STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Elmuszka wrote:Marta ale właściwie jakie on ma problem z tymi pampersamiM&M
-
Ja tez mam małe ale jakoś całkiem idzie wkładek już praktycznie nie używam bo mi nie kapie.. ale jak przycisne brodawkę to leci
Kendy u mnie to samo ale dzielny z niego tata
Hani spadły płytki i morfologia trochę lepsza.. ale znowu Alat wyszedł podwyższony masakra. Mam nadzieje, ze w piątek dostaniemy się od lekarza bo dzisiaj się nie udało nie jakoś mega wysoko ale jednak..Kendy lubi tę wiadomość
-
U nas też rozmiarówka pieluch poszła do góry babydream fun fit już 3 za małe, dada mieliśmy od kogoś 3 też za małe. Na noc ubieramy pampers premium care i 3 jeszcze dobre a tak to 4 lecą bo młoda jest bardzo długa. Powoli wyrasta z 68 na długości z kolei 74 są za szerokie Legginsy i spodnie już nosi 74 są trochę luźne na brzuszku ale to nie przeszkadza.
Na lato mam body na ramiączkach 68/74 i muszę trochę rampersów kupić są bardzo praktyczne na lato
11.2017 - aniołek 8tc
-
Kendy ja tez tak mam ale ostatnio rzadziej niż na początku ale przy karmieniu z drugiej raz leci a raz nie
Czuje się dobrze chociaż wyszedł mi jakiś lekki stan zapalny.. ale ogólnie krew dobrze mi wyszła, jedynie cholesterol wysoki ;/ trzeba zacząć trzymać dietę.
A powiem Ci, ze tez mnie rana czasami kłuje i tez zależy od dnia.. ale mam już wszędzie czucie wiec szybko wróciło. Moja siostra jest 13 lat po cc i nie wróciło jej czucie w całości.. ale tez miała dwie cc, a u Ciebie jak? Widzisz jakieś różnice między pierwsza a drugą cesarka?
-
My już tyle pampersow wypróbowaliśmy, ze głowa mała biedronkowe, lidlowe, z Tesco dwa rodzaje, z pampersa premium Care, baby dry, pure i pants czy jakoś tak, z rossmanna bambusowe, babydream zwykle i te fit&fun, jakieś bambino jeszcze i happy i możliwe, ze o czymś jeszvze zapomniałam
Ale najlepiej się sprawdzają jednak babydream fit&fun i bambusowe ale one drogie
W Premium Care przyklejała się siateczka do pupy i się odbijała
Dzisiaj kupiłam te Pure bo ma promocji ale i tak drogie i się zawiodłam, nic specjalnego i nawet nie maja jakieś super chłonności. Nie wiem czemu takie drogie.. już bambusowe taniej wychodzą chyba -
Spaceangel
Chyba tak już jest ..mamy chuchają i dmuchają a ojcowie hartują dzieciaki 😁😁😁
Lisa
Różnice trochę widzę. Pierwsza CC lepsze znieczulenie nic nie czułam. Za to dłużej i ciężej dochodziłam do siebie po. Przy tej na stole operacyjnym rzeźnia ale po szybko doszłam do siebie. A drugi raz w tym samym miejscu byłam cięta więc blizna jedna ale teraz grubsza i czerwona jeszcze. Ogólnie jest ok ale nieraz ja czuję jak dziś. Ale że jak czucie nie wróciło ? Gdzie na bliźnie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 21:59
-
Lisa mysmy tez troche pampersow testowali i wnioski jak u Ciebie- rossmann wygrywa. Dady moje dziecię notorycznie przesikuje... jeszcze pufies przetestuję
Wczoraj przyszly body i pajace od mamyginekolog, zobaczymy jak sie sprawdzą, bawełna ma być ponoć super jakości
Co do rozmiarów-68 ze smyka na styk,z h&m jeszcze ma luzyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 07:09
Lisa24 lubi tę wiadomość
10.04.2018- laparoskopia diagnostyczna-jajowody drożne
AMH 7,12 ng/ml
LH 5,9 mLu/ml
FSH 5,6 mLu/ml
-
Dzień dobry.
Poczytałam sobie przy kawce wpis tej mamy fizjoterapeuty odnośnie spacerowek,..ciekawy.Rzeczowy.
I poczytałam też o tym " pływaniu " dziecka bo akurat mój synek teraz tak robi Prawidłowo się rozwija
Jakie plany na dziś?
U nas zimno, deszczowo siedzimy w domu. Popołudniu mam parę spraw autem i porzadki,ciasto,zakupy..
Na obiad dziś gulasz z indyka z kaszą jęczmienną i korniszony.a u was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 09:06
-
Pampersy też chyba kwestia indywidualna. No ja się powtórzę z dada jestem zadowolona:) te ekstra soft na noc super. Wytrzymują całą noc i rano pupa sucha.
Na dzień uzywamy ekstra Care i też spoko. Nawet przy ostatnim rozwolnieniu nie było odparzeń. Jedynie co to przy tych zwykłych dada nie bardzo.
I moje dziecko ewidentnie chce już na " wyższy level". Coraz bardziej rwie się do siadania. Jak tylko nadarzy się okazja się podnosi. Chwyta się czego się da nawet zapinki od leżaczka by się podciągnąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 09:20
-
Kendy kawałek na bliźnie i Wokoło, porostu można ją tam np kłuć szpilka a ona nic nie czuje
Tak, chętnie podzielę sie opiniami na temat pampersow
Czarnaiwi u nas się znowu kompletnie nie sprawdziły te z bambino bo chłonność mają okroponą, czasami zamiast się siku wchłonąć to wypływa i jest mokra a pamper suchy z Tesco tez nam się nie wprawdziły -
Dzisiaj Hania zostaje z tata a ja na duuuze zakupy spożywcze. W sobotę mamy gości, robię rodzinnego grilla urodzinowego, mam nadzieje , ze będzie ok ale sama najbliższa rodzina z obydwóch stron i razem z dziećmi prawie 30 osób wiec najbliższe dni zapowiadają się na najwyższych obrotach
-
My po wizycie. Szczepienia nie było. Pozostawię to bez komentarza. Choć nie, mój mąż kolejny raz się przekonał, że ja mam rację często, a nie lekarze czy położne.
Mała waży 5800 i mierzy 63cm. Czyli waga cały czas na tym samym poziomie. Nie chce robić masy😂M&M -
Lisa my też grillujemy w sobotę i tez dziś zakupy. Także roboty współczuję ale życzę udanej imprezy i ładnej pogody nam😊
Ciężko dziś się ogarnąć ...synuś nie chce podrzemać...
Wasze dzieci też tak uwielbiają swoje odbicie w lustrze ? Mój bardzo narcyzekLisa24 lubi tę wiadomość