STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękujemy 😊 Maksiu jest zachwycony byliśmy na spacerze to rozglądał się i piszczał tak jest wszystkim zainteresowany, fontanna bardzo mu się spodobała 😊
Teraz ma już dzisiaj 3 drzemkę 😉 wstanie to zbieramy się na jakiś obiad 😊
Fajnie ze już rozszerzacie dietę, ja z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej trochę się boje -
A nie Krynica Zdrój? ale to chyba 80km od szczawnicy
Szczawnicę uwielbiam 😍
Z adaptacja to chyba zależy od dziecka. My byliśmy w Szklarskiej Porebie na 4 dni i to były chyba najgrzeczniejsze dni Hani:))
Podobno adaptacja jest trudniejsza gdy dziecko np z nad morza jedzie w góry. My jesteśmy z Krakowa wiec góry już czuć )Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 15:13
-
My przyjechaliśmy tez na tydzień 😊 jakoś 2 tygodnie wydawało nam się długo jak na pierwszy taki wyjazd. My tez jesteśmy z Krakowa to mamy do Szczawnicy blisko 😉 nad morze baliśmy ze bo po pierwsze daleko po drugie duża zmiana klimatu.
Dzisiaj spędzamy większość dnia na zewnątrz spacerując 😊 Mały grzeczny ale taki bardzo podekscytowany -
Kimberly wrote:A my niedługo ruszamy! Jeszcze tylko kawusia 😊 Od jakiejś 7 rano próbowałam ją wypić :p
Zawsze tak jest ze jak człowiekowi zależy żeby dziecko usnęło, czy żeby było wysłane to jakoś dziecko to wyczuje i nie chce spać 😆
Pamietam jak zależało mi przed chrzcinami żeby był wyspany to oczywiście prawie nic nie spał jedynie krótkie drzemki i w kościele było gorąco duszno głośno i mały wpadł w histeryczny płacz musialam wyjść z kościoła i wracałam na niezbędne elementy bo biedny tak płakał 😥 a spowodowane to było zmęczeniem, potem padł mi na rękach zdrzemnął się i w restauracji już był zadowolony pogodny 😊 śmiałam ze ze nie chciał wypuścić z siebie małego diabełka 😄
Kimberly życzymy spokojnej podróży i udanego wyjazdu 😊 -
No to super 😊 oby dzisiaj wieczorem nie było powtórki z wczoraj 😉 fajnie jest tak odciąć się od codzienności
Ale niestety czas tak szybko leci dzień za dniem, dopiero co wstajemy a tu zaraz usypiamy małego na noc 😁
Jednak świeże powietrze działa na dzieci 😊 niech wdychają go jak najwiecej dla zdrowia 😊 -
Nad morze super 😊 my za rok chcemy pojechać.
Oj tak fajnie mieć mężów przy sobie we dwójkę opieka nad dzieckiem jest naprawdę sama przyjemnością 😊 a jeszcze na wyjeżdżacie gdzie nie ma codziennych obowiązków typu sprzątanie gotowanie to już w ogóle 😁
Nie żebym nie cieszyła się opiekując się małym ale we dwójkę przyjemniej i w ogóle zmęczenia nie czuć 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 19:15
-
To prawda innaczej jak obowiązki są podzielone na dwoje:). Samemu przy dziecku z innymi domowymi obowiązkami jest ciężko.
Naszczęście mój mąż już też na urlopie więc odetchnę trochę. A jutro wyjeżdżamy w góry. Dla nas to kawał drogi. Trochę się obawiam podróży ale jestem dobrej myśli.
Uwielbiam takie wyjazdy ,ten wakacyjny,beztroski czas. Fakt odpoczywa się wtedy od prania,sprzątania,gotowania można czas poświęcić tylko i wyłącznie rodzinie 😍
Udanych wakacyjnych wyjazdów życzę wszystkim 😊