STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Spaceangel niestety nie pomogę.
Ale mam pytanie jak wasze dzieci przeszły 3 skok, była jakaś różnica w zachowaniu?
I nas pojawił sie problem z jedzeniem, strasznie płaczę przy piersi wieczorami ale wiem że coś leci bo nie raz ulewa moim mlekiem, dopiero jak dostanie mm zje ok 90ml i jest spokój. -
Rubi27 wrote:Spaceangel niestety nie pomogę.
Ale mam pytanie jak wasze dzieci przeszły 3 skok, była jakaś różnica w zachowaniu?
I nas pojawił sie problem z jedzeniem, strasznie płaczę przy piersi wieczorami ale wiem że coś leci bo nie raz ulewa moim mlekiem, dopiero jak dostanie mm zje ok 90ml i jest spokój.
11.2017 - aniołek 8tc
-
Magdoczka wrote:Mój zazwyczaj je ok. 130-140 ml przeważnie co 3h, czasem 3,5 h. A jak ma gorszy dzień to mniej zje.
11.2017 - aniołek 8tc
-
Rubi27 wrote:Spaceangel niestety nie pomogę.
I nas pojawił sie problem z jedzeniem, strasznie płaczę przy piersi wieczorami ale wiem że coś leci bo nie raz ulewa moim mlekiem, dopiero jak dostanie mm zje ok 90ml i jest spokój.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 20:35
11.2017 - aniołek 8tc
-
Rubi a dajesz z obu? Co jakis czas dzieci zwiekszaja sobie pokarm i musza powisiec, podenerwowac sie
Dzis ide do gina, zrobic cytologie itp.
Maz za to idzie z malym na pobranie krwi. Chce zbadac mocz i crp przed szczepionka. Choc mysle, ze jej nie dostanie... -
Spaceangel jakbym czytała o Hani Tylko ona z pleców na boki już się dawno obraca, a reszta identycznie. I coraz lepiej opanowuje przewracanie z brzuszka na plecki bo bardzo nie lubi leżeć na brzuchu.. boje się, ze przez to ciężko będzie ją zachęcić na obrażacie z pleców na brzuch
W ogóle zaczynam się martwić tym jej spaniem. Dzisiaj spała od 20 do 5.30 ciągiem i ją w końcu obudziłam bo to przecież za długa przerwa po wybudzeniu była zadowolona, Gaworzyla i się uśmiechała, zjadła i ok 6.30-7 usneła i spała do 8.30-9. Znowu zjadła, pobawiłyśmy się i widzę, ze znowu usypia.
Kciuki za szczepieniaKendy lubi tę wiadomość
-
Kendy to kciuki za Olafa
My próbujemy złapać mocz.... Masakra.Kendy lubi tę wiadomość
-
Dzięki za kciuki.
A masz ten woreczek ?W aptece się kupuje i przykleja się na siurka i normalnie pampersa zakładasz i czekasz. W szpitalu tak pobierali i jatez zakupiłam sobie kilka do domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2019, 11:04
-
Lisa24 wrote:Spaceangel jakbym czytała o Hani Tylko ona z pleców na boki już się dawno obraca, a reszta identycznie. I coraz lepiej opanowuje przewracanie z brzuszka na plecki bo bardzo nie lubi leżeć na brzuchu.. boje się, ze przez to ciężko będzie ją zachęcić na obrażacie z pleców na brzuch
W ogóle zaczynam się martwić tym jej spaniem. Dzisiaj spała od 20 do 5.30 ciągiem i ją w końcu obudziłam bo to przecież za długa przerwa po wybudzeniu była zadowolona, Gaworzyla i się uśmiechała, zjadła i ok 6.30-7 usneła i spała do 8.30-9. Znowu zjadła, pobawiłyśmy się i widzę, ze znowu usypia.
Kciuki za szczepienia
11.2017 - aniołek 8tc
-
Mam, mam ale pod pampersem sie odkleil ;p nalozylam nowy i poszlo bez pampersa jakos duzo nie siurnal ale chyba wystarczy.
-
U nas przy zabkowaniu jak sie nasila jest zatwardzenie i smierdzaco pierdzi. Bez czopka sie nie obchodzi...
Poza tym jakos od 15 tygodnia zaczynaja sie skoki takie ciagiem jakos. U nas tez to widac ale te sa duzo lagodniejsze. Pierwsze trzy byly tragiczne. -
Martoszka wrote:U mnie moje dziecko na brzuchu nie chce, a o obrotach to już w ogóle nie ma mowy.
Dajecie swoim maluchom na mm wodę do picia?
11.2017 - aniołek 8tc
-
Nie powinno sie dawac wody ani na mm ani przy kp.
Ja dzis troszke podalam przed pobraniem krwi. Ale strasznie plul ;p
Pobierali z paluszka, nie zaplakal nawet! Moj dzielny -
spaceangel wrote:ostatnio tak się męczyła z gazami że dałam, po 40 ml skapła się że to woda i chyba sąsiedzi ją słyszeli Ale i tak zamierzam dopajać myślę o herbatkach koperkowych. Tak ,tak słyszałam że mogą nasilać gazy ale chyba gorzej być nie może a niektórym dzieciom te herbatki pomagają
A espumisan? -
Spaceangel przybiera ok 120g na tydzień wiec bez szału właśnie z tego co czytam...chociaż wszyscy mi mówią, ze taki olinek okraglinek z niej ;P wiec może dlatego nie przybiera teraz dużo żeby wyrównać
U nas jest drama z kupkami.. tzn nie płacze ale puszcza mega śmierdzące bąki jak śpi i się wchodzi do pokoju to normalnie hash-komora ;P ostatnie dwie zrobiła przy czopku, wiec mam nadzieje, ze uda się teraz normalnie.. siostra mi zasugerowała, żeby poczekać tydzień.. u nich na oddziale czopka daje się po tygodniu właśnie, wiec spróbuje wytrzymać. Chyba, ze zacznie cierpieć to dam jej od razu, trudno. Narazie mamy 5 dzień