNorL, Szmaragdowa, kate88:), natki89, Muska lubią tę wiadomość
-
Jeju, to u nas kupa była raz dziennie i to w dzień, a karmiłam piersią i w nocy jak jadła, to nie musiała odbekiwać... więc generalnie mimo, że dziecko w dzień było nieodkładalne to nocami się wysypiałam, więc w dzień mogłam jej dać tyle bliskości ile chciała. Ciekawe jak to będzie teraz
-
Eklerka13579 wrote:Ja bede szczepic refundowanymi, p/tezcowa kupie bezkomorkowa.
Co myslicie o takim fotelu...
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S49134201/
Ja osobiście nie kupowałabym Ikei... x lat temu wynajmowałam mieszkanie gdzie królowała ikea (i to wcale nie te najtańsze modele) i jakość pozostawiała sporo do życzenia, łóżko z ikei było okropne, komoda i szafa to był dramat...
Myślałam wprawdzie pocztakowo o fotelu Strandmom, ale finalnie zdecydowaliśmy się na https://www.twojemeble.pl/produkt/sweetsit/nappa-sweet-sit/fotel-nappa-64862,64862 .
Wolałam kupić coś z PL, lepszej jakości w porównywalnej cenie co Ikea.
Z ikei chyba kupię tylko wanienkę
-
nick nieaktualnyja mam kolejna wizytę 7.12 ale to wizyta dot sprawdzenia szyjki pro forma bardzie i kolejna pewnie po świetach
Co do Ikei to faktycznie jakoś nie powala ale ja lubie design ikejowy.Poza tym wszytsko do siebie pasuje, mozna dowolnie łączyc i uzupełniać. I wymieniac bo asortyment ten sam
. Cenowo faktycznie średnio aczkolwiek mozna kupic tanio też i sobie poprzerabiac jak ktos lubi.
Moich ulubieńcem sa szafy pax które mozna aranzowac indywidualnie. Ja juz 3 raz zmieniałam aranżacje i za każdym razem więcej rzeczy sie mieści -
Ja dziś miałam pierwsze KTG. Mała ruszała się praktycznie cały czas. Żadne skurcze się nie piszą. Następne KTG za tydzień (o ile do tej pory nie wykończy mnie przeziębienie).
Ja ostatnią wizytę mam mieć 12.12 a USG 21.12.
Eklerka ale Ty chcesz ten fotel wykorzystywać też do karmienia? Nie wiem czy będzie Ci wygodnie bez podpórki na łokcie.[/url]