STYCZNIOWE MAMUSIE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kimberly wrote:A do mnie zadzwonili z przychodni, że zabrakło krwi na zbadanie ferrytyny 😭 I jutro chyba idziemy jeszcze raz pobrać 😪
Nie pomyślałam żeby tutaj zapytać czy któraś z Was nie zamawiają w Next 😊 ale ogólnie bardzo fajne maja ubranka delikatne i wyglądają na porządne.
Ojejku biedna znowu będzie musiała być kłuta 😞 -
Kimberly wrote:Tak, raczej dobrej jakości są te z next 😊
No, nie wiem jak ja przeżyję to kłucie jeszcze raz
A jak Wam idzie rozszerzanie diety? Próbujesz dawać kawałki czy na razie tylko papki?
Narazie papki i narazie zdecydowanie jedynie próbuje 😆 była dynia, brokuł, marchewka, pasternak. Najgorzej było z brokułem 🤓 takie miny strzelał i odwracał buzie. Ogólnie to chce byc bardzo samodzielny o łapie cały czas łyżeczkę i sam do buzi chce trafić ale ze wciąganiem pokarmu gorzej 😊 chodź dzisiaj brał mi łyżeczkę (pasternak) i wyrzucał częściej niż wkładał do buzi 😆 jest zabawnie ale nie pospieszymy nie zmuszany niech próbuje uczy się. Zamówimy jakieś warzywa eko i może ugotuje mu ziemniaka czy marchewkę i dam w słupku do raczki ma spróbowanie
A jak u Was w tych sprawach? -
Skrzywdziłam dzisiaj moje maleństwo, leżał na brzuszku w wózku i chciałam mu zasunąć bluzę i nie wiem jak przytrzasnelam mu szyjkę, nagle po chwili się tak biedny rozpłakał a jeszcze nie zorientowałam się czemu ale wiedzialam ze coś go zabolało bo nigdy tsk nie płacze, chyba tylko na szczepieniu 🙄 wzięłam go na ręce przytuliłam po paru sekundach przestał płakać i zobaczyłam na szyjkę czy mu właśnie nie przytrzasnelsm i patrzę a tam czerwone i kropeczka krwi 😞 tak mi go było szkoda ze przeze mnie go zabolało ale po 1min już zapomniał o tym i wariował w wózku 😊
-
Paulina9191 wrote:Skrzywdziłam dzisiaj moje maleństwo, leżał na brzuszku w wózku i chciałam mu zasunąć bluzę i nie wiem jak przytrzasnelam mu szyjkę, nagle po chwili się tak biedny rozpłakał a jeszcze nie zorientowałam się czemu ale wiedzialam ze coś go zabolało bo nigdy tsk nie płacze, chyba tylko na szczepieniu 🙄 wzięłam go na ręce przytuliłam po paru sekundach przestał płakać i zobaczyłam na szyjkę czy mu właśnie nie przytrzasnelsm i patrzę a tam czerwone i kropeczka krwi 😞 tak mi go było szkoda ze przeze mnie go zabolało ale po 1min już zapomniał o tym i wariował w wózku 😊
-
Ja używam zwykłej mannej błyskawicznej
Marin my też wciąż na piersi. Sa noce że budzi sie co godzinę i wtedy śpimy razem, są noce że budzi się tylko 2 razy i wtedy śpi u siebie, ale zazwyczaj nad ranem i tak ląduje u nas bo wstaje o 6 to do 7 buszuje u nas po łóżku. -
Moj ostatnio często się budzi w nocy ale nawet nie wiem co ile bo przestałam praktycznie patrzeć na zegarek która godzina, często nie wiem co się do końca dzieje w nocy 😁 wstaje czasem jest na mnie i nie wiem czy już jadł czy nie czy spał na mnie długo czy dopiero co do wzięłam. Śpi z nami w łóżku w kokonie ktory robi się powoli mały 😃 ale już znalazłam takie xxl będę musiała niedługo o tym pomyśleć
Czy któraś z was ma kojec dla dziecka? Zastanawiam się na takim ponieważ już pełza mi okropnie i mogę go zostawić jedynie na bujaczku czy w huśtawce a nie zawsze ma na co ochotę 🤔