Styczniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:Fresh gratulacje:)
Dziewczyny czy macie teraz wizyty co dwa tygodnie czy co miesiąc? I zapisują Was na ktg?
Ja mam wizytę teraz częściej bo co dwa tyg.Ale ktg nie miałam jeszcze i nie było zalecenia.W piątek idę na wizytę to zobaczymy co dalej.Wiem że lekarz i tak ma mi już dać skierowanie do szpitala na CC i zaraz po sylwestrze będziemy w komplecie.Taki plan a co wyjdzie to się okaże;)
Powodzenia wizytującym dziś. -
Ja już wprawdzie mam skierowanie jakby co ale jeszcze zastanawiam się czy się jie wybrać do fizjoterapeutki póki jeszcze czas by jeszcze posprawdzała i coś doradzila. Chyba że powie mi to samo co ginekolog, że wszystko zależy od fazy parcia czyli że nic nie wiadomo
-
emi2016 wrote:Didi - mam nadzieję że i ze mnie Mała tak wyciąngnie kilogramy..... Waga na pewno spadnie bo jestem bardzo obrzęknięta ale to przez ciśnienie... A jak cukry przy kp ?
Calza - to przynajmniej wiesz że doczekasz styczniaemi2016 lubi tę wiadomość
-
natki89 wrote:
Kroko daj znać jak u Ciebie
Bardzo Ci dziękuję, fajnie że choć jedna osoba zauważyła mój post.
Urodziłam rano.makasa, Oublier, emi2016, Polaj, BlackCatNorL, natki89, ktosiowa, helagazela, Vilu, Morwa, Andzia87, Aenu, Karmelova, Didi_85, inessa, kate88:), emerald_m, kasha86, Szmaragdowa, Marzycielka111192, Myszk@ lubią tę wiadomość
-
A my już po wizycie
Mała ma wg USG już 3585gBadanie ginekologiczne mi odpuścił skoro bardzo chcę wytrwać do Nowego Roku, żeby niczego nie sprowokować
A na KTG skurcze pisały się do max 86Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 13:03
helagazela, inessa lubią tę wiadomość
Wg USG ciąża 3 dni starsza. Dziewczyneczka Juleczka
-
No ja tez gratuluje Kroko!! Widziałam Twój post dzis rano, ale napisałaś to na takim luzie, ze nawet mi do głowy nie przyszło, ze to sie tak ekspresowo skończy! Czekamy na sprawozdanie
czyli od dzis oficjalnie koniec wymiotów?
Ja po wizycie, dzis 39t0d, szyjka podobno trochę otwarta 1-2cm, krótka na 1,5cm, ale lekarz powiedział, ze przy trzeciej ciąży to raczej normalne i nie zwiastuje niczego. Mały w porządku, przepływy i łożysko tez, ale zwolnił bardzo ze wzrostem - dzis wychodziło 2900, a 12 dni temu 2700, wiec bez rewelacji. No jesli tak, to moze bedzie łatwiej Go urodzić?
U nas Ktg dopiero po terminie, wiec mam jedno ustalone na 3 a drugie na 5 stycznia. Idealnie podobałoby mi sie urodzić tego 5-6 stycznia, zobaczymy jak bedzie.
A u Ciebie Helka kawał dziecka, juz 3,5kg!?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
emi2016 wrote:Didi - mam nadzieję że i ze mnie Mała tak wyciąngnie kilogramy..... Waga na pewno spadnie bo jestem bardzo obrzęknięta ale to przez ciśnienie... A jak cukry przy kp ?
Calza - to przynajmniej wiesz że doczekasz stycznia